Konuşmaz olur muyuz? Söylediği şeyler daha önce de yazdığım gibi "sürekli tartışmanın onu geri ittiği, çok yoğun çalıştığı, yorgun olduğu". İşte beni delirten bu sebeplerin saçmalığı. Ben de çalışıyorum. Eve gelip çocukla ilgileniyorum. Üstüne bir de üç önemli kronik hastalığı idare ediyorum. İnsan benim şartlarımda bile ayda bir de olsa ister. Dün yine ürolog için ısrar ettim. Ben de sorun yok, gitmem deyip durdu. Sana iki gün şans veriyorum, sonra radikal kararlar alacağım dedim. Hatta şimdiden evden git, bu sorun çözülmedikçe gelme dedim. Gitmem , yavaş yavaş çözeceğiz diyor. Bu kadar rahatlık beni çıldırtıyor. Bu durumda olan birini duysan ne düşünürsün diye sorunca bir sorun vardır diye düşünürüm dedi. E o zaman niye dra gitmiyorsun dedim. Bende sorun yok diyor başka bir şey yok. Üstüne gidip sorun yoksa mesele nedir diye yüklenip aldatma itirafı bekledim ama adam seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Bir iki ay önce hiç tartışmadan bir ay geçirdik. Her şey duygusal olarak çok güzeldi. Öpüşme sevişme oldu, yine sona kadar gitme olmadı. E madem tartışmak seni etkiliyor niye o zaman o ay bir ilerleme olmadı derler adama! Yok yok sorun başka.