• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok caresizim

Gokhandila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
65
32
3
27
Merhaba arkadaşlar benim artık boğazıma kadar geldi ve bi akıl almak istedim
Babam çok sorumsuz biri yaptığın dan dolaba alınan yemeklere kadar yüzümüze kakiyor dışarı cikicam diyip para istesem verdiği 5 10 lira geceleri eve alkollü gelip bu evden gidicem işe girin benim sizden beklediğim birsey yok diyip duruyor ve geceleri ağlıyorum sinirden çünkü çok zoruma gidiyor dükkanı üzerime yaptı ve gözlerim bozuldu uzağı göremiyorum bagkur borcu olduğu için doktora gidemiyorum bagkurlu olduğum için işe de giremiyorum istediğim okulun yllik mülakatta birlikte 7 buçuk tu yıllık fiyati ve 4 gün sonra mülakat var ve ben babama güvenip gidemiyorum sürekli okul parasini yüzüme vurup duruyor yollamadan para isteyince görürum ben seni diyip duruyor arkadaşlarım in hepsi başladı ve benim 1 yılım gitti bi yol gösterin ben ne yapmaliyim

Sevgili eş kv kp hepsine çözüm az çok söyleyebiliyorum da konu anne baba oldu mu ben kalıyorum Rabbim hayırlı anne baba versin insana

Yillik 7500 lira ne ki part time ise girseniz bile kazanirsiniz. Ben neden bagkurunuz oldugunu anlamadim, calisiyor musunuz ki bagkura borclandiniz? Babanizin uzerinden sigortaniz yok muydu?

Dukkani ustumden alirsan ise girip sana ekstra para getirecegim de. Sonra da kazandigin parayi babana vermeyip okul masrafini cikar. Ama devlet okulunda oku :KK70:
İnanın harcadigi sigara ve alkol benim okul param ve cok istediğim okuldu simdi lysye hazırlanıyorum ve inşallah bi okul kazanacağım ama hiç bir destek Morel yok sürekli aptal aptal. .

Yillik 7500 lira ne ki part time ise girseniz bile kazanirsiniz. Ben neden bagkurunuz oldugunu anlamadim, calisiyor musunuz ki bagkura borclandiniz? Babanizin uzerinden sigortaniz yok muydu?

Babam açtığı dükkani benim üzerime yaptı. Parası odenmedigi için ve sgkli bi çalışan olmadığı için ise giremiyorum

İnanın harcadigi sigara ve alkol benim okul param ve cok istediğim okuldu simdi lysye hazırlanıyorum ve inşallah bi okul kazanacağım ama hiç bir destek Morel yok sürekli aptal aptal. .
Canim babandan hayir yok. Once bunu kabullen. Cunku kabullenmedikce psikolojin kotu etkileniyor. Babani kabullenip, kendine guvenerek cozum yollari acmalisin. Babani affetmen gerekmiyor bu arada.

Babam açtığı dükkani benim üzerime yaptı. Parası odenmedigi için ve sgkli bi çalışan olmadığı için ise giremiyorum
Anladim. Cok bilmem sigorta islerini. Ama borcu acil kapamaniz gerek. Devlet okulunda okuyun,dukkani calistirip bagkur borcunuzu odeyin olmuyor mu oyle?

Anladim. Cok bilmem sigorta islerini. Ama borcu acil kapamaniz gerek. Devlet okulunda okuyun,dukkani calistirip bagkur borcunuzu odeyin olmuyor mu oyle?
Üzerime dukkan varken bana yurt çıkacağını da düşünmüyorum 2 yıllık bi okul okuyup mesleği elime almak istedim o yüzden burda bir istiyordum sanırım birileri beni özel okul istiyorum gibi anlamış ben mezun olup para kazanabileyim diye istedim

Üzerime dukkan varken bana yurt çıkacağını da düşünmüyorum 2 yıllık bi okul okuyup mesleği elime almak istedim o yüzden burda bir istiyordum sanırım birileri beni özel okul istiyorum gibi anlamış ben mezun olup para kazanabileyim diye istedim
Bilmiyorum ben de anlamadim sizi sanirim. Hangi okul bu ozel degil ama 7500 lira yillik?

Bağ-Kur'lu olsan bile bir işe girip SGK lı çalışabilirsin . Ayrıca dükkanı senin üzerine yaptıysa dükkanı satabilirsin bike baban kimin malının kahyalığını yapıyor .
Ve şunu da ekleyeyim sana BAĞ-KUR primini ödemiyorsa vergileri ve SGK ödemelerini de ödemiyor olabilir bu da uzun vadede senin Can'ını sıkar o Yüzden onları da bir takip et derim ben

Back
X