Çok çaresizim

Mutsuzgelin6734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
8
1
1
31
Merhabalar öncelikle ne olur yeni üye diye yorumlar yapmayın sadece içimi dökmek istiyorum .

Ben evliyim birde küçük bir çocuğum var esimle çok mutluyuz şükür sever beni sayar iyidir bende onu severim ama içimde bitmek tükenmek bilmeyen birde sizim var eşimden önce bir sevgilim vardı ve uzun yıllar birlikteydik komsumuzdu cocuklugumuz bile beraber geçti çok sevdik birbirimizi bir sürü sorunun üstesinden geldik neyse annem kapıcı çocuğu dedi ve istemedi ayrılmak zorunda kaldım ve ailemin zoruyla başka biriyle nişanlandim bu sırada sevgilim askere gitti nişanlım madde bağımlısı çıktı ve bana tecavüz etti zorla kimseye soyleyemedim ama bu psikolojiyle onunla evlenemeyecegimi düşündüm herkese karşı çıkıp düğüne 3 ay kala nişanı attım sonradan anneme durumu anlattım ve tepkisiz kaldı bu sırada sevdiğim adama askerden çürük raporu verip gönderdiler ona hiç bişeyi anlatamadım nisanlandigimi ayrıldığımı biliyordu ama tecavüze uğradığımı söyleyemedım neyse bir hafta boyunca konuştuk tabi bilse bile kabul ederdi beni her şekilde öyle bir sevgiydi bizimki sonra bi rahatsizlik tan dolayi vefat etti bir hafta içinde dünyam başıma yıkıldı intihar ettim ama ölmeyi bile beceremedim sonra tedavi gördüm ama atlatamadim bu süre zarfında kendimi çok dagittim ne yapsam toparlayamadim madde bile kullandım ibadet ettim hiç biri sanki teselli etmedi ve şimdiki esimle tanışıp tüm derdimi sürekli ona anlattım herseyden arındım sonra 3 sene geçti bu olayın üstünden ve esimle evlenme kararı aldık tabi esimde bilmiyo tecavüze uğradığımı o durumu bi şekilde hallettim ve anlamadı eşim onun vicdan azabı zaten ap ayrı içimde şimdi evliyim çocuğumda var ama ben ölen sevdiğimi unutamiyorum eşimi de çok seviyorum ama içimin sizisi acim geçmiyor hepsi annemin yüzünden ne yapsam geçmiyor bir türlü atamiyorum :(

Olan olmuş bitmiş gitmiş.geçmişte yaşamak yerıne bugunde yaşardım.cocguma iyi bi anne eşime iyi bir eş olurdum. Herkesın bir imtihanı var. Eşinizlede araızda bı sorun yokmuş.bundan sonrasnı güzel yaşayın bari

Olan olmuş bitmiş gitmiş.geçmişte yaşamak yerıne bugunde yaşardım.cocguma iyi bi anne eşime iyi bir eş olurdum. Herkesın bir imtihanı var. Eşinizlede araızda bı sorun yokmuş.bundan sonrasnı güzel yaşayın bari

Elimden geleni yapıyorum eşime çocuğuma asla ilgisiz biri değilim ama kendi içimde hep huzursuzum

Konu gerçekse yorum yapamayacağım
Yok sahte ise arkadaş fake hesap konu için bile fazla bu konu tedavi ol

Bu nasil fantastik bi konu , olaylar silsilesi bu diziler hayati ne kadar etkiler oldu böyle :işsiz: inanmadim .
Her ihtimale karşı gerçekse muhakkak pskolojik tedavi olmalısın

Konu gerçekse yorum yapamayacağım
Yok sahte ise arkadaş fake hesap konu için bile fazla bu konu tedavi ol

Fake değil sırf içimde daha fazla tutamadigim için hesap açtım burada insanlara yalan söylemek bana birsey kazandırmaz o kadar boş vaktimde yok zaten sadece dışarıdan yorum alıp kendimi toplamak istiyorum çok dağıldım

Bu nasil fantastik bi konu , olaylar silsilesi bu diziler hayati ne kadar etkiler oldu böyle :işsiz: inanmadim .
Her ihtimale karşı gerçekse muhakkak pskolojik tedavi olmalısın

Hayatta hep güzel şeyler olmuyor malesef kötü olaylarda dizilere has değil yaşadığı sürece herseyi yasayabilir insanoğlu keşke bi paranoya olsaydım ama içim acimasaydi bu kadar

Hayatta hep güzel şeyler olmuyor malesef kötü olaylarda dizilere has değil yaşadığı sürece herseyi yasayabilir insanoğlu keşke bi paranoya olsaydım ama içim acimasaydi bu kadar
Hayatta hep güzel şeyler olduğunu iddia etmedim zaten . Ama konunu 2. Defa okudum.
1 . Sevdiğin kapıcı diye ailen vermedi.
2. Nişanlandın ama sevgilinle görüşmeye devam ettin!
3. Nişanlin madde bağımlısı çıktı. ( seni kapici diye vermedikleri adami direk yargıladilar ve nişanladiklari insani araştırmadan nasıl vermeye razı geldiler. )
4.nişanlın sana tecavüz etti sen buna sessiz kaldın. Şikayet etmedin ve düğüne 3 ay kalayakadar o adamla devam ettin.
5.sevgilinle cok aşıktınız her seyi kabul ederdi ama senin baska adamla nisanlanmana goz yumdu . Askerden çürük raporu aldi ve geldi 1 hafta sonra öldü .
6.intihar ettin olmadi ibadet ettin olmadi eşinle tanıştın. Tecavüz olayini hallettin hadi zarını diktirdin .
7. Suan hersey yolunda ama eski sevgilini unutamıyorsun.
Sencede hersey bir kurmaca gibi gozukmuyor mu?

Esinize niye soyleyemediniz tecavuz olayini?
Bu sizin eksiginiz degil ki, eski nisanlinin adiligi..
Keske hic diktirme isine filan girmeden soyleseydiniz, o vicdan yuku size agir geliyor.
Olenle olunmez, Allah rahmet eylesin, siz esinizle cocugunuzla mutlu olmaya bakin.

Birde siz suan tecavuze ugradiginizi soyleseniz esiniz sizden ayrilir mi? Yani bu yukle yasayacaginiza soyleyin derim ben.

Esinize niye soyleyemediniz tecavuz olayini?
Bu sizin eksiginiz degil ki, eski nisanlinin adiligi..
Keske hic diktirme isine filan girmeden soyleseydiniz, o vicdan yuku size agir geliyor.
Olenle olunmez, Allah rahmet eylesin, siz esinizle cocugunuzla mutlu olmaya bakin.

Birde siz suan tecavuze ugradiginizi soyleseniz esiniz sizden ayrilir mi? Yani bu yukle yasayacaginiza soyleyin derim ben.

Ayrılacağını sanmam ama çok fazla sorun olur en başta soylemedigim için

Hayatta hep güzel şeyler olduğunu iddia etmedim zaten . Ama konunu 2. Defa okudum.
1 . Sevdiğin kapıcı diye ailen vermedi.
2. Nişanlandın ama sevgilinle görüşmeye devam ettin!
3. Nişanlin madde bağımlısı çıktı. ( seni kapici diye vermedikleri adami direk yargıladilar ve nişanladiklari insani araştırmadan nasıl vermeye razı geldiler. )
4.nişanlın sana tecavüz etti sen buna sessiz kaldın. Şikayet etmedin ve düğüne 3 ay kalayakadar o adamla devam ettin.
5.sevgilinle cok aşıktınız her seyi kabul ederdi ama senin baska adamla nisanlanmana goz yumdu . Askerden çürük raporu aldi ve geldi 1 hafta sonra öldü .
6.intihar ettin olmadi ibadet ettin olmadi eşinle tanıştın. Tecavüz olayini hallettin hadi zarını diktirdin .
7. Suan hersey yolunda ama eski sevgilini unutamıyorsun.
Sencede hersey bir kurmaca gibi gozukmuyor mu?

Yorumunuz için teşekkürler keşke hersey söylediğiniz gibi olsaydı

Iki ihtimal var.
1. Bunların hepsini uyduracak ve arkasında duracak kadar ruh hastasısınız.
2. Hayatta her yaşadığınız şey sacmasapan ilerlemiş ve travmalar yaşamışsınız.
İki durumda da yardim almanızı tavsiye ediyorum. Emziriyorsaniz psikoloğa gidin onlar ilaç vermez size yeni bakış açıları kazandırarak doğruyu görmenize yardımcı olur. Lütfen yardım alın.

Back
X