• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok caresizim nolur yardim ediin

Bak guzel kardesim, bunca ablan senin iyiligin icin yazmislar, sen de ne olur gozunu kulagini ac. Hepsinin dedikleri kelimesi kelimesine dogru.

Bir daha "cinsellik ya da terk ederim" dediginde, sen de "hoppppppp sen kimi tehdit ediyorsun be, sen kimsin , gidersen git! bas git, sana mecbur muyum, babam misin, atam misin?" de. Sonradan kal masadan, seni bir daha gormek duymak istemiyorum de, postani koy. Yuzunun aldigi rengin de fotografini cek benim icin :21:

terkedecek adam sen onla yattıktan sonrada terkeder... bunu yaparsam beni bırakmaz gibi bir şey düşünme.... hem çok gençsiniz... üniversite kazancaksınız belki başka şehirlere gidiceksin belki başka birini seveceksin... kendi hayatını baltalama... defolsun gitsin... yüksek müsadenle it diyorum kendisine..

2 yildir sevgilim olan sinif arkadasim var. Ben 18 yasindayim universite sinavina hazirlaniyorum sevgilim cinsellik yasamazsak beni terk edecegini soyluyor ben terk edilirsem bunalima girerim cinsellik yasarsam sonumuz ne olur bilmiyorum lutfen yardim edin

bak kardeşim,sana bir şey anlatayım.nişanlıydım,1 ay sonra düğünüm vardı.hem yaşım da küçük deyildi,cahil de deyildim,25 yaşındaydım ve tıp fakültesini yeni bitirmiş genç bir doktordum.bir defasında nişanlımla gezmeye gidecektik,beni evden alacaktı ve ben evde yalnızdım.nişanlım geldiyinde evde yalnız olduğum için kapıdan içeri girmedi,dışarıda bekledi beni.bir düşün,sence niye,giremezmiydi,gire bilirdi,ama girmezdi,yanlış olduğunu düşünüyordu,görenler ne der diye düşünüyordu.o beni öpmeye kıyamazdı,çünki beni gerçekten seviyordu ve deyer veriyordu,cinsellik yaşamak aklımızdan bile geçmezdi,şimdi 4 senelik evliyiz,2 çocuğumuz var,her şeyi istediyimiz gibi yaşıyoruz.insan önce kendine saygı duymalı,daha çok gençsin,senin hiss etdiyin sevgi deyil bence,tos pembe hayaller peşindesin.o adamın da seni sevdiyine inanmıyorum,kaç kurtar kendini,anana babana yazık...

aslında sana tam fırsat doğmuş.adamdan bunu istedi içim ayrılmış gibi yap yalandan (maadem çok seviyorsun) ayrılalım beni arama de.çek kendini kenara bekle sabırlı ol bak bakalım onu ölç seni arar durursa konuyu kapatırsa seviyor demekki eger aksi yaparsa adamın ne olduğunu anlarsın.ona göre karar ver.çinselik yaşamak için acele etme once adamı tart!!!!!

Yuzeysel seylerden bahsediyor tamamen iliskiden degil

Ha yüzeysel ha tam ne fark eder ? Adamın niyeti aşikar zaten o yüzeysel bir bakmışsın tam ilişkiye dönmüş sonrasında kazayla oldular yok sen beni bırakma diye yaptımlara döner aklınım köşesine yaz.

Gerçekten seviyorsa sana saygı duyacak bu adamın sana saygısı yok nasıl bir tehditdir bu ya ?

Fırsat bu fırsat kalayla kenara çekil tepkisi ne olacak irdele ve ileri de ağlayacağına şimdi otur ağla gerekirse millet nişandan dönüyor sizin sonunuz belli nasıl olsun ? Yaşandıktan sonra da isteyen taraf çeker gider buna da kimse bişey diyemez. Arkasında duramayacak ailem var vs diyeceksen uzak dur yaşama bu adamdan da sana hayır gelmez asla ne kadar seversen sev duygusal hareket etme mantığını kullan güzel kardeşim.

Ah bu erkekler hep aynı basit numara bu şekilde olan ve yaptıktan sonra okulda bittikten sonra terk edilenler..dikkatli düşün tek fark terk edilişin rötarlı olur.!!

böyle bi tehdit hiç normal değil.çok seviyorum diye sakın istemediğin şeyler yapma kullanılırsın.sadece onun istemesiyle olmaz.böyle şeyler karşılıklı istekle olur.sonrasında çok pişmanım değil ne kadar güzeldi diyebilmelisin.

2 yildir sevgilim olan sinif arkadasim var. Ben 18 yasindayim universite sinavina hazirlaniyorum sevgilim cinsellik yasamazsak beni terk edecegini soyluyor ben terk edilirsem bunalima girerim cinsellik yasarsam sonumuz ne olur bilmiyorum lutfen yardim edin

bak canım sakın bir hata yapma.seni gerçekten sevseydi eğer cinselliği öne koymazdı.sen kendini düşün yaşın çok genç ,bırak ayrıl sen kendini ona yada başkasına neden feda edeceksin.bu kadar küçük düşürme kendini ona karşı.eğer terkederse terketsin ölüm yok sonunda ya bi şekilde atlatırsın.ama cinsellik yaşarsan bu bunalımı ömür boyu atlatamazsın canım.mantıklı şekilde düşün biraz.böyle bi hata yapma burda yazılanları okuyorsan eğer ömür boyu pişmanlık duygusunu atlatmak terkedilmekten çok daha öte bir bunalım olur.bütün hayatına ve tüm geleceğine mal olur o yaşananlar.sevecekse eğer seni böyle sevsin zaten.pırıl pırıl bi gençsin benmde yaşım 25.bu yazdıklarıma belki kızarsın şimdi ama dinlersen ilerde bana hak verirsin eminim:16:

Senden habersiz bi konu açtım az evvel. Çok nefret diye. Rica ediyorum bi oku.

gerçi ben orda 14 yasındaki kızlara hitap ettim ama olsun sen yinede bir oku.

Bende 18 yasındayım.

Ama 15 yasında sevgilisinin cinsel isteklerine nasıl olmuşsa karsı koymayı bilememiş, tecavüz kalkışmasına maruz kalmış, yıllardır bunu atlatamamış biri olarak yazıyorum, sen dinler misin bilemem.

Akıllı ol. Otur sınavına çalış. O herifi de def et hayatından.

hiç olmuyosa ananı babanı getir gözünün önüne. Seni bi anlık zevk için mi doğurduklarını sor şayet.

Afedersiniz ama suan birlikte uyumak istiyorr birsey yapmicagina soz veriyor sizcee birsey olur mu
bilmem olur mu? bi kadın bi erkek varken üçüncü seytan olurmuş ..
o seytan senin kanına girip ,kendini ona teslim ettrimesin dikkat et..

seni tehdit etmiş bildigin .. bırakırsa asıl mutlu olman gerekir.
hatta senin onu bırakman gerekir .. sacmalık ya

Yaşın kaç başın kaç. Ne cinselliği ya yapma gözünü seveyim. Ne birlikte uyuması?
Reddet onu, ayrılın. Bunalıma gir, depresonlar geçir.
En hayırlısı bu.

Yazilanlarin hepsine katiliyorum. 18 yas bunalimi, depresyonu iyidir.
Sadece skor hanesine +1 yazacak biri ile iliskiye girmekten kat kat iyidir.
Onunla yatacagina, hatta yatip uyuyacagina gel gunlerce burada yaz cok mutsuzum dediginizi yaptim sevgilim terketti de hepimiz destek olalim.

bence bu konuda çaresiz olacak bişey yok..beyefendiye yol vereceksiniz ve siz kendi hayatınıza devam edeceksiniz..sonuçta onun sizi istemediğiniz ve ilerde sonuçlarından pişmanlık duyacağınız bi duruma,hele de böyle özel bi duruma zorlamaya hiç hakkı yok..

hala onunla mı berabersin durduğun kabahat o değil sen onu terket bence. hadi diyelim cinsellik yaşadın ya ertesi gün seni terkederse? o zaman ne yapacaksın

Ama cok seviyorum sabahlara kadar agliyorum

Hangi özelliğini seviyorsun?

Cinsellik yaşamak ne demekse, seks desene şuna. 18 yaşındasın? Yani oy verebilirsin? Suç işlersen ceza alabilirsin ama seks yapıp yapmayacağına kendin karar veremiyorsun?

Bence otur önce buna karar ver. Seks yapmak normal mi değil mi?

Kadın bedeninden üretilen namus kavramıyla hayata bakan kadınları anlayamıyorum. Bu seks denen şey kötü bir şeyse, "evlenince" iyi bir şey mi oluyor?

Bu erkek arkadaşına gelelim? Hayata bakışı nasıl? Bir kadın ve erkeğin seks yapması ona normal geliyor ve bunu istiyorsa durum farklı, sevgilisinin eli kimsenin eline değmemiş olacak diyorsa durum farklı.

Seksi doğal kabul ediyorsa seniinle ayrılmayı istemesi hakkı.

Yok "evleneneceğim kız bakire olacak" diyen birisiyse, tam bir sahtekâr ve sana zerre kadar değer veren biri değil.

Son düzenleme:
Back
X