- 6 Aralık 2015
- 140
- 184
- 23
- 33
- Konu Sahibi sarelle4545
-
Canım her şeyi akışına bırak güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba Arkadaşlar
Ben 1 senelik evliyim ve vajinisinimusum eşimle hiç birlikte olamadık ve bütün belirtilerini taşıyorum.
Bana yadımcı olmanızı istiyorum sizin sayenizde bazı şeyleri kavramaya basladım. Ama şunu söyleyebilirim ki bana o kadar yardımcı oldunuz ki moral ve motivasyonlarınızla önceden ismini duyunca vajınısmusun aglardım caresi yok bu hastalığın derdim yazılan basarı öykülerini okuyunca umudum var diyorum lütfen benide aranıza alın bende başarımı yazıp bu sıkıntıyı yasayanlara umut olmak istiyorum
Aman sakın. Eğer hiç tecrübeniz yoksa o başlıklara bakmayın, kendi kendinize stres yapıp kasarsınız yok yere.Valla ben de burada öğrendim ne olduğunu.. hatta çok fazla konu açılıyor.
Korkmaya başladım evlenince bende de olur mu diye :))
Aynen.. Bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum.Valla ben de burada öğrendim ne olduğunu.. hatta çok fazla konu açılıyor.
Korkmaya başladım evlenince bende de olur mu diye :))
Aman sakın. Eğer hiç tecrübeniz yoksa o başlıklara bakmayın, kendi kendinize stres yapıp kasarsınız yok yere.
Aman sakın. Eğer hiç tecrübeniz yoksa o başlıklara bakmayın, kendi kendinize stres yapıp kasarsınız yok yere.
ya bende bakayım dedim ama daha da gerildim
Onu soktum ,bunu çıkardım
Ben o kadar yapabilsem gerisini de hallederim galiba
Ben de okudum az, cidden insan okurken diyo aparatı kullanan penisi de alır diye ama olmuyo işte ne lanet birseyse
2016 Ekim de düğünüm var bu aralar en çok dikkatimi çeken konular :)) ama haklısınız sanırım psikolojik bir şey..
ya bende bakayım dedim ama daha da gerildim
Onu soktum ,bunu çıkardım
Ben o kadar yapabilsem gerisini de hallederim galiba
Okumayın samimi söylüyorum. Hiç yokken bile "ya vajinismus olursam" diye kendi kendinize gerilirsiniz. Sonuçta düşünün seks dünyanın en doğal şeyi ve normal şartlarda herkesin sorunsuzca yapacağı bir şey. Durduk yere kendinizi kasmayın, zaten sevişmeye başlayınca aklınıza gelmez, yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?