Öncelikle geçmiş olsun ,Zaten cok zor bi sürecin içindeydim dügünüme günler kala nişanlım ile ayrılmıştık. Kafam allak bullak günlerdir. Annemi bazılarınız tanıyor açtıgım konulardan, babaannemin yaptıklarından. Güçlüydü o ama şimdi kanser oldugunu ögrendik doktorlar 6 ay ömür biçti. Dizilerde oluyor sanıyodum annem kanser ben annesiz naparım ki? Ne yok eder bu hastalıgı lütfen söyleyin
Zaten cok zor bi sürecin içindeydim dügünüme günler kala nişanlım ile ayrılmıştık. Kafam allak bullak günlerdir. Annemi bazılarınız tanıyor açtıgım konulardan, babaannemin yaptıklarından. Güçlüydü o ama şimdi kanser oldugunu ögrendik doktorlar 6 ay ömür biçti. Dizilerde oluyor sanıyodum annem kanser ben annesiz naparım ki? Ne yok eder bu hastalıgı lütfen söyleyin
Akciger kemigre karaciğere sıçramış ışın tedavisi görmeye basladıAllah şifa versin, çok üzgünüm
Ne kanseri, kaçıncı evre, başka doktorlara da gitseniz?
4. Aşama akciger kanseri lenflerde kemikte karacigere sıcramış nasıl fark etmedik bi yanlışlık olamaz mı annem tıkanırdj hep kalpten sanıyodu bi gitmedi doktara gitseydi babannemleri kim doyuracaktı ? Ben yüzlelemiyorum annemle. Göz göze gelemiyorum hastalıgı hakkında konusamıyorum googledan bakmaya bile cesaretim yok cok korkuyorumÖncelikle geçmiş olsun ,
Lütfen umutsuz olmayın.
Teşhis nasıl kondu ? Hangi aşamada ?
Akciger kemigre karaciğere sıçramış ışın tedavisi görmeye basladı
İnternete bakmayın zaten ,4. Aşama akciger kanseri lenflerde kemikte karacigere sıcramış nasıl fark etmedik bi yanlışlık olamaz mı annem tıkanırdj hep kalpten sanıyodu bi gitmedi doktara gitseydi babannemleri kim doyuracaktı ? Ben yüzlelemiyorum annemle. Göz göze gelemiyorum hastalıgı hakkında konusamıyorum googledan bakmaya bile cesaretim yok cok korkuyorum
İnternete bakmayın zaten ,
İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama benim de amcama son aşama kanser teşhisi konuldu.
Kemiklerde vardı tümör.
Beslenmesine çok dikkat et , kemoterapi aldı , hiç kimse ile konuşturmadık , görüştürmedik.
Sterilize bi hayat yaşadı.
Ormanlık alanlarda buluştuk , açık havada sohbet ettik.
Ve bir buçuk yılda kanser 1'e geriledi.
Şu an ise sadece kontrole gidiyor.
Lütfen umutsuz olmayın . Anneler güçlüdür , bişey olmaz inşallah :)
Bitkisel kür kullandı , evet.Çok sevindim, inşallah tamamen kurtulsun amcanız. Ne kanseri acaba? Bir de tükettiği özel bir gıda oldu mu bitkisel filan?
Bitkisel kür kullandı , evet.
Ama kemoterapi ile kullanılması sakıncalı idi.
Önce kemo bitti , sonra kür kullandı.
Kaynatılmış su içti sürekli , kabuklu meyve yemedi , pişmemiş sebze yemedi.
Kahve içmedi. Yani çok koruduk :)
Biraz önce okudum bu Esma zor hastaliklar için okunuyormuş. İnançliysaniz. Ya şafiu ya Kadir okuyun
Zaten cok zor bi sürecin içindeydim dügünüme günler kala nişanlım ile ayrılmıştık. Kafam allak bullak günlerdir. Annemi bazılarınız tanıyor açtıgım konulardan, babaannemin yaptıklarından. Güçlüydü o ama şimdi kanser oldugunu ögrendik doktorlar 6 ay ömür biçti. Dizilerde oluyor sanıyodum annem kanser ben annesiz naparım ki? Ne yok eder bu hastalıgı lütfen söyleyin
Daha iyi olmuş ayrıldığınız. Beni yanlış anlamayın ama evlenip ayrılmaktan daha kolaydır nişan atmak . Yolunda gitmeyen birşeyler varsa ayrılmak İnan’ın bana daha hayırlı . Ayrılık atlatılıyor . Ölüme çare çok . Hastalıkla mücadele zor . Annenizin hastalığın seyri nasıl oldu peki ?Zaten cok zor bi sürecin içindeydim dügünüme günler kala nişanlım ile ayrılmıştık. Kafam allak bullak günlerdir. Annemi bazılarınız tanıyor açtıgım konulardan, babaannemin yaptıklarından. Güçlüydü o ama şimdi kanser oldugunu ögrendik doktorlar 6 ay ömür biçti. Dizilerde oluyor sanıyodum annem kanser ben annesiz naparım ki? Ne yok eder bu hastalıgı lütfen söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?