• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim

ozaman sizlerinde desteği wede yardımıyla hemen yarın bu işe son noktayı koyuyorumm çok teşekkür ederim sağolunn ii geceler yarın yorumlarınızı okucamm hepinizden rabbim razı olsunn

bu kadar çabuk karar değiştirende seni gördüm
tamam doğru olan bu ama sanki sende hazırmışın
len bana gene kızacaklarya ben bu işten kıllandım ha:uhm:

Adam yüzünü bastan göstermis.Iyi de olmus.Daha yol yakin.
En cok korktugum erkek tipi sinirli erkektir.Hersey beklenir onlardan.

pink58'in kararları cabuk degişiyor..seviyorum aslında ben mi abartıyorum diyor,iki dakika sonra ayrılacagım diyor..bence ayrılmayacaklar..nisanlısı bi sekilde affettirecek kendini..pink58'de son bir sans ver dedi bende verdim diyecek yerimseniben teyzemin kızının ilişkiside böyleydi oradan örnek veriyorum..kıza demedigi laf kalmazdı..affetme bak bundan adam olmaz derdim.haklısın olmaz bundan adam ayrılcam derdi..iki dakika sonra barısırlardı..simdi evliler..kız hamile..evliliginiz nasıl diyorum herzamanki gibi kavgalı hakaret dolu gidiyor diyor...bence saygı yoksa sevgide yoktur ve o evlilik yürümez:kızgın:

bende bişey annamadım canımcım ya benim oğlumu bile
ikna etmem iki saatimi alıyolaelaelaelaelae

He vallaha benim kizda öyle...8 yasinda " Anne benim kararlarima saygi duy diyorbenneyaptımki-tatlicadiarzu-

Neyse canim konuyu dagitmiyalim..belkide arkadasimiz cidden hepimizin sözlerinden etkilendi..olabilir dimi:delphin:

Konu sahibinin kafa karışıklığından yazacağımı şaşırdım bende.

Öyle fevri insanlardan hiç hoşlanmam,abartılı tepkiler filan.
Çünkü genelde hudutları yoktur,abartmaya yer buldular mı oynarlar da oynarlar.
Telefonu yere atmalar bilmem ne,ne bu yani film mi çekiliyor.
Koca adam bu kadar kontrolsüzse bir yuvanın babası olmayı nasıl becerir bilmem.

Allah hakkında hayırlısını versin pink58.

bence yönelecek bir yön arıyordu pamuk ipliği misali koptu işte ve dediğiniz gibi çok şanslı biri hakaret bağırma en sevmediğim şeydir heleki sokak ortasında Allahın sevgili kuluymuşki bu olay erken baş göstermiş....

kaydirigubbakcemile3 cok güldüm vallahi..oglun inatcı mı kaydirigubbakcemile3

keçiden hallice canımda-tatlicadiarzu-
ben örnek olarak verdim hani insan on mesaj önce affetmeye bu kadar kararlıykenkafamçokkarıştı
birden fikir değiştirmesi bana ilginç geldiCADIARZU ne diyim hayırlısı neyse o olsun herkezin hayatında

kıslar bence bu erkek arkadaşımız yedi bu haltı ve bi bayan olaak ne tepki vercemizi merak etti..
sanırım ona göre nişanlısnın gönlünü almaya çalışcak :kızgın:

Gerçekten çok ilginç, tam yorum yapacaktım ki insanlarla eğlenir gibi bir haller, doğrusu ben birşey anlamadım?

hadi aramdiniz diye kizdi diyelim ama bu kadar size küfredecek,kolunuzu tutup cekistirecek en önemlisi sokak ortasinda milletin icinde sizi cocuk gibi azarlayacak ne var ki..dengesiz biriyle nisanlisiniz bence size küfüredebiliyorsa,size siddet uyguluyorsa(bence bu siddet) evlenince gecer sanmayin..siz yüzügü cikardiniz ama tehtidle taktirdi bence bunu düsünmeniz bile yanlis..

önce gecmiş olsun ama bu insanla yaşamak zor olur bence düşün tekrardan. evlilik oyun deyil bunun sonunda senin gencliğin var unutmaki EVLİLİĞE BİR ADIM ATARSIN AMA BİR ADIN GERİ DÖNÜNCE HİÇ BİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAZ Allah yardımcın olsun bacım

bu kadar siinirlenmesini sebebi 15 dkdır aramamı bekliyomuş aramamışım bana ara demişş o yüzzden yanii

valla canımm yol ortasında bunu yapann ileride neler yapar Allah bilir yani...
iyi düşün canım...ne o tehditler falan..hiçbirşey olmaz korkma...

O kimki size küfredebiliyor. Yerden bi taş alıp kafasını gözünü yaramadınız mı. Töbeeee ya millet içindeki çirkin diolaglara hiç gelemeiyorum. Düğün öncesi gergin olur ama onun sana bağırma ve helede küfretme hakkını vermes ona. Ne demek bu ya.eli kırık deeel ya sen aramadınsa o arasın. Afedersin ama çok sinirlendim. Bir kere daha düşün arkadaşım. Hemde çok iyi.

konu başlığı çok çaresizim olunca dedim heralde evli barklı arkadaşlardan biri heralde dedim çoluk çocuk sahibi ise eşinden zarar görüyordur ondan yazmıştır :1closedeyes:
senin neren çaresiz kuzum :uhm:
sana şimdi öküz diyebilme yetkisini kendinde gören bi adam
ilerde ondan çokda fazlasını deme ve yapma yetkisinide kendinde görür :kızgın:
önce konuyu ailene anlat
onlarında desteğini arkana al ve koy kapıya bu adamı :mymeka:
ilerde adam etmeye değmez canım
gün be gün ömürden gidiyo kendi hayatına bak sen
yitip giden zaman geri gelmiyo kimse için hayatından çalmaya değmezz :enbuyukkk:

Salla gitsin yaa 10 yıllık kocam bunu bana yapamaz valla anında koyarım kapının önüne düşünmene bile degmez bu adam öküz diyo bide insanların içinde çekeliyo hee allah dagına göremi kışş veriyo nee neden aglıyosun acizmisin sen yaa gelinlik bakmaya çıkmışınız bide adam namaza durdu düşündü ev geçindirmek poposuna zor geldi durum budur yaniiii

Back
X