- Konu Sahibi loversound
-
Adam baştan değerini biçmiş gerçi dediğin gibisalih de kendisine şerefsiz demeye ne meraklıymış.
valla salih yaşadığı ilişkinin arkasında pek durmuyor gibi ama sizin kimsenin hayatına karışmaya hakkınız yok.lmaz:
ben mehtap olsam sizi affetmezdim hiç..:dilcikar:
hepinizin düşüncelerine saygım sonsuz.yorumlarınız için teşekkür ederim.tabiiki insan abisinin arkadaşına aşık olabilir.gönül kimi seveceğini seçemiyor.ama şöyle bir durum var.kuzenim askere giderken arkadaşlarına mehtap size emanet.benim kardeşim sizin de kardeşiniz.onu koruyacaksınız bir yanlışı olduğundada ben nasıl yanlışını gösteriyorsam sizde göstereceksiniz.benim gözümü arkamda bırakmayın dedi.salih mehtap devamlı gezerlerken kuzenim salih için benim dostum işte kardeşine nasıl sahip çıkıyor.gözüm arkada değil vallahi diyor hep.
sizde bu abartılcak bir konu değilmi.bana göre yanlış.kuzenimde mehtapta benim canım.kimsenin üzülmesini zarar görmesini istemiyorum.bu yüzden kendimi çaresiz hissediyorum.
İnsan kardeşini kimseye emanet etmez... İnsn bu yaa. Hadi arabanı bi arkadaşına emanet edersin, paranı edersin telefonunu edrsin de bir insanı bir insana emanet etmenin mantığını anlayaıyorum ben...
Emanete hıyanet edilmez, ama bu eşyalar için geçerli insanlar için değil, çünkü insanların eşyalardan farklı olarak duyguları vardır....
Ayrıca Slih emanete ihanet falan da etmiyor, ne güzel dostunun söylediğini yapmış kardeşine sahip çıkıyor.. Abi olarak değil sevgili olarak sahip çıkıyor ne var bunda....
Bence bu konuya daha fazla üdahele etmeyin...
Bunu abisine söylemesi gereken ya mehtaptır yada Salih...
Size sadece uzaktan izlemek düşer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?