• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
643
Merhaba arkadaşlar
derdimi nasıl anlatcağımı bilemiyorum..güzel bakımlı bi kızım Allah'a çok şükür maddi açıdan da rahatım erkekler beni beğeniyo yüz hatlarımın barbie bebek gibi oldugunu söylerler liseden mezun olurken burnumu yaptırmıştım her neyse erkekleri etkilemede kendimi beğendirmede bir sıkıntım yok ama soğuğum kendime bağlıyamıyorum ailem çok pohpoha alıştırdı mesaj atamıyorum ilgimi belli edemiyorum cilve yapamıyorum dümdüz kazulet gibiyim..sürekli birileriyle tanışıyorum kimseyi beğenmiyorum beni beğenenleri tersliyorum benle çok ilgilenmeyenlere yada başta ilgilenip sonra bıkanlara aşık oluyorum normal kız erkek arkadaslarımla çok kaynatırım sürekli güleriz ama öyle buluştugum erkekler konuşcak konu mesajlaşcak bişeyde bulamıyorum yada kendimi yanlış tanıtıyorum kasıyorum küçüklüğümde annemle babamın bazı sıkıntıları oldu her istediğimi alırlardı beni şımartıyolardı ama babam biraz sert bi insan yani nasıl desem insanı geriyo sürekli hata arar geçmişte annemle de sürekli tartışırlardı böyle erkeklerle ama hoşlandığım potansiyel sevgili adaylarına rahat davranamım nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım kitap mı okuyum terapiye mi gidiyim bana nolur bir yol gösterin hiç uzun ilişkimde olmadı öpüşmeyi bile bilmiyorum bunu duyan erkekler bile inanmıyo ne güzel manken gbi kızsın bizi mi yiyosun diyolar noour nasıl erkek bağlanır cilve yapılır bana öğretin sanki öyle davransam bana yakışmıcak küçük düşcem gibi hissediuorum kendimi istemeden kasıp hep ağırdan alıyorum sakın seni isteyen böyle sevsin demeyin devir oyle bi devir ki çok seven bile kaçıyo çünkü kızlar çok rahat artık

Merhaba arkadaşlar
derdimi nasıl anlatcağımı bilemiyorum..güzel bakımlı bi kızım Allah'a çok şükür maddi açıdan da rahatım erkekler beni beğeniyo yüz hatlarımın barbie bebek gibi oldugunu söylerler liseden mezun olurken burnumu yaptırmıştım her neyse erkekleri etkilemede kendimi beğendirmede bir sıkıntım yok ama soğuğum kendime bağlıyamıyorum ailem çok pohpoha alıştırdı mesaj atamıyorum ilgimi belli edemiyorum cilve yapamıyorum dümdüz kazulet gibiyim..sürekli birileriyle tanışıyorum kimseyi beğenmiyorum beni beğenenleri tersliyorum benle çok ilgilenmeyenlere yada başta ilgilenip sonra bıkanlara aşık oluyorum normal kız erkek arkadaslarımla çok kaynatırım sürekli güleriz ama öyle buluştugum erkekler konuşcak konu mesajlaşcak bişeyde bulamıyorum yada kendimi yanlış tanıtıyorum kasıyorum küçüklüğümde annemle babamın bazı sıkıntıları oldu her istediğimi alırlardı beni şımartıyolardı ama babam biraz sert bi insan yani nasıl desem insanı geriyo sürekli hata arar geçmişte annemle de sürekli tartışırlardı böyle erkeklerle ama hoşlandığım potansiyel sevgili adaylarına rahat davranamım nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım kitap mı okuyum terapiye mi gidiyim bana nolur bir yol gösterin hiç uzun ilişkimde olmadı öpüşmeyi bile bilmiyorum bunu duyan erkekler bile inanmıyo ne güzel manken gbi kızsın bizi mi yiyosun diyolar noour nasıl erkek bağlanır cilve yapılır bana öğretin sanki öyle davransam bana yakışmıcak küçük düşcem gibi hissediuorum kendimi istemeden kasıp hep ağırdan alıyorum sakın seni isteyen böyle sevsin demeyin devir oyle bi devir ki çok seven bile kaçıyo çünkü kızlar çok rahat artık

Bence kendinizde hata aramayın. Demek ki sizin beklentilerinizi karsılayacak bir erkek cıkmamıs karsınıza, ya da sizden beklentileri farklı olmus.

Genelleme yapmıssınız kızlar artık rahat diye. Belki bazı arkadaslar buna karsı cıkabilir ama maalesef öyle devir bunu gösteriyor. :KK14:

Size karakteriniz icin ilgi gösteren erkeklere sans vermeyi deneyin. Tabi yüz güzelligi de önemli ama düsünsenize bir erkek sırf sizin güzelliginiz icin sizinle evlendi ve basınıza bir kaza geldi güzelliginizden oldunuz. O zaman ne olacak?
Karakterinize uygun kisilerle iliski yasamayı deneyin derim ben. :KK51:

Son düzenleme:
O seninle ilgilenmeyen erkeklere asik olmanin sebebi istedigin herseyi elde ediyo olman.yani aslinda asik olmuyosun hirs yapiyosun.bi kere onu aklindan cikarmalisin.agirdan alman guzel bisey ama dozunda birakmalisin.kriterlerin mi cok yuksek acaba?gercekten asik olsan bunlarin hesabini yapamazsin inan:)

Kardes, neysen O'sun, olmadigin biri gibi davranmaya calismak saglikli degil. Sen de boyle bir insansin, cok hoslandigin biri oldugunda inan bana kendiliginden davranislarin yolunu bulur, herkesin sevme/asik olma stili farkli. Etkilenmedigin birini elde tutmak/tavlamak/segili yapmak icin kendini paralama, hic gerek yok. Sevince zaten o herifin hakkindaki her seyi bilmek istiyorsun, dunyanin en duz adami da olsa, dinledigi muzigi, en sevdigi rengi, her seyi merak edip soruyorsun :)

Ben de agir bir insanim, kendimi kucuk dusurecek davranislarda bulunmam, asla bir erkegin pesinde gezmem ama kendini kucuk dusurmeden de bir insanla ilgilenebilirsin , merak etme.
Sen bildigin gibi ol, senden hoslananlar da duzgun bir insan olmandan da hoslanacaktir zaten. Anladigim kadariyla degerli bir insansin, guzelsin, iyi egitimlisin, iyi bir aileden geliyorsun tabi ki bu degerine uygun davranman en dogrusu; seni takdir edecek erkekler yanina yaklasir, etmeyecekler yaklasmazlar, merak etme.

Acikcasi ben senin kezban, prenses tripli vs oldugunu dusunmuyorum, sadece zamane genc kizlari gibi degilsin ve bu bence hic kotu bir sey degil.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Bu bir sorun ve çözümü sende. Kendini çok güzl tanımlamışsın, çözmüşsün. Mesele hatalı davranışlarını düzeltmen. Kendini biraz üstün görüyorsun, peşimden koşsunlar, beğensinler, ilgilensinler, bebek gibi davransınlar istiyorsun. çünkü ben çok güzelim, çok hanım hanımcığım, çok eğitimliyim, çok iyi bir aileden geliyorum modundasın. Bunlar önemli tabi ki ama erkek ya da kadın karşısında yapma bebekten çok bir şeyler paylaşabileceği bir insan ister. Sen karşındakiyle bişeyler paylaşamazsan ya da paylaşmazsan ilişkiyi sürdürecek bağı kuramazsınız. O yüzden öncelikle komplekslerinden sıyrılman lazım benim gördüğüm kadarıyla.

Opusmayi bile bilmedigini erkeklerle konusuyorsun.onlarda yeme bizi diyorlar. Bir kizin erkeklerle boyle konusmasi,vurgulayarak soyluyorum...bana gore,cok kotu.
Bir de diyorsun ki ,kizlar artik cok rahat.....
Evet aynen senin gibi.

bence hiç halinden şikayetci olma kibirli bi yapın yok sadece erkeklerden cekinmen yanlış anlaşılma sebebi..erkeklerin çoğu utangac kizlari severler eğer ilerde ciddi düşündüğün biri olursa göğsünü gere gere İLKimsin diyceksin düşünsene..

kon
yeme bizi nasıl bir kelimedir ..iğrenç..kusura bakma olurmu..fake değilse..
konuyu dagıtmasanız keşke ywme beni die yüzüme demediler tabiki hadi canım dediler dolaylı anlatımd ben oyle anlattım
ben derdine çare olması için burda paylaştım fakemiş üslup kötüymüş bunlarla konu dagılmasın rica ediyorum.

Opusmayi bile bilmedigini erkeklerle konusuyorsun.onlarda yeme bizi diyorlar. Bir kizin erkeklerle boyle konusmasi,vurgulayarak soyluyorum...bana gore,cok kotu.
Evet aynen senin gibi.
Evet aynen senin gibi.
bu tür konuşmalardan hiç hoşlanmam ama erkekler tatile gidicez gel yok havuza gidicez falan diye davet edebiliyolar ben övünmek şçin söylemiyorum ama durumu insanları kafanızda daha iyi oluşturun diye söylüyorum özel bi uniden mezun oldum ordaki insanları tahmin edersiniz ben de elalemin adamlarıyla havuza gidemem kusura bakmayın kendime göre dini inançlarım da var bunları diyince insanlar şaşırıyo inanmıyolar bana

Tatlım gerçekten aradığın erkeği bulamamıs olabılırsın. Sana once yakınlık gosterip sonra ters davrananlara ılgı duyman normal çünkü bi çoğumuz boyleyız sen ılgıye alısmısken bır anda kesılmesı hosuna gıtmıyo olabılır. ılgıye sımartılmaya ve sevgı gormeye alısmıssın bellıkı yapacagın tek sey kendıne uygun oldugunu dusundugun ınsanlarla samımı ol. :)

bu tür konuşmalardan hiç hoşlanmam ama erkekler tatile gidicez gel yok havuza gidicez falan diye davet edebiliyolar ben övünmek şçin söylemiyorum ama durumu insanları kafanızda daha iyi oluşturun diye söylüyorum özel bi uniden mezun oldum ordaki insanları tahmin edersiniz ben de elalemin adamlarıyla havuza gidemem kusura bakmayın kendime göre dini inançlarım da var bunları diyince insanlar şaşırıyo inanmıyolar bana
Bence kimseye birsey kanitlamak icin bu tur hos olmayan konulara girmeyin.birakin onlar sizi tanimak icin caba sarf etsin.
Allah yazmistir sizin icin de birini.kismetini bekle.

Burdaki arkadaşlarıma katılıyorum gerçekten aşık olduğunda duygularına ve davranışlarına sen bile inanamayacaksın kasma kendini beğenmiyorsan kimseyi kendini suçlu hissetme sende hata yok senin hoşuna gidecek kalbini hızlı çarptıracak kişi henüz karşına çıkmamış zaten bu zorlama ile olmaz İnan bana o kişiyi gördüğünde o anda hissedeceksin ve doğal akışında gerçekleşecek hersey .. Gizemli yada kaçan kovalanır taktiğini yapan mesafeli adamlardan hep çekinmişimdir evet karakter yapısı olarak ketun az konuşan insanlar banada hoş gelir eşimde öyle biri ama az ilgi gösterme yada gizemli adamı oynayan tiplerden uzak dur olur mu bence o tipler tehlikeli ve samimi değil ..Umarım rn kısa sürede tanışırsın kalbinin prensiyle

Merhaba arkadaşlar

bir kere senin karakterin buysa değiştiremezsin canım,ciddiyim seni seven böyle sevsin.karakter bakımından tıpatıp aynıyız, bak ben evliyim eşime bir kere aşk dolu mesaj atmışlığım yoktur ,ikide bir canım,cicim, aşkım cıkmaz ağzımdan.muhabbet edişimize tanık olsan şaşar kalırsın,sanki karı-koca değil kankayız.ama onu sevdiğimi bilir,çünkü sevmesem yanında olmayacagımı bilir.
güzel bir kızsın,tabii ki senin etrafında pervane olacaklar,senin bazı konularda tecrübeli olduğunu varsayacaklar kafalarına göre.sen hiç kimse için kendini değiştirmek zorunda değilsin,bir düşünsene diyelim daha rahat daha soft davranmaya başladın,içinden gelmiyor ama sevgilini elinde tutmak için yapıyorsun bunu. e bu sefer kendinle çelişeceksin.için içini yiyecek.sosyal fobi veya benzeri bir durum gibi gozukmuyor anlattıkların,dediğim gibi duymaktan hoşlanmıyorsun sanırım ama senin bu halini seven biri mutlaka çıkacaktır karşına.
rahatlık kişiye göre değişir.bak azıcık dolan forumlarda burda neler neler görürsün.kimseyi yargılamak haddimiz değil,ancak -rahat- kısmına girenlerin yarısı burada ağlanıyor,ay öyle oldu mu acaba, böyle olur mu acaba diye.içinden gelmiyorsa yapmazsın,karşındaki mutlu olacak diye kendinden niye taviz veresin?seviyorsan içinden geliyorsa yaşarsın,hesabını kendine verirsin sadece.karşındaki adam senin işvene,cilvene tav oldu diyelim,bebeğim erkekler çabuk sıkılır.kendime bağlayayım diye yaptıkların kendinden nefret etmene sebep olur.
bir erkek seni karakterin için,aklın için sevmeli.güzellik,seks,gençlik hepsi gelip geçiçi.

Back
X