- Konu Sahibi kuchukprenses
Hiç kimse bedeninle, kendinle alakalı verdiğin bir karar için bu karar yanlış bile olsa, sana zarar vermiş bile olsa çıkıp da sana kötü söz söyleyemez. böyle birileri olursa, güçlü durup hayatından silip atman gerekir. seni sen olduğun için sevmeli yanındakiler, bir kızlık zarı için değil. bakire olup neler yapanlar var neler duyuyoruz. lütfen kendine gel. sana kıymet vermemiş bir adam için yıkılma bu kadar. ayrıca psikologla yüz yüze görüşmen daha iyi olur diye düşünüyorum. telefonda pek olmaz o iş.
yüz yüze olucak görüşme..randevu için aramişdm sadece..o da sordu işte..telefonda bile söyleyemedm ben bunu kabullnmyorum hem de hiç..inanyorum ama 16 eylül değişeceğm..ya biliyomusun çok teşekkür ederm..sen ve diğer arkadaşların yazdklaryla az da olsa toparlandm..bugun kendm için yemek bişrdm ve güzel bi sofra hazrladm..2senedr gah sevncdn,gah üzüntüden yemrk yemiyodum normal bi şekilde..çok yedm bu akşam:))
onlar temz oluyolar zarları var ve gelecekteki kocaları onları hiç bilmeyecek..ben yalan söyleyemeyen birisym..yalan söylersem bu iyi bi şeyse gülmeye,kötüyse ağlamağa başlıyorum..herkes beni böyle tanır böyle bilir..ama şu an aynaya bakıyorum da ordakını ben tanıyamıyorum..gözler şiş,kıpkırmızı,gozaltı torbaları ve bi de morlulşar..yuzum şiş..ama bu halim dudaklarıma yaradı:))silikonluymş gibi gözüküyo