• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok caresizim :(((

caresiz4848

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
33
1
13
Yozgat
Merhabalar ben 20 yaşinda bir bayanim.yaklasik 16 aylik bi iliskim var.sevgilim mukemmel bir erkek ama bi kac sene once baska biriyle cinsel anlamda iliski yasamistim bekaretimi kaybettim.Iliskimizin ilk baslarinda sevgilim bunu hic sorun yapmiyordu ama bur kac aydir o kadar sorun yapiyorki kaldiramadigini beni paylasamadigini ve hep icinde bi ukte kalacagini soyleyip duruyor keske yapmasaydin diyor hep dile getiriyor sizce ne yapmaliyim ona bu olayi nasil unutturabilirim onu kaybetmek istemiyorumm

merhabalar ben 20 yaşinda bir bayanim.yaklasik 16 aylik bi iliskim var.sevgilim mukemmel bir erkek ama bi kac sene once baska biriyle cinsel anlamda iliski yasamistim bekaretimi kaybettim.ıliskimizin ilk baslarinda sevgilim bunu hic sorun yapmiyordu ama bur kac aydir o kadar sorun yapiyorki kaldiramadigini beni paylasamadigini ve hep icinde bi ukte kalacagini soyleyip duruyor keske yapmasaydin diyor hep dile getiriyor sizce ne yapmaliyim ona bu olayi nasil unutturabilirim onu kaybetmek istemiyorumm

anlatarak başlaman güzel olmuş ilişkiye..haklı sevgilin diyecek bir şey yok ..ama tavrını koymalısın canım
benim bu durumudan dolayı yeterince mahucbiyetim var senden de saklamadım yeterince utanıyorum yaptıgım hatanın bedeli büyük iyi düşün tasın böyle yapabilecek misin yoksa beni yarı yolda bırakacaksan hiçç devam etmemize gerek yok benimde duygularım var hata yapmış olabilirim ama seni sevmekten baska elimden bir şey gelmiyor diye ağlamadan dile getir bunları tatlım
allah yardımcın olsun olmuş bir kere..:2:

Kac defa anlattim sakince karsima alip defalarca af diledim durum bu dedim o an tamam diyor sonra nasil oluyorsa konu aciliyor ve yine sorunlar oluyor bana unuttur diyor elimden bisey gelmiyor...iliskiye girdigim kisi benden yaşca cok büyuktü her firsatta bunu dile getiriyor basima kakıyor.artik katlanamiyorum ama kaybetmekte istemiyorum..

Back
X