çok çaresizim başaramıyorum

[bende kızardım öyküm kendini salan kadınlar ama şimdi ben öyle oldum gücüm kalmadı yetmedi çabuk yıprandım ama eşimi çok seviyrm beni üzende o ... ona iyi bakımlı güçlü bir eş olamadım diye inşallah destkelrinzle iyi olacğım önce psikolojmi düzeltmeye çalışıyrm sonra buraya yazacağım hepinize haber vereceğim başardım diye. bunu başarmayı öyle çok istyrm ki çok teşekkür ederim hepinizi intrnete çok sık girme imkanım olmuyr ama siz bana destek olun yazın ne olur unutmyn beni

ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor

canım bence senın problemın kılolu olmaktan zıyade kendıne guvenını kaybetmış olman.önce işe kendını sevmekle kendını hor gormemekle baslakı kocan da sevsın senı.cunku sen kendını sevmedıgınde etrafa benı sevmeyın ben cırkın kıloluyum mesajı yayıyorsun farkında olmadan.ayrıca bu kılo verme olayını gozunde dağ gıbı yapmışsın.gözunde buyuttugun ıcın ulaşılması zor bı sey halıne gelmıs.kendıne yapabılecegını telkın et.ayrıca kılo verıp zayıflayabılen ınsanları dusun sureklı.onlar yapabılıyorsa sen neden yapmayasın.benım eşim 130 kılodan 80 kıloya ınmıs ınsan.sadece sporla ve yedıkelrıne dıkkat ederek.yapabılırsın sende.kendıne guven ver.her sey guzel olacak bak goreceksın

canım ben 33 kilo verdim şimdi hamileyim o yüzden kilo alıyorum ama inanki istersen verirsin kilolarını...
unutma ki dünya ya bir can getirdin o yüzden manken olmana gerek yok ama istedikten sonra kilonu verirsin yeterki karar ver ve eşinle de konuş eğer konuşmazsan bu içindeki birikip birikip bir gün gereksiz büyük bir patlamaya sebep olur ve eşinde şok yaşar belki de adamın haberi bile yoktur...

Bi silkelen kız bi kendine gel ya of bu kadar salma allahaşkına.sen kendinden bıkarsan adam ne yapsın.bak burda diyet listeleri var,sadece okumak bile acaip motive ediyor,bir diyet seç,ölüm orucu gibi olmasın tabi,2,3kilo bile versen hemen vücut toparlanmaya başlıyor,kendini iyi hissediyorsun.saçını boya,biriki yeni iç çamaşırı,biriki koku al bak nasıl afrodit gibi hissedeceksin kendini.bende senin gibiydim,silkelenip kendime geldiğimde oğlum 2yaşındaydı,kilolarım almış başını gidiyordu.sonra bu sitedeki diyetlerle 8kilo verdim,hemde 2ayda.valla hala sezeryan göbeğim var,çatlaklarım var,yağlarım da var,ama gel bana sor fıstık gibi hissediyorum kendimi,çünkü yakışanı giyiyorum,eşime karşı vücudumu hep temiz tutuyorum,hep mis gibi kokuyorum,saçlarımı boyadım,havam değişti,kendime evde giymeye cicili bicili ev elbiseleri aldım hemde üçbeş kuruşluk ucuz şeyler.sabah yüzümü yıkar yıkamaz küpemi takar hafif rujumla gözkalemimi sürerim,süper hissettiriyor bunlar.ayrıca eşim yanaşsın diye bekleme,bu kadar uzaklaşmanıza izin verme,sen başlat.
havalar güzel,al çocuğunu gez toz,hafif ye,bol salata,cacık,çorba ye,un,şeker,yağı kes bak neler olur.
Herkes nasıl yapıyor,senin neyin eksik.o bikinili kadına bakmasını da çok takma,güzel bir kadın görünce biz bile dönüp bakıyoruz,

pat diye zayıflayamazsın ama en azından kendine çeki düzen verebilirsin..
yaşadığın yer küçük olsada bi kuaför vardır mutlaka...
git saçlarını değiştir manikür pedikür yaptır..
ve en önemlisi diyete başla...
spor yapacak yer yoksa evde yap..
cilt bakımı için evde yapılan kürler var araştır netten..
selülit için bilmemne için varda var yani...
sadece üzülerek bişeyi çözemezsin..
biraz kilo ver değiştir kendini daha şık ol güleryüzlü neşeli ol...
hemen çıkar kendini bu psikolojiden ve kendini çirkin bulma...
güven ki kendine herşey güzel olsun...
başaracağına inanıyorum ben...

Canım ya kılo dedıgın nedırkı verebılırsın sen yeterkı ıste bende sıgarayı bıraktıgımda 20 kılo bırden almıstım kendıme olan guvenım gıtmıstı bunalıma gırmıstım aynalara kusmustum esımın yanlıslıkla bıle guzel fızıklı bırısıne baksa cok uzuluyodum,kılo vermek okadar zor gelıyodukı bana anlatamam 2sene boyunca o kılolarla gezdım hep aynı seylerı gıyordum,kendıme kıyafet bıle almak ıcımden gelmıyodu hatta bıgın bır gıyım magazasında bır badı begenmıstım satıs danısmanına pardon bakarmısınız bu badının bır buyuk bedenı varmı dedıgınde aldıgım yanıt beni yerın dıbıne sokmustu:50::50::50:hanımefendı o badı sızın gıbı kılolu bayanlara gore degıl :27:kufur etse okadar koymazdı herelde:47:yanımda esımde vardı:41:sonra bana bır azım geldı buna benzer bıkac olay sonrası hırs yaptım ve 76kılodan 58kgye dustum spor ve dıyet yaparak:21:sana bır tavsıye dıyet basarı oykulerıne sık sık bak zayıfladıktan sonra nasıl gozukuyoruz resımlı paylasalım topıgı cok yardımcı ben hep bakıyodum o sayfalara sımdı benımde resımlerım var orda baskalarıda benım resımlerıme bakarak feyz alıyolar:42:ınsan yeterkı ıstesın basaramıyacagı hıcbırsey yok:34:

Son düzenleme:
bak güzel arkadaşım seni çocuğu olan her kadın çok iyi anlar hepimiz zaman zaman zorlanıyoruz
her işe yetişemiyoruz yardım almamız lazım ev iş çocuk vs vs hepsi ağır geliyor bi kişiye
ama unutmaman gereken en önemli şey kendini dibe bu kadar çekme depresyona itiyorsun kendini resmen
aslında bana biraz depresyona girmiş gibi geldin ama silkelenip kendine gelmen lazım
başarmayı çok istiyorum demişsin istemek yetmez
başaracağım diyeceksin ve bunu yürekten inanarak diyeceksin laf olsun diye değil
en kızdığımda eşin oldu kilolu olabilirsin her kilolu kadın sevişmeyecekmi bu ne böyle herkes manken gibi olamaz
zayıf halini seven kocan kilolu halinide sevmeli 2 yada 4 ay oldu diyorsun sevişmeyeli bu ne yaa olacak şeymi
tamam seks herşey değil ama evlilikte olmazsa olmaz bence
bizde 2-3 hafta sevişmeden geçirdik ama fırsat buluncada hergün yaparız bende kıllıyımdır napayım öldüreyimmi kendimi beğenmiyorsan yapacak bişeyim yok
ben böyleyim diyorum eşime her an temiz olamıyor insan hatta banyo bile yapamadan 4-5 gün geçirdiğim oluyodu ama çocuk olunca cidden zor helede yanlız bakıyorsan
ama dişşiliğimi ön plnda tutuyorum seksi oluyorum kocam bayılıyor bu halime
yani kendini salma bu kadar
sende haklısın gerçi herşeye yetişmeye çalışınca hepsini elimize yüzümüze bulaştırıp yorulduğumuzla kalıyoruz
üzüldğm haline ama biraz uzaklaşın işlerden eşin en çok neyi beğenir sizde nasıl olsanız hoşlanır hangi hallerde mutlu olur bunlara bakın ve sadece eşiniz için çabalamayın birazda kendinizi mutlu etmeye bakın çirkinim dedikçe daha da çirkin hissedersiniz kiloluyum derseniz dahada kilolu olursunuz
biran önce silkelenin hayat çoook güzel
size secret ve evrenden torpilim var diye 2 kitap tavsiye ediyorum sanırım bu kitaplar biraz değil baya işinize yarayacak

çok teşekkür ederim hepinize canım arkadşlarım öyle moral oldunuz ki bana 4-5 gündür yazamyrm tatile annemlere gittim değişiklik olsun diye döneceğim ve planlı bir şekilde başalayacğım çabalayacğım deneyeceğim ve inşallah başaracğım yazacğım her gün buraya ama beni yalnız bırakmayın desteklerinizi dostluklarınızı fikirlerinizi eksik bırakmayın inşallah bir zorluğu daha kadınlar kulübü dostluk ve desteğiyle başaracğım söz veriyrm size

sevindim senin adına cnm
ozaman hemen şimdi başla tatil dönüşü değil pozitif bak aynalara ve mutlu olmaya başla ama çabala hemen pes etme

genelde olduğu gibi butun kadınlar doğumdan sonra fiziğinin değiştiğinden dolayı sıkıntı yaşar bende yaşadım yaşıyorumda ama eşinle olan ilişkine gelince bence senin fazla kilolarından değil vardır etkisi belki ama emin ol cocuk olunca eşinle olan ilişkin değişiyor haftada 3 4 kez olan ilişki belki 1 e iniyor sen kendin için birşeyler yapmalısın bak 3 4 kilo ver nasıl mutlu olacaksın

doymadan kalk canım her kaşığı eline aldığında burda bize yazdıkların aklına gelsin tam doymadığında ağlasan bile açlıktan bişeyler atıştır su iç meyve sebze ye ama abartma yağlı yeme herşeyden az az kısmalısın bol bol yürü fırsatın yoksa evinde kolidorla odalar arası hergün yarım saat koşmalısın bende kilomdan şikayetçiyim ama emzirdiğim için elim kolum bağlı yoksa hemen uygulayacaım

arkadasim `kisisel ataleti yenmek` isimli bir kitap var ben de sana bunu tavsiye ederim. depresyona girdigimiz kendimizi kaybettigimiz, kacip gitmek istedigimiz zamanlarimiz oluyor bazen benim de olmustu ama insan nereye giderse gitsin kendiyle beraber gider. bak arkadaslardan biri cok icten yazmis
Bi silkelen kız bi kendine gel ya of bu kadar salma allahaşkına.sen kendinden bıkarsan adam ne yapsın.bak burda diyet listeleri var,sadece okumak bile acaip motive ediyor,bir diyet seç,ölüm orucu gibi olmasın tabi,2,3kilo bile versen hemen vücut toparlanmaya başlıyor,kendini iyi hissediyorsun.saçını boya,biriki yeni iç çamaşırı,biriki koku al bak nasıl afrodit gibi hissedeceksin kendini.bende senin gibiydim,silkelenip kendime geldiğimde oğlum 2yaşındaydı,kilolarım almış başını gidiyordu.sonra bu sitedeki diyetlerle 8kilo verdim,hemde 2ayda.valla hala sezeryan göbeğim var,çatlaklarım var,yağlarım da var,ama gel bana sor fıstık gibi hissediyorum kendimi,çünkü yakışanı giyiyorum,eşime karşı vücudumu hep temiz tutuyorum,hep mis gibi kokuyorum,saçlarımı boyadım,havam değişti,kendime evde giymeye cicili bicili ev elbiseleri aldım hemde üçbeş kuruşluk ucuz şeyler.sabah yüzümü yıkar yıkamaz küpemi takar hafif rujumla gözkalemimi sürerim,süper hissettiriyor bunlar.ayrıca eşim yanaşsın diye bekleme,bu kadar uzaklaşmanıza izin verme,sen başlat.
havalar güzel,al çocuğunu gez toz,hafif ye,bol salata,cacık,çorba ye,un,şeker,yağı kes bak neler olur.
Herkes nasıl yapıyor,senin neyin eksik.o bikinili kadına bakmasını da çok takma,güzel bir kadın görünce biz bile dönüp bakıyoruz,
diye ben cok begendim bu yazisini Allahaskina kilolu bayanlar icin de cok sik guzel seyler var uzerine olan bir iki birsey al bir sacini boyat...esine sen yaklas olur mu yahu 4 ay cinsellik olmadan. sen deli misin adam ne yapsin o zaman hem erkekler icin sadece dusunsel romantizm ask boyutunda kalmiyor ki cinsellik fiziksel durtuleri daha yuksek bu da bizi ayiran sey sen ondan uzaklasirsan kacarsan utanirsan o da baska sekilde arayabilir bu tatmini bu da bir ihtiyac sonucta kusura bakma ama bu konuda haksizsin. sen ona yakinlassan adam da sana destek olmak icin bir caba icine girecek...esim 50 kioyken de yanimdaydi 80 kiloyken de yanimda demis bir arkadas!!!olmasi gereken bu..senin esin de yapacaktir ama sen kacarsan yapmaz ben de olsam yapmazdim yani.siz bir evlat sahibi olmussunuz, ben de bir konu acmistim dun 5. ayim bitti 7 kilo aldim diye...uzulmustum.ama esimden ya da aynalardan kacmadim.ben hem kendimi hem esimi hem de dogacak bebegimi dusunerek uzulmustum kilolarla ugrasmayayim mutsuz olmayayim sonra diye tedirgin oldum.bir arkadasim yardimci oldu diyet listesi aldim diyetisyenden. sen de bir kan tahlili yaptir en azindan sonuclarini bana yaz(ben ozelden yazamiyorum mesaj sayim yeterli degil sanirim)senin icin de bir liste ayarlasin arkadasim.cocugun uyuduktan sonra spor yap artik tv kanallarinda bile pilates saati var hem de gece. sen istedikten sonra herseyi yapabilirsin.tailden gelmeyi bekleme hemen simdi basla kendini gittigin her yere goturursun kimse seni iyilestiremez senden baska. ben psikolog ve nlp tedavisi de gormustum bir zamanlar ama bir baktim ben kendimi ancak kendim iyi edebiliyorum. hadi goreyim seni:54:

çok teşekkür ederim arkadşlar özellikle YENİLİK arkadaşıma desteğinde ve önerisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim ama galiba benimde mesaj sayım yetersiz ki özeline msj atamadım kan testi yaptırdım sorun yok troidlerim çok az yüksek doktor şimdi takipte olalım ilaca başlamayalım dedi diyete ve sıkı bir spora başlıyacağım ancak yakında yani on güne kadar umreye gidiyrm inşallah dönünce sıkı bir şekilde başlayacğım buradaki bütün arkadşlarıma minnet borçluyum moral kazanmamı sağladınız fırsat buldukça yazmaya çalışıyrm hepinize hayırlı ramazanlar hepinizi öpüyrm

bende aynı şeyleri yaşıyorum ama benimsıkıntımda bi farklılık var benimki de zayıflıktan ben 22 yaşındayım 2 senelik evliyim 11 aylık bi bebeğim var ve 46 kiloyum eşim ve ailesi evlendiğimizden beri kilo almamı istiyorlar ama aileden gelen bişey olsa gerek zayıfım ve kilo alamıyorum iştahlı yemekte yiyemiyorum kiloda alamıyorum.giydiklerim yakışmıyo kaynanam hep giydiklerin yakışmıyo dedi durdu zamanla bu cümle beni etkiledi ve artık kendime özenmiyorum nasılsa ne yapsam yakışmıyo eşim beğenmiyo diye.bebeğimiz olduğundan beri bizimde gecelerimiz gündüzlerimiz herşeyimiz değişti önceden dışarda gezerken elimi bile bırakmayan adam şimdi dışarda elimi tutmuyo birbirimizden ayrı yürüyoruz yanımızdan fiziği güzel biri geçse hemen aklıma böyle kızlardan hoşlanıyo benim böyle olmamı istiyo beni beğenmiyo diye bi sürü şey geliyo ama yapabileceğim bişey yok ben ev hanımıyım bend ehiç bi işime yetişemiyorum bebeğim çok hareketli yürümeyi öğreniyo sürekli arkasında geziyorum ev işleriyle uğraşmaktan bütün gün ayaktayım yorgunluktan işten güçten kendime ayırıcak 5 dk bile yok.banyo yapmaya bile zor zaman buluyorum ve bunları düşündüğüm zamanda ağlıyorum çaresiz kalıyorum ve ağlıyorum...arkadaşların da dediği gibi kendimize olan güvenimiz fiziki görüntülerimiz yüzünden ve eşlerimizin anlayışsızlığı yüzünden yerlebir oluyo çaresiz kalıyoruz.kelin merhmi olsa kendi başına sürer derler ama sana tavsiyem kendine güven eşine kendini beğendirmek için değil aynanın karşısına gülerek sevinertek çıkmak için azmet ve kilo ver veremezsende kendinle barış...umarım gönlünden ne geçiyosa gerçekleşir...

canım ben 33 kilo verdim şimdi hamileyim o yüzden kilo alıyorum ama inanki istersen verirsin kilolarını...
unutma ki dünya ya bir can getirdin o yüzden manken olmana gerek yok ama istedikten sonra kilonu verirsin yeterki karar ver ve eşinle de konuş eğer konuşmazsan bu içindeki birikip birikip bir gün gereksiz büyük bir patlamaya sebep olur ve eşinde şok yaşar belki de adamın haberi bile yoktur...

33 kıloyı hangı dıyet ıle verdınız acaba merak ettım

cnm kendimle seni kıyaslamak asla istemiyorumki benim yaşadıklarım çok acı şeylerdi doğumdan hemen sonra daha bebeğim kırklıyken çok çok acı kayıplar yaşadım,ağır kazalar.......neyse unutulmuyo,unutulmayacak ama hayat devam ediyo,yaşadığım acı olaylardan dolayı belki bilmiyorum ama doğumdan hemen sonra hamilelikte aldığım kiloları verdim ama bütün kiloları fazlasıyla 6 ayda aldım,haaa diyeceksinki güvenin duruyomu yerinde,aynalara bakmaktan çok hoşlanmıyorum hala ama asla kendimi küçük düşürmedim,ben bir hiçim demedim,bi gece sabaha kadar düşündüm,(gerçi hala uyku problemim var düşünmekten yatamıyorum ama) niye kendime bakmayı bıraktım,tamam gerçekten insanı hayata küstürecek olaylar yaşaddım ama eşimin suçu ne....hemen ertesi gün kuaföre gittim,saçlarımı kestirdim,resmen saçlarım bembeyaz olmuştu,niye eşimin yanında öyle dolaşıyorumki bebeğim şu an ek gıdaya geçti ,o ek gıdaya geçmeden saçlarımı boyatmak istemiyodum,aslında 2 sene boyatmak istemiyodum ama gerçekten artık kendimden bıkmıştım,kızımda mutsuz bi anne istemez tabi,bitkisel boyayla saçımı boyattım,sonra eşimide aldım bi güzel alışveriş yaptım,biraz bedenleri büyük ama olsun,eskisi gibi renkliyim,eşofmanlarla gezmiyorum en azından,sonuçta benim eşim sosyal gezmeyi seven ve çevresi çok geniş işi dolayısıyla da yaşadığımız yerde tanınan biri,niye eşimin yanına kendimi yakıştırmayımki...acılar,üzüntüler duruyo içimde ,yazarken bile gözlerim doldu şuan,bide aşkım saolsun kırmadı beni koşu bandı ve bikaç tane spor aleti aldı,allah ondan bin kere razı olsun,ben 50 kiloykende yanımdaydı 80 kiloykende yanımda,beraber aşcaz herşeyi herzaman bunu söyler,allah onların acısını göstermesin bana,hayatta kimseyi üzmeye gelmiyo,eşinide,senin bu haline belki o senden daha çok üzülüyodur,kendi psikoloğun kendin ol,hayat çok çok kısa ,pişmanlık yaşama bence,benm pişmanlıklarım oldu,senin olmasınn:(((((( ha buarada cnm eşinle birlikte olmamın kilolarınla ne ilgisi var,kiloluykende ilgi çekici olabilirsin,sen kendi kendini bitiriyosun cnm

sıze tamamen katılıyorum ve arkadasımızın ornek almasını umarım

ben hamileljte 18 kg aldım zaten zayıftım önceden. aldığım kiloları emzirerek verdim gibi. ev işi yaparken ki hergün yapıyoruz. spor yapar gibi yapıyorum. yeöeğimi hızlı yemiyorum. yavaş yavaş yiyorum.

Back
X