4 evlilikten bahseden ayetin sonunda diyor ki,Bilseler onlar için tek eş daha hayırlıdır.Aynen o kisi de dinden bahsetmis ama p...izlemekte ne var her erkek yapıyor demiş.iki entrikasınıda aksi görüşlerle çürüten bir birey.Senin Allah a inancın var mı diye ona buna sormasıda cabası.Helal olmayan kadnlara bakmata haram, büyük günah.sen Allah a inanıyor misun peki diye bizde mi sorak yanii![]()
evet ilerideki mesajımda da söyledim tek eşliliği.. Ben kimsenin inancına görüşüne karışamam saygı çerçevesi içerisinde elbette yorumumu yaparım ama saygı duymak zorundayım. yalnız beni şu olay rahatsız ediyor erkektir merak eder canı çeker. Allah aşkına kadın merak etmezmi canı çekmezmi? Erkeğin cinsel arzusu varsa bir o kadar da kadının vardır fakat yaşadığımız toplum bunu baskılamış ve ister istemez içinde bulunduğumuz kültürdede şekillenmişizdir..
Konuyu açan arkadaşımız hamile , hamileliğin verdiği duygusallık vs hepsini anlıyorum.. Ben ebelik okuyan birisiyim.. Sana aa böyle adammı olur lanet pislik gitmişte başkalarına bakmış diyemem desem bile bunun sana hiç bir faydası yok.. Eşini karşına alıp konuşmalısın herşeyi enine boyuna.. Ve eşine senin tarafından bakmasını söylemelisin.. Aynı şeyi ben yapsam ne yapardın duyguların ne olurdu demelisin.. Bunlara rağmen eşin hala devam ediyorsa bu saygısızlıktır. Ve bu evliliklerde hoş olmayan bir davranıştır..
Ayrıca bir dipnotta düşmek istiyorum :Eğer uygun eğitimler verilirse ve kadın bunun farkında olursa hamilelik kadının en büyük orgazmlarını yaşadığı zamanada dönüşebilir.. ben şahsen gebelerime bunu anlatıyorum eğer böyle bir sıkıntınız varsada yardım alabilirsiniz..