Çok çaresiz kaldım...

he çunku senın problemın çocugunun ısmıydı .

Biri 3 yaşında biri 5 aylık iki çocugum var..5 yıldır evliyim..eşimden her türlü şiddeti görüyorum..hergün içiyor alkol sorunumuz var..ikinci çocuguma iki isim koymaya karar verdik ama sonra ne olduysa benim onayımı almadan annesinin ismini koydu..o ismi soylemiyeceğimi defalarca soyledim..ben annesini mutlu etmek zorunda değilim diye düşünüyorum..bunun yüzündeen beni çok kötü dövdü..hemde çocuğumun gözü önünde..bana vururken çocuğumada eli geldi..annemlerle tartıştığı için ailem benle konuşmuyor..bugün çocuklara hediye bişeyler göndermişler..bunları görünce alkolinde etkisiyle hepsini balkondan asağı attı..büyük çocuğum çok ağladı..çok yıprandım çok üzülüyırum..yavrumun aklı herşeye eriyor..ne yapacağımı bilmiyorum..
Kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşün ve boşan !!!!

Ailenin yanina git. Ailen sana küs değil, sadece kocandan dolayi icleri açıyor ve senin yaşadığın hayata göz yumamıyorlar.

Bir anne baba icin nasil zor biliyormusun? Doğur, büyüt sonra elin adami gelsin patir patir dövsün.

Aileni ara. Seni alsinlar ve birdaha geri dönme o iğrenç herife

ya yıl olmuş 2018 tv, internet, kapıya gelen sağlıkçılar.. (ki bu sağlıkçılar ben doğum yaptığımda her hafta bıkmadan gelip korunma, diğer sağlık yöntemleri her şeyi anlattılar. hatta spiral taktırdım onu bile aylarca gelip sordular) herşey varken bu kadar şiddete alkole 2 çocuk iyi cesaret valla.
bari bundan sonra korunun lütfen.. günah o çocuklara.
bu halde çalışamazsın da. ailene sığın. anlat durumu. sığınma evlerini bilmiyorum nasıldır ama araştır yani

Her türlü şiddet görüp 2 çocuk yapmak?
1 tanesini yapana kadar 3 sene düşündüm! Üstelik şiddet görmüyorum!
Hiç mı düşünmüyorsunuz o çocukların geleceğini,psikolojisini? Allah yardımcın olsun ama biraz akıl biraz düşünce!!!

Allah yardımcın olsun, çocuklarının yüzüne baksın.. Herkes gerekeni söylemiş, tek ihtiyacın olan cesaret.. Onu da çocuklarını düşünerek yapabilirsin diye düşünüyorum..

Bu adamdan daha ne gıbı bı hayr beklıyosun guzelım,bence daha fazla cocuklarına bunu yasatma,bırak tek basına ne b-k yerse yesın

böyle adamlardan nasıl çocuk yapıyorsunuz Allah aşkına ya. boşanmayacaksan bile git spral taktır hap kullan ruhu bile duymaz...
ve kesinlikle boşan

Boşan
Adamdan kurtul da çocuğun ismi değişir
O sorun değil
Ama gözleri önünde annesi dayak yiyerek büyüyen bir çocuk var o büyük bir sorun..

Bence hemen karakola gidip şikayetçi ol, ardından raporunu al. Sonra aileni ara. Bu adam beni ve çocuklarımı bu gidişle öldürecek. Gidecek yerim yok. Ya beni alın ya başımın çaresine bakacağım, de. Kabul etmezlerse de sığınma evine yönlendirecekler. Burada hayatında sorun yaşayan, ayakta duramayan çoğu insan, çocuklukta kötü muamele görenler. Yenilerine ihtiyacımız yok inan ki. Çocuklarının iyiliğini düşünüyor isen onları önce babalarından koru. Allah tez zamanda hayırlı yola koysun.

Back
X