• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresiz hissediyorum

Gerckten icnden geciyorsa hic bekleme onu kapan o zaman.ama iyi dusn pismn olma kapnip sonra acilmk hic hos deil.gerckten icnden geciyosa kapan hem sen huzurlu olucksn hem de sevdgne kavusrsn....

aslında onun soyledıgı kapanmaktanda ote yasam tazrlarımız ayrı dıyor o asla alkol almamış oyle ortama gırmemıs ben 2 sene önceye kadar alkol alıyordum fakat onu tanımadan asla alkol almamaya başladım ıbadetlerıme başladım ama ıste ona nıyeyse hep tam tersı yanstttım

Sen çok açık biriysen kendi hamurunda bir kız bulsaydı ay bunun içinde üzülüp ölmekden bahsediyorsunuz ya yapmayın Allah daha büyükleriyle sınar.
Madem hayalinde ki kapalı ne diye senle oldu.
Seni sevseydı sna zaten bu baskıyı da yapmazdı.
Benden ayrılcak korkusuyla bişeyleri kabul edersen herzaman tehditin ucunu yakmış olursun.
Hazır ol barışırsan her dediğini yaptıracak artık .

kırmızı ile işaretlediğim yerde düşüncenize katılmıyorum. tamam diyelim uyarması gerekiyor. o zaman şunu yapacak ve karşısındakinin duygularıyla oynamayacak böylece.,
daha çıkma olayı başlarken,ben seni kapalı olarak görmek isterim. eğer kapanırsan kabul edersen beraber olalım diyecek. ve seçimi kıza bırakacak. o evet derse beraberlik başlayacak.
yok kızla çık onu kendine bağla bundanda emin ol,sonra ,başını kapa diye diret.
işte bu bir komplo oluyor. içten pazarlıklı,hesapçı bir yaklaşım.

Senin o işaretlediğin yer varya abla , hani şu camdan baktırmaz yok öyle bişey kısmı .
Eşini eve kitleyen adam biliyorum ben.
Yok öylesi deyip de kimse kandırmasın kendini.

aslında onun soyledıgı kapanmaktanda ote yasam tazrlarımız ayrı dıyor o asla alkol almamış oyle ortama gırmemıs ben 2 sene önceye kadar alkol alıyordum fakat onu tanımadan asla alkol almamaya başladım ıbadetlerıme başladım ama ıste ona nıyeyse hep tam tersı yanstttım

Yasam tarzi ayriysa neden seninle cikti neden seni kendine asik etti.bahane aryor.cok ayip seni kendini kotu hissetrmeye calsyor.yasam tarziymis neden kj sen o... musn yani cok affedersn...sen degerlisn kendini uzme sessz kal msj atma.bekle gerckten sevse gelir...

Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum:50:

Pişmanım diye gidip ağlamışsın.Ama o çok kararlı geri admı atmıyor.Atmaz tabii,aldatmaktan,saygısızlıktan,hakaretten ve bilimum kötü huydan daha büyük suçun.Suçun "başı açık olmak".Gerçekten yazık olmuş sana.Böyle bir erkek kaçırılmaz çünkü.Dayatmayla kapanılmanın Allah katında sevap olduğunu düşünen,senin kişilkiğinden,duygularından,sevginizden,birlikte yuva kurmak için gerekli şartlardan huylardan daha önemli çünkü senin başının kapalı olması.Müslümanlığın yegane şartı o çünkü.Başını kapattın mı daha iyi evlilik yürütürsün,daha iyi anlaşırsınız,daha iyi anne olursun.Sen zaten inanç gereği veya Allah rızası için değil de,erkek için pişman olup kapanacaksan ,bu niyetle kapananlar kervanına bir de sen eklen.Nasılsa ayrılarak güzel bir korkutmuş seni.Senin de gururundan duygularından,düşüncelerinden,kendi iradenden,kendi kararlarından daha önemli erkek.Daha çok ağla,belki insafa gelir de seni affeder başın açık diye.

Pişmanım diye gidip ağlamışsın.Ama o çok kararlı geri admı atmıyor.Atmaz tabii,aldatmaktan,saygısızlıktan,hakaretten ve bilimum kötü huydan daha büyük suçun.Suçun "başı açık olmak".Gerçekten yazık olmuş sana.Böyle bir erkek kaçırılmaz çünkü.Dayatmayla kapanılmanın Allah katında sevap olduğunu düşünen,senin kişilkiğinden,duygularından,sevginizden,birlikte yuva kurmak için gerekli şartlardan huylardan daha önemli çünkü senin başının kapalı olması.Müslümanlığın yegane şartı o çünkü.Başını kapattın mı daha iyi evlilik yürütürsün,daha iyi anlaşırsınız,daha iyi anne olursun.Sen zaten inanç gereği veya Allah rızası için değil de,erkek için pişman olup kapanacaksan ,bu niyetle kapananlar kervanına bir de sen eklen.Nasılsa ayrılarak güzel bir korkutmuş seni.Senin de gururundan duygularından,düşüncelerinden,kendi iradenden,kendi kararlarından daha önemli erkek.Daha çok ağla,belki insafa gelir de seni affeder başın açık diye.
işte bumudur. budur:46::46::46:

ben anlatamıyrorum sanırım yada anlaşılmıyor o bana kapan demedı zaten ben kapanmak ıstıyorum dedım oda benım dayatmamla kapanmanı ıstemıyorum dedı oyuzden tam tersı o benım ıcın yapıp yarın açılırsın dıyor ama oyle degıl ne ona ne başkasına anlatamaıyorum:(

işte bumudur. budur:46::46::46:

su konuda evet onun dusuncesı bu bası acık bırısyle yapamam dıyor ama bana asla kapan demedı bu sartla sneınle olurum demedı gozlemledım ve sen benım hayatımda mutlu olamazsn dedı ama ben ona ve kimseye suan sunu anlatamıyorum ben kendı hayatımdaki düzende mutlu degılım onun gıbı yasamak ıstıyroum am aasla bana yapabılecegıme ınanmıyor bılerek ısteyerek yapmıyorum onsuz nefes alamıyorum snakı hayat durdu ısteyerek yapmıyorum ama duygularıma engel olamıyorum hep aglıyorum

su konuda evet onun dusuncesı bu bası acık bırısyle yapamam dıyor ama bana asla kapan demedı bu sartla sneınle olurum demedı gozlemledım ve sen benım hayatımda mutlu olamazsn dedı ama ben ona ve kimseye suan sunu anlatamıyorum ben kendı hayatımdaki düzende mutlu degılım onun gıbı yasamak ıstıyroum am aasla bana yapabılecegıme ınanmıyor bılerek ısteyerek yapmıyorum onsuz nefes alamıyorum snakı hayat durdu ısteyerek yapmıyorum ama duygularıma engel olamıyorum hep aglıyorum

Ay ne kadar berabersinde , hayat durdu ?

Yasam tarzi ayriysa neden seninle cikti neden seni kendine asik etti.bahane aryor.cok ayip seni kendini kotu hissetrmeye calsyor.yasam tarziymis neden kj sen o... musn yani cok affedersn...sen degerlisn kendini uzme sessz kal msj atma.bekle gerckten sevse gelir.
duygularıma hakım olamadım bastan hata yaptım dıyor ama bende engel olamadım dıyor hatırlıyorum aklımdan hıc çıkmıyor bana sevgısı ılgısı sahıplenmesı kıskanması kafayı yedıgımı dusunmeye başladım ben hıc ıyı degılım

o zaman terapi alın. madem başedemiyorsunuz.
çünkü bu adam size resmen duygusal şantaj yapıyor.
yanlış insana aşıksınız
.bu yanlış insana olan duygularınız size zarar veriyorsa onu unutabilmek için yardım alın..

Ayrılmak zor, hem de çok zor .
6 yıllık ilişkimi dün bitirdim bende .
Rabbim bana yeter diyorum .
Allah sabır versin bize .

Büyük ihtimalle zamanla sizi kapanmak için ikna edeceğini düşünmüş. Siz onu yapmayınca da pes edip ayrılmış. İleride de kapanmanız için ısrar edecekti. Siz siz olun, erkek arkadaşınız , sevgiliniz, kocanız olsun sizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin. İlişkiler bu şekil yürümez.

Kim için alkolü bırakıyorsunuz onun için mi kendiniz için mi? Alkol zararlı olsa da, kendiniz için yapmadığınız şeyler bir süre sonra fire verebilir.

Kim için kapanıyorsunuz onun için mi, Allah için mi? Onun için kapanırsanız bir süre sonra sıkılıp tekrar açılabilirsiniz.

Hepinize yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim isin en kotusu ben suan acaba onu kaybettim diyemi bilmiyorum ama oncedende boyle birisi olmustu bana kapanirmisin demisti ve hayir suan oyle bir dusuncem yok olursada kendim iicn icimden gelirse deyip ayrilmistim ama bunda suann kapanabilecegimi dusunuyorum ama o buna suan asla inanmiyor ben etraimda cok gordum kapanip sonradan acilan diyor asla inandiramiyorum kizlar olmek istiyorum sadexe suan kimse beni anlamiyor isteyerek yapmiyorum ama nefes alamiyorum annem bbam ayri benim ve babami 11 yasimdan bu yana gormuyorum onun sefkatine ilgisine okdr alismisimki ondn oncede mutsux hissediyordum ama onda mutluluk ne gordukten sonra bittim sanki ve normalde cok detayciyimdr onda hic birseye takilmiyordum sogurum normalde ama onda olmuyord okadar sadece o olsun hcbirsey olmasin istemiyorumkiama yaptiklarimla soguttumboyle birisine biri bin anlattim birde dahada sinir oldugunu bile bile belki dahacok kiskanmasi hosuma gidiyordu babadan sahiplenme gormeyince boyle oluyor insan ve en cok merak ettigim gercekten kismetim olsa olurmuydu gucum yok ve biz ayni sirkettyz sanirim o isten ayrilacak seni boyle gormeye dayanamyrm diyor herkes icin suan cok kolay baska erkekmi yok of sacmalama diyor etrafimdaki herkes ama oyle olmuyor icim aciyor uyandigm an o uyudgm an o sanki hayat durdu benim icin yasamyrm

Yasamak istemiyorum resmen artik olu gibiym zaten biliyorum insanlar nelerle ugrasiyor diyorum ne sacmaliyorsn ama olmuyor ondan uzak kalmaya dayanamyrm en kotusude yapabilecegimi bukadar hissetmisken onun inanmamasi beni bitiriyor onceki iliskimde yasadigimda asla deyip gitmstm ama budefa farkli okdr sevgi doluyduki bana salak gibi terslerdm hep inat ederdim neler yapardim okadar pismaninki arkadaslrmda sacmalama hepimiz yeri geldigimde neler yapiyor aldatmadin yalan soylemedin diyor ama keskelerle bitiriyorum kendimi ve hic iyi degilim sadece olmek istyrm oda bundan cok korkuyir ama ben o donsun diye degil gucum olmadigu icin yapmakistyrm arkadaisma surekli nasil diye sormys ama bana sormuyor umutlanmamdan korkuyormus daha kotu olursa diyormus ama kabul edemyrm

En cok uzen suan bende onun dediklerini yapmak istiyorum ama asla inanmiyor basta cok soyeldi ben kiyafet konusunda hassasimdr diye ama inadina yaparasina dinlemedim cok pismanim ama okadar caresimki asla inanmiyor dua edin benim icin cunku gercekten gucum yok

ınanın bır cokkez mesaj yazdım mektup olsa bukadar olur yanı ama okadar sabıtkı ben etrafımda bırcok sey gordum dıyor ben kapanıp sonra acılan cok sey gordum dıyor ama ben ınanın suan ıcım den geldıgı ıcın kapanmak ıstıyorum ama anlamıyor

ben anlatamıyrorum sanırım yada anlaşılmıyor o bana kapan demedı zaten ben kapanmak ıstıyorum dedım oda benım dayatmamla kapanmanı ıstemıyorum dedı oyuzden tam tersı o benım ıcın yapıp yarın açılırsın dıyor ama oyle degıl ne ona ne başkasına anlatamaıyorum:(

Ben gayet iyi anladım da,sen yukarıda yazdığın yorumlarını bir oku,ondan sonra tekrar bi düşün bakalım,bu sevgilin sana dayatmayla mı yaptırmaya çalışıyor,gerçekten senin kendi isteğin mi?
Kapanmaktan önce,Allah ın verdiği canı almanın günahını bilmelisin.Onsuz ölürüm yapamam diyen insan mı kapanmak istiyor.Bir de şu babamdan şefkat göremedim bu ilgi gösterdi.Yahu güzelim bırakın bunları Allah aşkına.Kimsenin varlığına kendinizi adapte etmeyin.Sen kendin kendi ayakların üzerinde duracaksın,kimsenin senin fikirlerine düşüncelerine sekte vurmasına izin vermeyeceksin.Çocuğun kapalı bir insanla evlenme tercihine saygı duyarım ama o zaman açık kızla gezip gezip kapatmaya çalışmayacak veya sen bana uymuyorsun diye hayallerini yıkıp gitmeyeck.Ohh gez toz sonra dinden imandan bahsetsin.İlle de kapanmak istiyorsan,bu fikrini ona kabullendirme eğilimin niye.ÜZÜLÜRSÜN.BAK ÇOK ÜZÜLÜRSÜN.Bırak seni istemeyene gözyaşı dökme.Sevgi bu değildir.

Kendin istemediğin bir şeyi,sırf bir adam sana duygusal baskı yapıyor diye yapmak bence çok saçma.
Seven insan biraz anlayış gösterir,sıkmaz onu,olduğu gibi kabul eder.

Back
X