Çok caresizim.

blue8

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
44
17
8
nolur bana yardım edin.Konu açmıştım ama yine ihtiyacım oldu açmak istedim.Ablalar desteğinize ihtiyacım var.Şuan psikolojik tedavi göremiyorum geçici olarak bi şehirdeyim.Konu yüzümdeki yaralar aynaya bakmaktan korkar oldum, dermatolojiye de gittim yine, keloid değil dedi. Ama ben korkularımdan kurtulamiyorum kafayı yiycem artık bıktım yaşamaktan.Namaz kılıyorum dua ediyorum çok çaresizim nolur biraz destek olun nolur...

Ah be canim... ilerde nasıl üzüleceksin buna bu kadar kafa taktiğina. Sen kafana taktikca artıyordur yaralar . Iyi bir cildiye uzmanına gittin mi oncelikle

Ne yarası var yüzünde?
Ben aldırdım, yarası kaldı.Plastik cerrah 6-12 aylık bir süreç dedi biliyorum ama gözümü korkuttular birkaç arkadaş keloid olabilir mi diye.Birisi birinci ayında kızarık.Diğeri 3 ay olmasına 10 gün kaldı.Ten rengine yakın ama biraz tümsek.Ama gün geçtikçe azalıyor.Bi onu takıyorum kafama , bi öbürünü.Delirmek üzereyim

Ben aldırdım, yarası kaldı.Plastik cerrah 6-12 aylık bir süreç dedi biliyorum ama gözümü korkuttular birkaç arkadaş keloid olabilir mi diye.Birisi birinci ayında kızarık.Diğeri 3 ay olmasına 10 gün kaldı.Ten rengine yakın ama biraz tümsek.Ama gün geçtikçe azalıyor.Bi onu takıyorum kafama , bi öbürünü.Delirmek üzereyim

Dermotolojiye değil psikoloğa gitmen daha iyi olur senin için.

Doktor iyileşme sürecinin uzun olacağını söylemiş. Bundan sonra kafaya takmanın, üzülmenin ne anlamı var? Bekleyeceksin iyileşecek. Doktor keloid değil demiş, arkadaşların doktordan daha iyi biliyorlarsa bir şey diyemeyiz tabi.
Şu an yapacağın tek şey sakin olup beklemek. Güneş kremi sürmeden de sokağa çıkma, yaz ayları geldi.

Doktor iyileşme sürecinin uzun olacağını söylemiş. Bundan sonra kafaya takmanın, üzülmenin ne anlamı var? Bekleyeceksin iyileşecek. Doktor keloid değil demiş, arkadaşların doktordan daha iyi biliyorlarsa bir şey diyemeyiz tabi.
Şu an yapacağın tek şey sakin olup beklemek. Güneş kremi sürmeden de sokağa çıkma, yaz ayları geldi.
Sürekli kullanıyorum güneş kremi 50 faktör

takma kafana. ters bır durum olsa dr bılgı verırdı. kafanı bunlara takma derslerıne odaklan.

Back
X