çok çaresizim

onun görewi benim içinde onun içinde çok kutsal bi meslek aa babam sırf olmaması için saçmaladı da saçmaladı görüşmek istemiorm artık o kişi ilede ona daha fazla zarra wermek istemiorm çünkü çok yıprandı oda bende wakitlice alışsın bu duruma o bana gel kıyalım nikahı sonra affeder baban dioo ama cesaret de edemiorm ailemi üzmeyi hiç istemiorm ben hekesin yüzü gülsün istemişdim ama olmadı ben mutlu olmyım ama ailem mutlu olsun kendi mutluluğum için onları üzemem keşke benim kadar ailemde beni düşünse ama NERDEEE

canım benim ya allah yardımcın olsun vardır herseyde bir hayır bana hala olacakmış gibi geliyo son bir kez görüştüğün kişi babanla konuşsa senin haberin yokmulş gibi kendini güzelce ifade etse hani son anda hep bişey olur ya belki babanda o zaman ikna olur

canım saol iyi dileklerin için bunu ona bende söledim git konuş çık karşısına die ama oda yapamam dio baban beni başdan idam etti ban hiç şans wermedi ama yine gideyim bana ters bişiy derse kaldıramam dio bide bu konuda babamada güwenmiorm der kötü bişiy iki cambaz bi ipde oynamaz misali korkuorm daha kötü olur die

Daha olumlu bakabilecek bir aile büyüğünüz yok mu? Onunla tanışıtırın sevgilinizini derdinizi anlatın. Tanısın,araştırsın sonra o gidip babanızla konuşsun. Ne bileyim amcanızdan daha çok sözü geçecek babanızdansa daha cesaretli davranabileceğiniz biri olursa ne ala...Hatta sevgilinizle beraber gitsin babanızla konuşsun...Bir öneribilmiyorumkismile

onun görewi benim içinde onun içinde çok kutsal bi meslek aa babam sırf olmaması için saçmaladı da saçmaladı görüşmek istemiorm artık o kişi ilede ona daha fazla zarra wermek istemiorm çünkü çok yıprandı oda bende wakitlice alışsın bu duruma o bana gel kıyalım nikahı sonra affeder baban dioo ama cesaret de edemiorm ailemi üzmeyi hiç istemiorm ben hekesin yüzü gülsün istemişdim ama olmadı ben mutlu olmyım ama ailem mutlu olsun kendi mutluluğum için onları üzemem keşke benim kadar ailemde beni düşünse ama NERDEEE

Gercektenn Çok zor ve kötü bir durumm. İnşallahh çözülebilir zamanla ben Sabret Derimm.. zamanla Sevginin gercek oldugunu ailende görücektir ve birazda olsa yumuşamazlarmı?
BenDen Sana Tavsiye Sakın ama Sakın Aileni karsına alıcak bir hata Yapma... Aileni Üzmeye Hiçbirşey Değmez.. Annen ve baban mutsuzken mutlu olamazsın hep pişmanlık olur... Sakınn arkanda mutsuz kişiler Bırakma.. Sabret olmuyorsa mutlaka bir hayır vardır...
Allahh Yardımcınn Olsunn.. Herşeyin hayırlısı olur inşallahh..

Back
X