Çok Çaresiz Hissediyorum

bizim de bi gelinimiz öyle melek gibi Allah razı olsn ama bunu Allah kendi şerrinde boğsun
ama kardeşiniz de beş para etmez kusura bakmayın
anasına dalan karısını göğe çıkarmak da nedir?
o kadını boşayacaksın ki bir daha kimseye bunu yapmayacak.
hadi boşamadın biraz burnunu sürteceksin.
biri annen yaa,seni doğurana bunu yapana haddini bildirmezsen o kadın daha sana neler yapmaz.
hem ana hakkı ne olacak?
3 evladım var,ALLAH korusun yarabbim ,gelin bana bunu yapacak oplum da ses çıkarmayacak
boşa büyütmüşüm o oğlanı ben o zaman.

Bu mesajını okumamıştım. Defedin gitsin hayatınızdan iki karaktersizide. İssizse evlenmeyecek, evlenecekse düğün istemeyecek kalsın ortada annenizi düşünün 9 kardes hayata devam edin.

diğer kardesleriniz yok mu? benim bi arkadaşım annesine küfür eden yengesinin evine gidip kapı cam dağıtmıştı. hadsiz. çok yüz vermişsiniz bu deliye
Kiracı oldukları için evden atılma durumları var ona da kış günü bebek diğer kardeşlerimi ben biraz zaptediyorum napacağımı bilmediğim için hani anlık gaza getirip birine bişey olursa diye mantıklı düşünüp ortak aile kararı almak istiyorm

İnşallah çocuktan uzak en kısa sürede eşinden ciddi darbe yer inşallah kendi de şiddete uğrar ezik bir insan bir erkek olarak o evde ömrü çürür bebeği de kendisi gibi yetiştirecek zaten
Ya bebeği katmasaydin keşke. Günahsız yavru hiç bir şeyden haberi yok. Anne babasını o mu seçti.

Bu mesajını okumamıştım. Defedin gitsin hayatınızdan iki karaktersizide. İssizse evlenmeyecek, evlenecekse düğün istemeyecek kalsın ortada annenizi düşünün 9 kardes hayata devam edin.
Kesinlikle pislik çıkarmadan silip hayatımızdan defedip yalnız bırakmak çocukları ve kendisi sevgisiz şekilde yaşayıp gidecekler başka bi çözüm yok vurmak hınç almak geçici rahatlama sonra diyecekler sizde vurdunuz barışalm kullanmaya devam edecekler bizi döngü şekline dönecek en iyisi silmek

Üf okurken bile daraldım insanların her işini yaparsanız ne değer görürsünüz ne saygı ne de o insanlarda sorumluluk bilinci gelişir. Adamın düğününü bile siz yapıyorsunuz. Yapıyorsunuzu geçin yapmak zorundasınız bu bile size verilen değeri gösteriyor . Karışmayın bırakın kiralarını nasıl oluyorsa ödesinler, çocuklarına nasıl bakıyorlarsa baksınlar, olmuyorsa o zaman gelinin annesinin yanına gitsinler ama bir kendi hallerine bırakın. Şu an onların en büyük düşmanı sizsiniz en büyük rakibi sizsiniz ve en büyük sorunu da sizsiniz bir kenara çekilin bakalım birbirlerini bir görsünler. Muhtemelen darp rapor almayacaksınız alsanız bile annenizi lütfen şehir dışındaki kardeşinizin yanına gönderin biraz havası değişsin kafası dağılsın..Madem psikolojik rahatsızlıkları da var bir terapi alsın Siz de bu işi uzatmayın lütfen yok döveceğim yok saldıracağım vesaire .Demek ki şirret ve çirkin insanlar sonu ailecek size dokunacaksa silin .Selam sabahı kesin yolunuza bakın. Onların pisliğini kendi üstünüze ailenize, eşinize sıçratmayın. Allah muhafaza bir kavga çıkar bir şey olur silah çekilir, bıçak çekilir hiç gerek yok bırakın kendi hallerinde kendi pisliklerinde boğulsunlar. Fal işleri de ayriyeten çok sakat işler bakın sizi ciddi manada etkiliyor ve olacağı beklentisine giriyorsunuz o işlerden de bence uzak durun

Ha anladım. Çünkü gerçekten çocuğa yazık. İlla bir yerden çıkacak da siz bosverin gündemde tutmayin, yoklarmis gibi.
Doğru söylüyorsunuz birinin başına ne zaman kötü bişey gelecek de göreceğiz gibi beklemek de kötü bi şey ben tüm kardeşlerimle konuşacam saldırsak da etsek de dövsekde sonu yok herkes silecek kendi hayatına bakacak beş kuruş değer görmeyecekler hakettikleri gibi tek başlarına kalacaklar annemize sarılıp kafasını dağıtacaz konuuyu gündemde tutmayacaz

Çok aşırı güzel yazmışsınız zaman ayırarak düşünerek sanki arkadaşımmış gibi samimi ve gerçekci şekilde yaklaşmışsınız teşekkür ediyorum kesinlikle ve kesinlikle dikkate alacağım çokca sevgilerimi gönderiyorum

Anladığım kadarıyla 9 kardes de sizin sözünüzü dinliyor. O zaman dediğinizi yapin. Şimdi dovseniz ya da bir şey yapsanız siz suçlu olacaksınız. Uğraş dur polisiyle siciliyle. Eşi de karım haksız demeyecegine göre yolunuza bakın.

Polise şikayet edin onlarda karakola gidip şikayet edildikleri için utanmış olsun

Galiba en doğrusu bu ölmüş gibi yolumuza bakmak çevreye de terbiyesiz bir insandı sildik deriz dilerim Rabbimden yaşattıklarını yaşarlar
Yapacak şeyiniz yok başka. Çamura taş atarsanız illaki size sıçrar. Zarar vermeyin ama yardım da etmeyin. Ne halleri varsa görsünler. Bir deli tüm aile huzurunu bozuyor Allah korusun ya, evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın.

Annenizi dikmişsiniz lohusa kadının başına psikolojisi bozukmuş annenizinde iki deli bir araya konur mu gerçekçi olalım? İkisi de normal değil.
Baştan annenizi göndermeseydiniz kimbilir ne hizmetler beklendi ne laflar sokuldu da kız o hale geldi. Eşi bile karısını savunuyorsa tek taraflı bakıyorsunuz resmen

Darp raporu alıp mahkemeye veririm. Kardeşimin de yüzüne bakmam. Tokat yumruk bile değil saçından tutup yerde sürüklemek ne demek

Aşırı derecede bencilce bi yorum kadının psikolojisi bozuk olacak kadar olsa zaten toplumda tutmayız midesini safrasını kaybetti zor süreçten geçtiği için uyumasına destek olabilecek düşük mg da bişey içiyordu ayrıca kendi gitti bebeği kusuyordu yıkayamıyordu diye ordaykenki msjlaşmalarımızı ekran atabilirim size olay gecesine kadar kalpli şekilde msjlaşmamızı bişey lazım mı ayşe canın bişey istiyor mu hayır abla anneye üzülüyorm yazık bizim yüzümüzden uykusuz vs demelerini atayım isterseniz zaten tek taraflı baksam burda çaresiz hissetmem kızlar gelini bi güzel dövdüm lohusa dinlemeden derim o yüzden sizi kınıyorum eşinin karısını savunmasına gelince eşinin karaktersizliği diyebiliyorm sadece merak etmeyin tek taraflı bakmayan empati yeteneği olan vicdanı olan bi insanım herşeyden önce karnımda kız evlat taşıyorum emin olun kızın bir haklılık payını görsem kızlar sizce nasıl barıştırabilirim derdim

darp raporu alıp şikayetci olsun. madem kardeşiniz de annenizin tarafını tutmadı. ne olursa olsun böyle bir şiddete gerek var mı?

60 yaşında bir kadının saçından tutup yerde sürüklenmesi, off o kadar içim acıdı ki. Hemen darp rapuru alsaydınız kıyamam ya ne derse desin yaşça ondan büyük gücü sen ne o kadının ne yapabilir gencecik bir kadına karşı üstelik lohusa of annenizi bir psikolaga götürün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…