- 5 Aralık 2017
- 8
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mutsuzgelin6734
-
Olan olmuş bitmiş gitmiş.geçmişte yaşamak yerıne bugunde yaşardım.cocguma iyi bi anne eşime iyi bir eş olurdum. Herkesın bir imtihanı var. Eşinizlede araızda bı sorun yokmuş.bundan sonrasnı güzel yaşayın bari
Konu gerçekse yorum yapamayacağım
Yok sahte ise arkadaş fake hesap konu için bile fazla bu konu tedavi ol
Bu nasil fantastik bi konu , olaylar silsilesi bu diziler hayati ne kadar etkiler oldu böyleinanmadim .
Her ihtimale karşı gerçekse muhakkak pskolojik tedavi olmalısın
Hayatta hep güzel şeyler olduğunu iddia etmedim zaten . Ama konunu 2. Defa okudum.Hayatta hep güzel şeyler olmuyor malesef kötü olaylarda dizilere has değil yaşadığı sürece herseyi yasayabilir insanoğlu keşke bi paranoya olsaydım ama içim acimasaydi bu kadar
Esinize niye soyleyemediniz tecavuz olayini?
Bu sizin eksiginiz degil ki, eski nisanlinin adiligi..
Keske hic diktirme isine filan girmeden soyleseydiniz, o vicdan yuku size agir geliyor.
Olenle olunmez, Allah rahmet eylesin, siz esinizle cocugunuzla mutlu olmaya bakin.
Birde siz suan tecavuze ugradiginizi soyleseniz esiniz sizden ayrilir mi? Yani bu yukle yasayacaginiza soyleyin derim ben.
Hayatta hep güzel şeyler olduğunu iddia etmedim zaten . Ama konunu 2. Defa okudum.
1 . Sevdiğin kapıcı diye ailen vermedi.
2. Nişanlandın ama sevgilinle görüşmeye devam ettin!
3. Nişanlin madde bağımlısı çıktı. ( seni kapici diye vermedikleri adami direk yargıladilar ve nişanladiklari insani araştırmadan nasıl vermeye razı geldiler. )
4.nişanlın sana tecavüz etti sen buna sessiz kaldın. Şikayet etmedin ve düğüne 3 ay kalayakadar o adamla devam ettin.
5.sevgilinle cok aşıktınız her seyi kabul ederdi ama senin baska adamla nisanlanmana goz yumdu . Askerden çürük raporu aldi ve geldi 1 hafta sonra öldü .
6.intihar ettin olmadi ibadet ettin olmadi eşinle tanıştın. Tecavüz olayini hallettin hadi zarını diktirdin .
7. Suan hersey yolunda ama eski sevgilini unutamıyorsun.
Sencede hersey bir kurmaca gibi gozukmuyor mu?
Film gibi ..
Ölmüş adamın neyini düşünüyorsunuz anlamadım
esimde bilmiyo tecavüze uğradığımı o durumu bi şekilde hallettim ve anlamadı eşim onun vicdan azabı zaten ap ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?