- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi Dolcissimo
-
Merhaba arkadaşlar
derdimi nasıl anlatcağımı bilemiyorum..güzel bakımlı bi kızım Allah'a çok şükür maddi açıdan da rahatım erkekler beni beğeniyo yüz hatlarımın barbie bebek gibi oldugunu söylerler liseden mezun olurken burnumu yaptırmıştım her neyse erkekleri etkilemede kendimi beğendirmede bir sıkıntım yok ama soğuğum kendime bağlıyamıyorum ailem çok pohpoha alıştırdı mesaj atamıyorum ilgimi belli edemiyorum cilve yapamıyorum dümdüz kazulet gibiyim..sürekli birileriyle tanışıyorum kimseyi beğenmiyorum beni beğenenleri tersliyorum benle çok ilgilenmeyenlere yada başta ilgilenip sonra bıkanlara aşık oluyorum normal kız erkek arkadaslarımla çok kaynatırım sürekli güleriz ama öyle buluştugum erkekler konuşcak konu mesajlaşcak bişeyde bulamıyorum yada kendimi yanlış tanıtıyorum kasıyorum küçüklüğümde annemle babamın bazı sıkıntıları oldu her istediğimi alırlardı beni şımartıyolardı ama babam biraz sert bi insan yani nasıl desem insanı geriyo sürekli hata arar geçmişte annemle de sürekli tartışırlardı böyle erkeklerle ama hoşlandığım potansiyel sevgili adaylarına rahat davranamım nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım kitap mı okuyum terapiye mi gidiyim bana nolur bir yol gösterin hiç uzun ilişkimde olmadı öpüşmeyi bile bilmiyorum bunu duyan erkekler bile inanmıyo ne güzel manken gbi kızsın bizi mi yiyosun diyolar noour nasıl erkek bağlanır cilve yapılır bana öğretin sanki öyle davransam bana yakışmıcak küçük düşcem gibi hissediuorum kendimi istemeden kasıp hep ağırdan alıyorum sakın seni isteyen böyle sevsin demeyin devir oyle bi devir ki çok seven bile kaçıyo çünkü kızlar çok rahat artık
Bu bir sorun ve çözümü sende. Kendini çok güzl tanımlamışsın, çözmüşsün. Mesele hatalı davranışlarını düzeltmen. Kendini biraz üstün görüyorsun, peşimden koşsunlar, beğensinler, ilgilensinler, bebek gibi davransınlar istiyorsun. çünkü ben çok güzelim, çok hanım hanımcığım, çok eğitimliyim, çok iyi bir aileden geliyorum modundasın. Bunlar önemli tabi ki ama erkek ya da kadın karşısında yapma bebekten çok bir şeyler paylaşabileceği bir insan ister. Sen karşındakiyle bişeyler paylaşamazsan ya da paylaşmazsan ilişkiyi sürdürecek bağı kuramazsınız. O yüzden öncelikle komplekslerinden sıyrılman lazım benim gördüğüm kadarıyla.Merhaba arkadaşlar
derdimi nasıl anlatcağımı bilemiyorum..güzel bakımlı bi kızım Allah'a çok şükür maddi açıdan da rahatım erkekler beni beğeniyo yüz hatlarımın barbie bebek gibi oldugunu söylerler liseden mezun olurken burnumu yaptırmıştım her neyse erkekleri etkilemede kendimi beğendirmede bir sıkıntım yok ama soğuğum kendime bağlıyamıyorum ailem çok pohpoha alıştırdı mesaj atamıyorum ilgimi belli edemiyorum cilve yapamıyorum dümdüz kazulet gibiyim..sürekli birileriyle tanışıyorum kimseyi beğenmiyorum beni beğenenleri tersliyorum benle çok ilgilenmeyenlere yada başta ilgilenip sonra bıkanlara aşık oluyorum normal kız erkek arkadaslarımla çok kaynatırım sürekli güleriz ama öyle buluştugum erkekler konuşcak konu mesajlaşcak bişeyde bulamıyorum yada kendimi yanlış tanıtıyorum kasıyorum küçüklüğümde annemle babamın bazı sıkıntıları oldu her istediğimi alırlardı beni şımartıyolardı ama babam biraz sert bi insan yani nasıl desem insanı geriyo sürekli hata arar geçmişte annemle de sürekli tartışırlardı böyle erkeklerle ama hoşlandığım potansiyel sevgili adaylarına rahat davranamım nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım kitap mı okuyum terapiye mi gidiyim bana nolur bir yol gösterin hiç uzun ilişkimde olmadı öpüşmeyi bile bilmiyorum bunu duyan erkekler bile inanmıyo ne güzel manken gbi kızsın bizi mi yiyosun diyolar noour nasıl erkek bağlanır cilve yapılır bana öğretin sanki öyle davransam bana yakışmıcak küçük düşcem gibi hissediuorum kendimi istemeden kasıp hep ağırdan alıyorum sakın seni isteyen böyle sevsin demeyin devir oyle bi devir ki çok seven bile kaçıyo çünkü kızlar çok rahat artık
erkeklere öpüşmedim hiç deyince,bizi yeme diyorlarmış baksana..fake kokusu geldi burnuma..Kısmet pİrenses
inanmıyosanız açtığım konulara başlıklara bakın 2008den beri üyeyim bu forumaerkeklere öpüşmedim hiç deyince,bizi yeme diyorlarmış baksana..fake kokusu geldi burnuma..
yeme bizi nasıl bir kelimedir ..iğrenç..kusura bakma olurmu..fake değilse..inanmıyosanız açtığım konulara başlıklara bakın 2008den beri üyeyim bu foruma
konuyu dagıtmasanız keşke ywme beni die yüzüme demediler tabiki hadi canım dediler dolaylı anlatımd ben oyle anlattımyeme bizi nasıl bir kelimedir ..iğrenç..kusura bakma olurmu..fake değilse..
Opusmayi bile bilmedigini erkeklerle konusuyorsun.onlarda yeme bizi diyorlar. Bir kizin erkeklerle boyle konusmasi,vurgulayarak soyluyorum...bana gore,cok kotu.
Bir de diyorsun ki ,kizlar artik cok rahat.....
Evet aynen senin gibi.
bu tür konuşmalardan hiç hoşlanmam ama erkekler tatile gidicez gel yok havuza gidicez falan diye davet edebiliyolar ben övünmek şçin söylemiyorum ama durumu insanları kafanızda daha iyi oluşturun diye söylüyorum özel bi uniden mezun oldum ordaki insanları tahmin edersiniz ben de elalemin adamlarıyla havuza gidemem kusura bakmayın kendime göre dini inançlarım da var bunları diyince insanlar şaşırıyo inanmıyolar banaOpusmayi bile bilmedigini erkeklerle konusuyorsun.onlarda yeme bizi diyorlar. Bir kizin erkeklerle boyle konusmasi,vurgulayarak soyluyorum...bana gore,cok kotu.
Bir de diyorsun ki ,kizlar artik cok rahat.....
Evet aynen senin gibi.
Bence kimseye birsey kanitlamak icin bu tur hos olmayan konulara girmeyin.birakin onlar sizi tanimak icin caba sarf etsin.bu tür konuşmalardan hiç hoşlanmam ama erkekler tatile gidicez gel yok havuza gidicez falan diye davet edebiliyolar ben övünmek şçin söylemiyorum ama durumu insanları kafanızda daha iyi oluşturun diye söylüyorum özel bi uniden mezun oldum ordaki insanları tahmin edersiniz ben de elalemin adamlarıyla havuza gidemem kusura bakmayın kendime göre dini inançlarım da var bunları diyince insanlar şaşırıyo inanmıyolar bana
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?