• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim

Hayır

Sevişirken olmuyor. Ben zaten normal doğum yapmadım. Eşim mühendis. Bir fabrikada müdür olarak çalışıyor. Yeni evliyken üç yıl vardiyalı çalıştı. O zaman aşırı yorgundu. Yoğun telefon trafiği söz konusu. İşten sürekli arıyorlar. Bsayarını açıp aniden iş yapmasını gerektiren haller de oluyor ama bilmiyorum. Tartışmalar beni çok itiyor dedi bu sabah. Bir de başbaşa kalamıyoruz birbirimizle vakit artık geçiremiyoruz dedi. Bunu söylemesi hoşuma gitti. Çünkü ben bile artık bunu dert etmez olmuştum. Çocuk olunca yalnız kalmak hiç öümkün olmadı.
Tatile çıkmayı deneseniz ? Baş başa ??

Çok haklısın. Bugün biraz daha yakınız. Daha sakin ve daha yakın. İlk fırsatta baş başa bir tatil planımız var. Gerçi yavru olmadan gitmek biraz üzecek ama buna ihtiyacımız var. Tatilde umarım güzel şeyler olur
Güzel fikir İyi tatiller canım inşallah girer yoluna sevgi ve mücadele olduktan sonra .

Tatile çıkmayı deneseniz ? Baş başa ??
Benim isteğimle ctesi birlikte olduk. Çok da iyiydi ama üç dört gündür yine yaklaşma yok. Yani ne öpüyor ne dokunuyor. Yine iş yine iş. Bazı kadınlar zamanla kadınlığını unutur ya o da bir erkek olduğunu unutmuş sanırım. Son beraberlikle ilgili konuşmalar oldu. Güzel olduğunu devam etmeyi konuştuk ama sonrasında yine eskisi gibi. Acele mi ediyorum acaba? Bu sabah bu yüzden tartıştık. Hep şikayet ediyorsun heğ şikayet deyip duruyor. İşiyle o kadar meşgulki dün canımın niye sıkkın olduğunu söylememe rağmen sebebini sormadı bile. Kendi canı sıkkınken bencilce bütün gün sızlanıp kendisini dinlettiriyor. Bu kadar ilgisizliğe, umursamazlığa artık katlanamıyorum. Ona bir ders vermek istiyorum ama onu bile umursamaz.

Güzel fikir İyi tatiller canım inşallah girer yoluna sevgi ve mücadele olduktan sonra .
Benim isteğimle ctesi birlikte olduk. Çok da iyiydi ama üç dört gündür yine yaklaşma yok. Yani ne öpüyor ne dokunuyor. Yine iş yine iş. Bazı kadınlar zamanla kadınlığını unutur ya o da bir erkek olduğunu unutmuş sanırım. Son beraberlikle ilgili konuşmalar oldu. Güzel olduğunu devam etmeyi konuştuk ama sonrasında yine eskisi gibi. Acele mi ediyorum acaba? Bu sabah bu yüzden tartıştık. Hep şikayet ediyorsun heğ şikayet deyip duruyor. İşiyle o kadar meşgulki dün canımın niye sıkkın olduğunu söylememe rağmen sebebini sormadı bile. Kendi canı sıkkınken bencilce bütün gün sızlanıp kendisini dinlettiriyor. Bu kadar ilgisizliğe, umursamazlığa artık katlanamıyorum. Ona bir ders vermek istiyorum ama onu bile umursamaz.

Eşinizin cinsel problemleri var doktora gitmeli... İsteksizlik hiç iyi birşey değil. Bir bahane ile doktora goturmelisiniz..

Seven insan ilgisiz davranmaz. Cinselligin olmamasi iki taraftan birini mutsuz ediyorsa o evlilik bitmeli. Siz de o da rahatsiz olmasaydi tamamdi ama boyle olmaz,size haksizlik.

Sevgili reoc reoc yalnız şu var evliliğin başından beri cinsellik konusu sıkıntı olmuş aranızda. Sıklığı zaten azmış. Zamanla başka problemlerle birlikte de bitme noktasına gelmiş. Burda çok uzun zamanlardan bahsediyoruz, bir kaç birleşmeyle yoluna gireceğini düşünmüyorum. Aynı kısır döngüye girip çıkmaktansa daha fazla vakit kaybetmeden yardım alın. Önce problemi belirlensin, fiziksel mi psikolojik mi bu bile belli değil şuanda. Ki cinsel sorunlar birden çok kaynağı barındırır içinde. Birçok faktör etkendir o yüzden de zaman gerekir, iyi bir tespit gerekir. Daha çok cinsel terapiste gitmeniz gerekecekmiş gibi hissediyorum anlattıklarınızdan ama dediğim gibi ürologtan başlayarak bütün olası faktörleri değerlendire değerlendire bir yol çizin.

Sevgili reoc reoc yalnız şu var evliliğin başından beri cinsellik konusu sıkıntı olmuş aranızda. Sıklığı zaten azmış. Zamanla başka problemlerle birlikte de bitme noktasına gelmiş. Burda çok uzun zamanlardan bahsediyoruz, bir kaç birleşmeyle yoluna gireceğini düşünmüyorum. Aynı kısır döngüye girip çıkmaktansa daha fazla vakit kaybetmeden yardım alın. Önce problemi belirlensin, fiziksel mi psikolojik mi bu bile belli değil şuanda. Ki cinsel sorunlar birden çok kaynağı barındırır içinde. Birçok faktör etkendir o yüzden de zaman gerekir, iyi bir tespit gerekir. Daha çok cinsel terapiste gitmeniz gerekecekmiş gibi hissediyorum anlattıklarınızdan ama dediğim gibi ürologtan başlayarak bütün olası faktörleri değerlendire değerlendire bir yol çizin.
Ürologa gitmeyi bende problem yok, bu bana müthiş bir hakarettir diyerek reddediyor. Cinsel terapi almayı hiç mi hiç kabul etmez. Boşanacağım, evi terk edeceğim tehditleri de artık kar etmez. Birkaç kez denedim ve işe yaradı. Zaten artık iyiden iyiye evden gitmeyi planlıyorum fakat çocuk çok fazla etkileniyor. Artık dönmeyeceğim diyerek beş altı saat evden uzakkaştığımda kızım çok üzülmüştü. Ondan sonra dışarıya ne zaman çıksam anne geri gel tamam mı demeye başladı. Arafta gibiyim. Ne boşanmaya cesaretim var ne de bu durumu sürdürmeye gücüm.

Seven insan ilgisiz davranmaz. Cinselligin olmamasi iki taraftan birini mutsuz ediyorsa o evlilik bitmeli. Siz de o da rahatsiz olmasaydi tamamdi ama boyle olmaz,size haksizlik.
Bu durumdan rahatsız olmaması ayrı rahatsız edici benden vazgeçmemesi ayrı. Bu kadar rahat olması sinirlerimi oldukça bozuyor. Eve girip çıkıyor. Ütüsü yemeği hazır, yatacak yer var. Eve rahatça gir çık. Sadece çocukla ilgileniyor. Ona aşırı düşkün. Bir anne kadar ilgili ona karşı.

Back
X