Slm arkadaslar ben 15 yillik evliyim iki cocugum var. Evliligimde basdan beri cok kavgali gecti cok agir hakaretleri vardi bende karsilik verince zaman zaman siddete basliyordu. Defalarca uyarmama ragmen degismedi. Hatta iki sene once Avukata gittim kendisi teklif etmisti ayrilmayi belkide benden beklemiyordu bu cesareti. Ailesi duydu ve babasi yalvardi. Kendiside ozur diledi bidaha olmicak diye soz verdi Neyse bende acidim ve tekrar davami cektim. Ama kendisini uyardim bidaha olursa kesinlikle biter diye. Ustelik butun duzenimi bozup onun istedigi yere gittim isi geregi. Bu olay gecen sene oluyor. Bir senedir yine ayni hakaretlere devam etti her kavgada haftalarca kusup konusmadi yemekletimi yemedi her defasinda uyardim artik Dayanamiyorum terk ederim seni diye ama umursamiyordu. Ve bundan dort ay once onu terkettim cocuklarimida yanima alip pesimden geldi agladi yalvardi ama inancim guvencim gitmidti ona karsi ve cook cokk sogumustum ondan donmedim. Donmeyince babasi agza alinmicak hakarerler etti bana namusuma kadar. Iki ay sonra duydumki imam nikahiyla evlenmis benim oturdugum eve o kadini getirmis canim cok yandi. Ve simdi ariyor beni bana geri don diyor agliyor telefonda. Aslinda Bukadar zor olacagini sanmiyordum ama bana bu ayrilik cok koydu mutduz bir evlilik olmasina ragmen belkide cocuklarim babasiz buyucek diye cok karmakarisik duygular. O kadin olmasaydi donerdim ama o kadini nasil kabullenirim cok caresizim neolur bana akil verin