- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
Kızlar nasil baslasam bilmiyorum..Kac kere sildim tekrar yaziyorum,bu yaziyi yazarken bile agliyorum.Surekli aglayasim geliyo durduk yere kac gundur cok caresizim neden agladigimi bilmiyorum cok kotu hissediyorum anlatamiyorum icinde bulundugum durumu.İyi de degilim kotu de degilim.Neye agladigimi bile bilmiyorum.Öyle nedensiz sebepsiz,gozyaslarimi tutamiyorum.Hani insan aglamamak icin kendini zor tutar ve saklamaya calisir ya o da olmuyor birden bosaliveriyor.Regl donemim gecti onunla alakasi olmadigini belortmek istiyorum.Yemek yemekten cok zevk alirdim,simdi bir lokma bile yiyesim yok surekli midem bulanıyor icim bulanıyor.Neredeyse gunun cogunu uykuyla geciriyorum.İcim daraliyor nefesim kesiliyor..Hicbir sey tatmin etmiyor giyinmek istemiyorum,saclarim zaten ince telli ve seyrek bu siralar iyice dokulmeye basladi iyice cansizlasti.Aynalar korkulu ruyam,cunku gozlerim kipkirmizi ve cok yasli cirkin ve bayaa yorgun ozensiz bir kadin goruyorum.20 yasindayim.Ne yapacagimi inanin bilmiyorum.Yardimci olun..Lutfen (Uzun yazdigim icin kusura bakmayin kimseye anlatamadigim icin birden tun cumleler agizimdan dokuluveriyor)
Son düzenleme: