- Konu Sahibi cileklihuptirik
biraz uzun olacak ama nolur yardım edin kimsem yok.. Çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. erkek arkadaşımla okullar kapanmadan iki hafta once falan bir yakınlık yaşadım ikimizde çok pişman olduk ailelerimiz boyle şeylere karşı,vicdanen rahatsızlık duyduk. sonra evime geldim farklı bir şehre. aradan iki hafta geçti adetim bir ay kadar aksadı zaten hep düzensiz olduğu için önemsemedim başta. sonra içime bir kurt düştü birden acaba hamile miyim diye. ardından bir haftalığına bir yere gitmek zorunda kaldım orada hiç bir şekilde test yapamadım o kadar korktum ki böyle bir şey duyulursa beni öldürürlerdi. gittiğim yerde yataktan kalkamadım gecelerce gözümü kırpamadım yemek yiyemedim hastanelik oldum. fakat öyle pişman oldumki her gün her an tövbe ettim af diledim. şehre donmeden iki gun once adet oldum ilk gunler kahverengiydi onuda stres yaptım adet değil mi acaba diye. neyse şehre donunce hemen doktora gittim ultrasonda çıkmadı tabi bişey kan testi yaptırdım negatif çıktı.gittim hamilelik testi aldım negatif çıktı. fakat o bir hafta oyle stresli öyle korkulu geçti ki psikolojim bozuldu ailem beni hala küçük bir kız çocuğu olarak görürken benim boyle şeyler yapmam beni çok sarstı. ve şimdi adet olmuş olmama testlerin negatif çıkmış olmasına rağmen ben iyi olamıyorum hala acaba testlerde bir yanlışlık karışıklık olmuş mudr diyorum. biliyorum saçma gelecek fakat ben hala çok korkuyorum karnım şişiyormuş gibi geliyor. bunu sadece 2 arkadaşım ve erkek arkadaşım biliyordu ve artık benim bu tavırlarımdan sıkıldılar yardımcı olmaya çalışıyorlar fakat tabiki yaşadıklarımı anlayamıyorlar artık bunaldılar. konuşacak kimsem yok bu şehirde hiç arkadaşım yok psikoloğa gitmeli miyim nolur içimi rahatlatacak şeyler söyleyin