Çok çaresiz kaldım...

imies

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
3
1
1
47
Biri 3 yaşında biri 5 aylık iki çocugum var..5 yıldır evliyim..eşimden her türlü şiddeti görüyorum..hergün içiyor alkol sorunumuz var..ikinci çocuguma iki isim koymaya karar verdik ama sonra ne olduysa benim onayımı almadan annesinin ismini koydu..o ismi soylemiyeceğimi defalarca soyledim..ben annesini mutlu etmek zorunda değilim diye düşünüyorum..bunun yüzündeen beni çok kötü dövdü..hemde çocuğumun gözü önünde..bana vururken çocuğumada eli geldi..annemlerle tartıştığı için ailem benle konuşmuyor..bugün çocuklara hediye bişeyler göndermişler..bunları görünce alkolinde etkisiyle hepsini balkondan asağı attı..büyük çocuğum çok ağladı..çok yıprandım çok üzülüyırum..yavrumun aklı herşeye eriyor..ne yapacağımı bilmiyorum..

Cocugunuzun adından daha önemli olan şeyler var..Kalkıp bir de ikinci çocuk yapmışsınız..Allah aşkına bu kadar pasif olmayın böyle bir hayat geçirmekten daha kötüsü ne olabilir.
O pislikten acil olarak kurtulun.
Bize anlattığıniz gibi şikayetçi olun.
Dışarısi esiniz olacak pislikten daha güvenlidir.

Hiç
git annenin babanın elini öp barış ve bir daha o eve dönme.
bu kadar dayak yerken 2. çocuğu yapmasaydınız keşke.

Hiç istemedimki ikinci çocuğu..yavrumu sevemiyorum adıyla bile doyasıya..Rabbim bana bunları yasatanların yanına bırakmasın..

Beni öyle sindirdiki..çocugum üzülmesin diye dayanıyorum ama gücüm yok artık..çocuklarımla tehdit ediyor beni..

Beni öyle sindirdiki..çocugum üzülmesin diye dayanıyorum ama gücüm yok artık..çocuklarımla tehdit ediyor beni..

Gozlerinin onunde dayak yiyorsun.Sen o çocukların özelliklede büyük evladının yaşadığı travmayı hayal edebiliyor musun. bir anne olarak güçlü olmalisin

Çocuğun eminim seni dayak yerken görünce üzülmüyordur az biraz mantık ya az biraz

Imkanim olsa ev ev dolanip siddet goren kadinlari oyle pislik adamlarin elinden kurtarasim var valla.
Ailen arkandami? Merhametli insanlarsa onlarla Konus ve bosan. Birde evlenmeyin Boyle serefsizlerle Allah askina omur boyunca bekar kalin daha iyi ...anlamiyorum Bazi kizlarimizi gercekten..
Ayrica uzulme. Kendine acima. Her insaniz icinde guc vardir. Gucunu kesfet ve cozum bul. Kendine gucunu hatirla toparlan

Kocanın erkeklikle imtihanı...
O kalkan elleri kopsun.
Bunca her yerde kadın sığınma evleri söyleniyor, keşke ikinci çocuğu yapmak yada ona isim aramak yerine aklî basında olan evladını alıp çıkıp gitsen o evden.

Ben biliyorum ne yapacağınızı. O insan müsveddesiyle yollarınızı ayırmak ve yavrucakları daha sağlıklı büyütmek. Allah yolunuzu açık etsin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Hiç

Hiç istemedimki ikinci çocuğu..yavrumu sevemiyorum adıyla bile doyasıya..Rabbim bana bunları yasatanların yanına bırakmasın..

istemiyorsan korunmalıydın. şu anda korunuyormusun?
evlat adı için sevilmez. boşanınca gider istediğin ismi koyarsın.

Önce bi ailenle barış
Sonra yavaştan ayrılık hazırlıkları yap
Bu adam böyle pislikse ayrılıcam desen sana zarar verebilir
Ona hiç belli etmeden hallet

Mesela darp raporun falan var mı?

İkinci çocuğun olduysa oldu.Artik o senin kuzun.Sana şiddet uygulayan yakında kuzularina da uygular. Sana şiddet uyguladiginda kap yavrularını çık git,darp raporu al ve hastane polisine şiddet gördüğünü söyle.Biryerden hayata tekrar baslaman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…