Çok caresizim lütfen benim için dua edin

lolalo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
50
28
37
Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.

Borcunuzu odeyebilmek de buyuk nimet, oyle dusunun. Once can sagligi, Rabbim yardimciniz olsun. Bu mubarek ayda ettiginiz dualar kabul olsun. Her gecenin bir sabahi var demisler.

Saglik olsunda gerisi gelir ..

Bazen yetistiremiyoruz iste insan hali ..

Dualariniz kabul olur insallah. .

Borcunuzu odeyebilmek de buyuk nimet, oyle dusunun. Once can sagligi, Rabbim yardimciniz olsun. Bu mubarek ayda ettiginiz dualar kabul olsun. Her gecenin bir sabahi var demisler.
Bende ole düşünüyorum inşallah bigün bu borclarda bitecek allahın izniyle sağlığımız yerinde çok şükür ..çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin

elinde olanlara, en önemliside saglikli oldugunuza sükür et.
Allah bu mübarek günde dualarini kabul eder insallah, sen umudunu kaybetme

ben 4 yasindayken felan durumumuz cok kötüymüs, yolda yürürken dondurma görüp istemisim annem alamamis.
halende anlatir, icime dert oldu der. hatta esek kadar oldum, alisverise/ gezmeye gitsek halende dondurma alimmi sana der.
simdi farkediyorum bunu hep sorar istisnasiz, gözlerim doldu yeminle!
ben unuttum gitti hatirlamiyorum bile. aklimda annem babamla gecirdigim güzel günler var sadece

dua et ki Allah parayla siniyo, insallah en kisa zamanda yoluna girer hersey

Amin çok teşekkür ederim. ,,, bu bir sınav diye düşünüyorum.

En azindan bu sinavda sizin elinizden bir seyler geliyor. Cabayla, duayla bir seyleri yoluna koyma sansiniz var. Sizin duzeltme imkaniniz olan bir durum. İmtihanin icinde bile nimet var.

Ya elinizden gelen bir sey olmasaydi? Oyle olan hastaliklar var, ölüm var caresi yok mesela. Dilerim yine cevresine yardim eden, imkanlari duzelen bir aile olursunuz.

Arkadasim ne ile giriyorsun bilmiyorum. İnternetini kapattir, kar kardir. Telefondan da girsen para,evden de girsen para. Hem de en az 30-40 tl.

Allah yardimcin olsun.
Internet esimin cocukluk mahallesinde oturuyoruz ve bir mobilya mağazası kullanabilirsiniz diye eşime şifre verdi yani tanıyor eşimi oyüzden yoksa şuanda ole bi lüksüm olmazdı heralde en azından şu zor günleri atlatana kadar.

elinde olanlara, en önemliside saglikli oldugunuza sükür et.
Allah bu mübarek günde dualarini kabul eder insallah, sen umudunu kaybetme

ben 4 yasindayken felan durumumuz cok kötüymüs, yolda yürürken dondurma görüp istemisim annem alamamis.
halende anlatir, icime dert oldu der. hatta esek kadar oldum, alisverise/ gezmeye gitsek halende dondurma alimmi sana der.
simdi farkediyorum bunu hep sorar istisnasiz, gözlerim doldu yeminle!
ben unuttum gitti hatirlamiyorum bile. aklimda annem babamla gecirdigim güzel günler var sadece

dua et ki Allah parayla siniyo, insallah en kisa zamanda yoluna girer hersey
Aynen o durumdayım ama halimize binlerce şükür ya savastaki çocuklar diyorum ya Afrika'daki aileler Rabbinden gelene çok şükür geçici bunlar diyorum

Allah darda kalanlara yardım etsin çok zor. en azından borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. geçer bu günler unulutulr gider inşallah.

ne kadar borcunuz var kredi falan mı çektiniz?

Allah yardımcınız olsun arkadaşım dantel vs örüp satıyorlar yok mu öyle bi imkan?

Allah darda kalanlara yardım etsin çok zor. en azından borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. geçer bu günler unulutulr gider inşallah.

ne kadar borcunuz var kredi falan mı çektiniz?
Evet zaten krediyle evlendik o bitti kiradaydik eşim ailesinin üst katına ev yaptı çok şükür enazindan kiradan kurtulduk

X