- 3 Haziran 2015
- 50
- 28
- 37
Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.