- Konu Sahibi kolonyali_mendil
eşimle birbirimizi severek evlendik ben 3-4 yıl vajinismus sorunu yaşadım bir çok uzmana gittim son gittiğim uzman sorunumuzu çözdü ve bu durumu atlattık.artık bu sorun bitti rahatladık huzura erdik derken bu sefer eşimde cinsel problemler başladı ve onun cinsel sorunları yüzünden biz hala tam anlamıyla cinsel beraberlik yaşayamadık.affedersiniz sertleşme olmuyor.ilaçta kullandı.bunun için ama ilaca rağmen gerçekleşmiyor.aylardır bununla uğraşıyoruz.onu anlamaya çalışıyorum.fakat bende anne olmak istiyorum bunun ezikliği içindeyim.benim vajinismus olduğum dönemde de eşimin benden hiç cinsel talebi,baskısı olmuyordu.halinden hiç şikayet etmiyordu.sanki böyle bir şeye ihtiyacı yok gibiydi.ben tedavi oldum iyileştim ama ben ondan bunu talep ediyorum ben yaşamak istiyorum.çok uğraş verdim bu durumdan kurtulmak için...kendimden çok onun için tedavi oldum.onu cinsellikten mahrum etmemek için.hatta o dönemde benim bebeği çok istediğimi bildiği için aşılama ile yapalım dedi.fakat cinsel hayat olmadan bebek yapmanın ona haksızlık olacağını düşündüm.çok istememe rağmen bebekten onun için vazgeçtim ve tedaviden sonra cinselliğe fazlasıyla hazırım.zor günler yaşadığımı ve çok acı çektiğimi biliyor ama o tedavi olmaya hiç yönelmiyor.çok çaresizim kendime güvenimi yitirdim.içimde biriken ve büyüyen öfke ve kızgınlık duyguları var bunları dışa vuramıyorum.nefes alamıyorum.boğuluyorum.bana fikir verin bu kadar yoğun stres altında karar da veremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum..