çok çaresizim :((lütfen yardım edin bana, kızlar:'(

Hiç kimse bedeninle, kendinle alakalı verdiğin bir karar için bu karar yanlış bile olsa, sana zarar vermiş bile olsa çıkıp da sana kötü söz söyleyemez. böyle birileri olursa, güçlü durup hayatından silip atman gerekir. seni sen olduğun için sevmeli yanındakiler, bir kızlık zarı için değil. bakire olup neler yapanlar var neler duyuyoruz. lütfen kendine gel. sana kıymet vermemiş bir adam için yıkılma bu kadar. ayrıca psikologla yüz yüze görüşmen daha iyi olur diye düşünüyorum. telefonda pek olmaz o iş.

yüz yüze olucak görüşme..randevu için aramişdm sadece..o da sordu işte..telefonda bile söyleyemedm ben bunu kabullnmyorum hem de hiç..inanyorum ama 16 eylül değişeceğm..ya biliyomusun çok teşekkür ederm..sen ve diğer arkadaşların yazdklaryla az da olsa toparlandm..bugun kendm için yemek bişrdm ve güzel bi sofra hazrladm..2senedr gah sevncdn,gah üzüntüden yemrk yemiyodum normal bi şekilde..çok yedm bu akşam:))
onlar temz oluyolar zarları var ve gelecekteki kocaları onları hiç bilmeyecek..ben yalan söyleyemeyen birisym..yalan söylersem bu iyi bi şeyse gülmeye,kötüyse ağlamağa başlıyorum..herkes beni böyle tanır böyle bilir..ama şu an aynaya bakıyorum da ordakını ben tanıyamıyorum..gözler şiş,kıpkırmızı,gozaltı torbaları ve bi de morlulşar..yuzum şiş..ama bu halim dudaklarıma yaradı:))silikonluymş gibi gözüküyo:9:

canim sen kirli falan degilsin inandin sadece bunu artik kafanda takintin yapma gercekten seni sen oldugun icin sevecek senide birisi utanmadan anlatacaksin ona olan biteni sahtekarliklara zar diktirme islerine girmeden anlatacaksin sakin kendini uzme okulunu oku büyu bebegim sen önce tamam sonra hayat yoluna girer su akacak yolunu bulcak sen rabbime el ac
yok diktirmyceğm ben yalan söylemem ..başkasını kandıramam sevsem de,sevmesem de..hakszlk olur bu..biliyomusun bana gel parasnı ben ödüyorum diktirelm zarı bile demşti şimdi hatrladm..çok koymyştu bana o sözü:14:
zaman geçse de büyüsem çabuk..ah canım 2gün de ağlayacağm gelecek hafta ağlamak yok..derslerme konsantre olucam..kütüphaneye gitcm herkesn içinde ağlamam bence..alıştıra-alıştıra kendimi öyle yapıcam ki onu düşünmeye bile olmyck vaktm..iş başvurusu yaptm telefonda..pazartesi çağırdlar yüz-yüze konuşmaya..fitnese gitcem..kendmi gelştrcğm her anlamda..aslnda fazla kilom yok evde hep spor yapıyorm diye düzenli ama evden uzakta kalıcağm ..sadece uyumaya geliceğm böylelkle de bi gün unutacağm..sana iyi sensin diye yazmştı bi arkadaş deniceğm..günah ve yalnş olmayan her yolu deniceğm onu slmek için ve büyüyeceğm:))teşekkrler:)):16:

Sevmişsin , inanmak istemişsin, güvenmişsin , bunlar seni kötü yapmaz ki , insan yapar.
Duyguya dair ne varsa insanın yüreğindedir. Bazen yanlış insana verilir sevgi.
Şimdi kırıldın, dağıldın, yıkıldın.
Hiç geçmiyecek mi sanıyorsun, geçecek.
İnsana verilen en büyük lütuftur unutmak.
Unutacaksın, yaraların kapanacak zamanla, sende izin verir, çabalarsan tabi.
Yeni bir yön çiz kendine, hedefin olsun sonra bu yolda sana eşkik edecek, sevgini hakeden insanlar çıkacak karşına.
Yeter ki yaşadıklarına arkanı dönmeyi başar, gerisi gelecek.
Zaman şifasını sana da verecek canım.
Allah yar ve yardımcın olsun.

çok teşekkürler canım Amin!!!cümlemizin!!:16:
artık iyi hiss ediyorum az da olsa hafifledm sanki..iyiki burda paylaşmşm:8:.içnde kalıp-kalıp birikiyo yoksa insanın..
unutmak nasıl oluyo hiç bi fkrm yok ama en azndan onu tanımadan önceki zamana döne blrm..sanki hiç o olmamş gibi yapıcam..sadece şimdi hedeflerm farklı ..seni öldürmeyen şey güçlü yapar diye bi söz görmşdm..ona olan aşkım beni öldüremedi demek ki güçlendirecek..

Aşk böyle durumlarda baş belası bi illet olup çıkıyor malesef.. Karakteri bozuk bu kişinin. İnan şimdi evlensen daha mutsuz olursun. Hatalar yapmışsın ama üzülmek yerine ders al tekrar yapma..

ben mutsuzluğa bile razydım onunla yeter ki yanımda olsun..o benim denizgözlüm,ben de onun gözlerinin nuru'ydym :16::14:
alışmaya çalışacağm her gün onun sesini özlesem bile aramayacağm nolursa olsun..tekrar barşmayacağm:14:

Karsinizdaki erkek cok ergen. ki siz 91 li iseniz, daha 22 yasindasiniz. o ise 20 su an. hala ergenlikten cikamamis, karakteri cok cirkin bir insan kusura bakmayin. ukala, ne istedigini bilmiyor, bi geliyor bi gidiyor, cok ugrastirir bu maymun istahli seni.
bu insan icin olmeye deger mi? yapmissin bir hata, hepimiz sevdik guvendik elbette. o zamanlar ask gozunu kor etmisti,
sen de hatalar yapmistin. simdi o hatalarindan ders alip daha saglam dusun, "gel diktirelim" bile diyen bi onursuz icin uzulme artik daha fazla. Sen isledigin gunahtan pismansan, Rabbim affeder ve dogru duzgun bir insan cikar karsina merak etme.
yeter ki onu dusunup , ona msjlar atip kendi degerini kendi gozunde dusurme. once kendine saygi duy. kendine engel olamiyor musun?
hepimiz ayrildik, msj atmak geliyordu icimizden, deli gibi konusmak, sovmek, bela okumak lanet okumak, sonra bi anda onu ozledigimizi sevdigimizi dile getirmek.. ama tutabildik kendimizi, sen de yaparsin. iradesiz degilsin, eger ki guclu olmak istiyorsan,
once o pis herifi cikaracaksin hayatindan.
Allah yardimcin olsun, psikolog konusunda cok iyi yapmissin, burda sana yazilmis tum tavsiyeleri lutfen dikkate al :34::34:

zamanla neler neler unutuluyo merak etme...
tabiki sende atlatacaksın bu durumu...
kendine zarar vermeye değermi öyle bi insan için...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra..

benim küçük kz kardşm var 4yaş benden küçük o beni ağlarken gördü sarıldı bana..Almanyaya gelmeden önceki her şeyi biliyo bana ondan uzak dur o seni kullanıyo diyordu..ben de yok seviyor falan diyodum yoksa neden barşsn hep benmle..aynen sizin gibi dönücek o hep sana diyor ama başkalaryla da olucak..onun hayatnda tek olmuycksn..nerden bildğni bilemiyorm küçük de olsa benden akıllı galiba:))
çok pişmanım..ben dua edemem ki?!günah işledm Allah aff etmez beni artık..kirlym ben:14: ben de diyorum her gün ağlıyorum..zamanı geriye alma şansm olsaydı keşke özel derse gitmezdm onunla..böylece beni gözlermi kapatdrp öpemezdi

dışarıdan bakınca daha sağlıklı görülüyor.. belki de çevresinde olmuştur böyle :) yada kardeş hissidir, sizi üzdüğünü görüyordu.. gerçekten seven böyle şeyler yapamaz, üzemez.. siz inanmak istediniz, ah keşke toz pembe olsa her şey gerçekten...
edersiniz yeter ki pişman olun, ki pişmansınız zaten.. sonrada dua edin. dik durun kendinizi tanımalısınız, kötü değilsiniz ki, hataya düştünüz sadece ve ders almanız gerekiyor.. psikolog desteği size daha iyi gelecek inşallah, sonra buradaki yazılanları da okuyun.
hayatınıza her zaman yön veremeyebilirsiniz, orada kiminle karşılaşacağınızı nereden bilebilirsiniz ki. bu dünyada bir sürü hayat bir sürü insan var. ve daha öncede dediğim gibi yaşamam gerekmiş ders almam gerekmiş bu dünyada her şeyin toz pembe olmadığını görmem gerekmiş ve bunu yaşadım, belki ileride daha büyük bir hataya düşmemi önleyecek bu, ders almalıyım diyin. duygularınızı biraz daha kontrol altına alabilmelisiniz...

Allah rızası için diyin bana lep konusunda nasıl bir doktor???? İntihar edeceğim artık okuyorum okuyorum doktor hakkında sitede hiçbi bilgi yok

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç bi fikrim yok ve çok üzgünüm yardımcı olamayacağım için ..ama en iyisi bence bu başlık sltında yeni konu açın ...burdakı arkadaşlardan bilen biri varsa mutlaka size yardımcı olucaktır..Acil şifalar diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X