git annenin babanın elini öp barış ve bir daha o eve dönme.
bu kadar dayak yerken 2. çocuğu yapmasaydınız keşke.
Hiç
Hiç istemedimki ikinci çocuğu..yavrumu sevemiyorum adıyla bile doyasıya..Rabbim bana bunları yasatanların yanına bırakmasın..
Cocugunuzun adından daha önemli olan şeyler var..Kalkıp bir de ikinci çocuk yapmışsınız..Allah aşkına bu kadar pasif olmayın böyle bir hayat geçirmekten daha kötüsü ne olabilir.
O pislikten acil olarak kurtulun.
Bize anlattığıniz gibi şikayetçi olun.
Dışarısi esiniz olacak pislikten daha güvenlidir.
Beni öyle sindirdiki..çocugum üzülmesin diye dayanıyorum ama gücüm yok artık..çocuklarımla tehdit ediyor beni..
Ben biliyorum ne yapacağınızı. O insan müsveddesiyle yollarınızı ayırmak ve yavrucakları daha sağlıklı büyütmek. Allah yolunuzu açık etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Biri 3 yaşında biri 5 aylık iki çocugum var..5 yıldır evliyim..eşimden her türlü şiddeti görüyorum..hergün içiyor alkol sorunumuz var..ikinci çocuguma iki isim koymaya karar verdik ama sonra ne olduysa benim onayımı almadan annesinin ismini koydu..o ismi soylemiyeceğimi defalarca soyledim..ben annesini mutlu etmek zorunda değilim diye düşünüyorum..bunun yüzündeen beni çok kötü dövdü..hemde çocuğumun gözü önünde..bana vururken çocuğumada eli geldi..annemlerle tartıştığı için ailem benle konuşmuyor..bugün çocuklara hediye bişeyler göndermişler..bunları görünce alkolinde etkisiyle hepsini balkondan asağı attı..büyük çocuğum çok ağladı..çok yıprandım çok üzülüyırum..yavrumun aklı herşeye eriyor..ne yapacağımı bilmiyorum..
Hiç
Hiç istemedimki ikinci çocuğu..yavrumu sevemiyorum adıyla bile doyasıya..Rabbim bana bunları yasatanların yanına bırakmasın..
Hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?