• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok caresizim nolur yardim ediin

Canım aşkın gözü kördür tek taraflı oldugundada böyledır. Bak canımsevdıgın ıcın göremıyor olablısın bazı seylerı ama bunu secenek halıne getırmen bıle cok yanlıs. Seven erkek zaten böyle bıse ıstemez. Hersey güzel olablır sevıyor durabılırama seven erkek bunu ısteyemez bunu unutma. Seven adam senı ancak gelınlıkle hayal eder.bunu unutma bak bunu erkek arkadasına acıkca söyle oda dıcekki hatta yüzüne söyleyemesede ıcınden sana harbi kızmıssın dıcek emın ol

Beraber uyursun 3 gün sonra ablalarım yardım edin hamilemiyim diye konu açarsın.
Bu işin şakası yok.Doğum kontrolden haberiniz yok yaş daha 18 düşmeyin cinsellik derdine.
Sonra şu Münevver Karabulut cinayeti vardı.Cani cocuk aşkım dediği kızın kafasını testereyle kesmişti.
Çok seviyormuş bakmaya kıyamıyormuş hikaye bütün dertleri yatana kadar.Birde tanımadan etmeden
adamların evlerine ( bilmiyorum nerde uyuyacaksanız) gitmeye korkmuyormusunuz. Aman akıllı ol.

aynen ya ne bu acele.. psikopatın brinin eline düşecek sonra müge anlıda arasın dursun kızını annesi..hey Allahım ya

Cinsellik yüzünden terkedecekse demekki seni sevmiyor senden faydalanmak istiyor lütfen acı çekmeyi bırak dersine bak bu yaşta sevgi olmaz

Yaşın çok küçük ,sakın bu kişiyle cinsellik yaşama.İleride çok pişman olursun.Karşına çok iyi biri çıktığında kendinden nefret edersin.Bu forumda çok örnekleri var. Bu kişi seni bu yaşta kullanmak istiyor.Bizim kültürümüzde böyle şeylere yer yok. Yavrum çok pişman olursun.Bence terk et bu kişiyi.Bekaretini kaybedip hamile kalırsan kafanı taşlara vurursun,hayatın mahvolur.Ömrün bunun pişmanlığıyla geçer.Daha bu yaşlar cahillik yaşları,ileride çooooook pişman olur,gözyaşı dökersin.Bu adamı derhal terk et.

Afedersiniz ama suan birlikte uyumak istiyorr birsey yapmicagina soz veriyor sizcee birsey olur mu

Yavrum senin aklın başında mı?Yanında uyusun, sabaha sonuna bak.Kusuruma bakma ama bugün yarın bu kafayla bekaretini kaybedersin.Yazık vallahi anana babana acı.Bende çok acıdım şu an. Allah bizim çocuklarımıza yaşatmasın..

Bak Bak Bak , Cinselik yasamasan terk edermis oylemiiii ??

Seniiinnn onu terk etmen lazimdi , boyle bir teklif ettiginde..

Terbiyesizlige bakarmisin , cok kizdim cok ...
bu adam seni zerre kadar sevmiyor ...

Suan pembe gozluklerinle , sen bunun farkinda degilsin.
Sakin cjnselik yasama , cunku sen tekme yersin .
Sana abla tavsiyesi kac kurtar kendini boyle bir adamdan.

Seni böyle seye mecbur birakan biri icinmi bukadar üzülüyorsun?
Seni gercekten sevse ve bi gelecek planlasa böyle bi secime zorlamaz!!!
Pisman olacagin biseyi bile bile yasama, sen istiyorsan eger tehditsiz yasarsan yasa!!
Gerci ben bidaki konunu görür gibiyim!!
Allah akil fikir versin nediyim, bazen iyikide kizim yok diyorum...

Son düzenleme:
Daha yeni bir davada bulundum kiz onsekiz yasinda liseli kiz ve evlenme umidiyle sevgilisi kandirmis birlikte olmuslar. Cocuk görüntüleri kaydetmis ve kizi tehdit ederek para istemis.. Sinirden deli oldum sakın guzelim boyleleri zaten hic olmasin aman uzak olsun

2 yildir sevgilim olan sinif arkadasim var. Ben 18 yasindayim universite sinavina hazirlaniyorum sevgilim cinsellik yasamazsak beni terk edecegini soyluyor ben terk edilirsem bunalima girerim cinsellik yasarsam sonumuz ne olur bilmiyorum lutfen yardim edin
Sen bu zekayla üniversite sınavına mı hazırlanıyorsun? ben ce yeniden ilkokuldan başla. Bu arada sevgilinin seninle birlikte olmak istemesini normal karşılıyorsan, annenden babandan izin al niye bizlere soruyorsun ki?

sen kabullenmişsin canım ne diyim sana sanki yüzeysel devam edecek daha fazlasını isteyecek o zaman ne diyeceksin

o yaratığa de dki .cinsellik pazardan alınan bişey değil. öle hadi yapalım deyince yapılmaz. bazı şeyler hissedilir istenır öle yaşanır. bnu hissettiremedıysne bu senn öküzlüğün de canısıı:DDD

Yazdıklarını okudukça sinir bastı :47:
Sen bu kafayla daha çookk ağlarsın :37:
Ya safsın yada saflığa vuruyorsun
Annene babana yazık !
Allahım sen çocuklarımızı koru yarabbim :nazar:

Canım daha yaşın 18 tabiri caizse cocuk yastasin. Cinselliğin yuzeysel konulari bile olmaz. O cocugu sevgilin olarak gorme bence. Seni kullanmayı dusunuyor acikcasi. Tehditle hicbirsey olmaz sende sakin birseyler paylasma. Insan ailesinden kayıplar yasiyor yine ölmüyor sende olmezsin tatlım. Yine karar senin, senin hayatın

Bu kadar kisi sana nerdeyse Ayni seyleri söylüyo, umarim degerlendirirsin.

O kisi seni cok üzücek, dogru biri olsaydi, sevseydi asla tehdit etmezdi zamanini beklerdi.
Benim tanigim iki genc var, 15 yasinda okulda tanistilar, 7 yil sevgiliydiler, ve o cocuk hep seni gelinliginle
Alcam derdi, ve yeni evlendiler.
Ask, Sevgi bu Bence.

2 yildir sevgilim olan sinif arkadasim var. Ben 18 yasindayim universite sinavina hazirlaniyorum sevgilim cinsellik yasamazsak beni terk edecegini soyluyor ben terk edilirsem bunalima girerim cinsellik yasarsam sonumuz ne olur bilmiyorum lutfen yardim edin
basligi gorunce Allah Allah dedim.

Canim kardesim yapacagin sey cok basit AYRİLACAKSİN bu kadar basit.

Hem ayrilinca neden bunalima giriyorsun ki.
ANan mi BABAn mi?

22 yasimdayim ne Anam var nede Babam.
Bu hayatta ALLAHtan baska kimsem yok.

Allaha sukur yine de bunalimda falan degilim.

Tabiki kimsesizlik zor.agliyorum sizliyorum.NEDEN?NEDEN ALLAHim diyorum(haşa)

Sonra bi düsunuyorum.
Ben kimim

ben kimim ki ondan hesap sorarim.

Şuphesiz ki O herseyin iyisini bilir.

Ölmeseydi peygamberimizin(s.a.s)anne babasi olmezdi
o yetim kalmazdi.

Ölmeseydi O resulullah olmezdi diyorum.

Silkinip kendime geliyorum.

Yaa canim benim iste boyle
demekki senin derdin bazilarinin yaninda devede kulak kAlir.

Akilli ol canim.OKU-OKU - OKU bu kadar

konuyu açan süper zeka. Hayırdır anneni babanı kandırıp gittin mi, yüzeysel ne yaptınız, yoksa (Allah göstermesin) sevgilin seni evinde 5-6 erkek arkadaşı ile bekliyor olmasın. Yoksa buluşmaya gidemedin diye terkedildin mi? Yoksa gittin de tamamen duygusal cinsellik yaşadın da yarın mı terkedileceksin. Ne güzel adam senin gibi bedavadan gelen biri varken neden gidipte parasını g.evde harcasın ki, zaten senin yaşıtın birinin oralara verecek parası da yoktur. Neyse artık hamile falan kalırsan doğurursun sonra bir yerlere gömersiniz bebeği. (Allahım şu konuyu açan zavallıya akıl ver anne babasına acı yarabbim)

Back
X