cnm kendimle seni kıyaslamak asla istemiyorumki benim yaşadıklarım çok acı şeylerdi doğumdan hemen sonra daha bebeğim kırklıyken çok çok acı kayıplar yaşadım,ağır kazalar.......neyse unutulmuyo,unutulmayacak ama hayat devam ediyo,yaşadığım acı olaylardan dolayı belki bilmiyorum ama doğumdan hemen sonra hamilelikte aldığım kiloları verdim ama bütün kiloları fazlasıyla 6 ayda aldım,haaa diyeceksinki güvenin duruyomu yerinde,aynalara bakmaktan çok hoşlanmıyorum hala ama asla kendimi küçük düşürmedim,ben bir hiçim demedim,bi gece sabaha kadar düşündüm,(gerçi hala uyku problemim var düşünmekten yatamıyorum ama) niye kendime bakmayı bıraktım,tamam gerçekten insanı hayata küstürecek olaylar yaşaddım ama eşimin suçu ne....hemen ertesi gün kuaföre gittim,saçlarımı kestirdim,resmen saçlarım bembeyaz olmuştu,niye eşimin yanında öyle dolaşıyorumki bebeğim şu an ek gıdaya geçti ,o ek gıdaya geçmeden saçlarımı boyatmak istemiyodum,aslında 2 sene boyatmak istemiyodum ama gerçekten artık kendimden bıkmıştım,kızımda mutsuz bi anne istemez tabi,bitkisel boyayla saçımı boyattım,sonra eşimide aldım bi güzel alışveriş yaptım,biraz bedenleri büyük ama olsun,eskisi gibi renkliyim,eşofmanlarla gezmiyorum en azından,sonuçta benim eşim sosyal gezmeyi seven ve çevresi çok geniş işi dolayısıyla da yaşadığımız yerde tanınan biri,niye eşimin yanına kendimi yakıştırmayımki...acılar,üzüntüler duruyo içimde ,yazarken bile gözlerim doldu şuan,bide aşkım saolsun kırmadı beni koşu bandı ve bikaç tane spor aleti aldı,allah ondan bin kere razı olsun,ben 50 kiloykende yanımdaydı 80 kiloykende yanımda,beraber aşcaz herşeyi herzaman bunu söyler,allah onların acısını göstermesin bana,hayatta kimseyi üzmeye gelmiyo,eşinide,senin bu haline belki o senden daha çok üzülüyodur,kendi psikoloğun kendin ol,hayat çok çok kısa ,pişmanlık yaşama bence,benm pişmanlıklarım oldu,senin olmasınn

((((( ha buarada cnm eşinle birlikte olmamın kilolarınla ne ilgisi var,kiloluykende ilgi çekici olabilirsin,sen kendi kendini bitiriyosun cnm