- Konu Sahibi kuchukprenses
hastanede kendime bi daha asla intihar olmayck diye kendime söz verdm..ocak ayıydı ama ben hastaneden çıktğm gün güneş vardı ve ilkbahar havası vardı dışarıda..her şey daha güzel gözüküyodu bana..eve gtdm taksyle..ve şoför benimle öyle sıcak konuştu sanki her şey farklydı..gözlerm o gün açıldı,.eve gitdim valizmi topladm döneceğm dedm kendi kendime..bilet alıcaktm dönüşü olmayan duş aldım ..gözlerm şiş ve hastaneden yeni ayrlmştm ..doktor evden uyu dinln dedi..ama ben bilet almak için çıktm ve o aradı nerdesn dedi..ben dönüyorum deyince hayır gitme dedi ve ikna etdi beni..keşke dönseymşm ondan sonra defalarca kırdı beniCANIM bu hayatta senin için değerli varlık yine sen olmalısın. Kimse senden daha değerli değil ve kimse güzellikleri senden daha fazla hak etmiyor. İntihar bir kaçış yöntemi ama neden kaçacaksın? Yaşayabileceğin çok uzun ve güzel bir hayat varken önünde neden kaçmayı seçeceksin ki? Ailen, arkadaşların ve seni seven diğer tüm insanlar varken, sadece bir kişinin seni sevmiyor olması çok da önemli değil göreceksin.
Yaşadıkların kolay değil, anlıyorum. Bence biran önce psikolog yardımı al. Kendi başına altından kalkamayabilirsin belki, bu çok normal, herkesin olaylara tepkisi farklıdır muhakkak. Terapi görmenin olaylara daha açık bakman açısından ve kendi değerini anlaman açısından sana çok iyi geleceğini düşünüyorum.
alacağm canım randevum var ..tşk ederim

Hem onu,hem olanları unutmak kolay değil ki..mazeret değil onu sevdğim..Er geç kapatacağım bu defteri ..Rüyalarmda bile o var ama ..ben de hayata dönmk istiyorum ve bu yüzdn psikologla randevu yaptm
 Hem onu,hem olanları unutmak kolay değil ki..mazeret değil onu sevdğim..Er geç kapatacağım bu defteri ..Rüyalarmda bile o var ama ..ben de hayata dönmk istiyorum ve bu yüzdn psikologla randevu yaptm