cok caresizim :(

nuray1919

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
32
2
13
46
Slm arkadaslar ben 15 yillik evliyim iki cocugum var. Evliligimde basdan beri cok kavgali gecti cok agir hakaretleri vardi bende karsilik verince zaman zaman siddete basliyordu. Defalarca uyarmama ragmen degismedi. Hatta iki sene once Avukata gittim kendisi teklif etmisti ayrilmayi belkide benden beklemiyordu bu cesareti. Ailesi duydu ve babasi yalvardi. Kendiside ozur diledi bidaha olmicak diye soz verdi Neyse bende acidim ve tekrar davami cektim. Ama kendisini uyardim bidaha olursa kesinlikle biter diye. Ustelik butun duzenimi bozup onun istedigi yere gittim isi geregi. Bu olay gecen sene oluyor. Bir senedir yine ayni hakaretlere devam etti her kavgada haftalarca kusup konusmadi yemekletimi yemedi her defasinda uyardim artik Dayanamiyorum terk ederim seni diye ama umursamiyordu. Ve bundan dort ay once onu terkettim cocuklarimida yanima alip pesimden geldi agladi yalvardi ama inancim guvencim gitmidti ona karsi ve cook cokk sogumustum ondan donmedim. Donmeyince babasi agza alinmicak hakarerler etti bana namusuma kadar. Iki ay sonra duydumki imam nikahiyla evlenmis benim oturdugum eve o kadini getirmis canim cok yandi. Ve simdi ariyor beni bana geri don diyor agliyor telefonda. Aslinda Bukadar zor olacagini sanmiyordum ama bana bu ayrilik cok koydu mutduz bir evlilik olmasina ragmen belkide cocuklarim babasiz buyucek diye cok karmakarisik duygular. O kadin olmasaydi donerdim ama o kadini nasil kabullenirim cok caresizim neolur bana akil verin :(

Eşiniz imam nikahlı da olsa hayatına birini sokmuş
şimdi neden yalvarıyor
siz çocuklarınız için çaba gösteriyorsunuz
mutsuz bir evlilikte büyümelerindense mutlu bir şekilde ayrı büyüsünler
o kadında kocanızın hayrını görsün

Slm arkadaslar ben 15 yillik evliyim iki cocugum var. Evliligimde basdan beri cok kavgali gecti cok agir hakaretleri vardi bende karsilik verince zaman zaman siddete basliyordu. Defalarca uyarmama ragmen degismedi. Hatta iki sene once Avukata gittim kendisi teklif etmisti ayrilmayi belkide benden beklemiyordu bu cesareti. Ailesi duydu ve babasi yalvardi. Kendiside ozur diledi bidaha olmicak diye soz verdi Neyse bende acidim ve tekrar davami cektim. Ama kendisini uyardim bidaha olursa kesinlikle biter diye. Ustelik butun duzenimi bozup onun istedigi yere gittim isi geregi. Bu olay gecen sene oluyor. Bir senedir yine ayni hakaretlere devam etti her kavgada haftalarca kusup konusmadi yemekletimi yemedi her defasinda uyardim artik Dayanamiyorum terk ederim seni diye ama umursamiyordu. Ve bundan dort ay once onu terkettim cocuklarimida yanima alip pesimden geldi agladi yalvardi ama inancim guvencim gitmidti ona karsi ve cook cokk sogumustum ondan donmedim. Donmeyince babasi agza alinmicak hakarerler etti bana namusuma kadar. Iki ay sonra duydumki imam nikahiyla evlenmis benim oturdugum eve o kadini getirmis canim cok yandi. Ve simdi ariyor beni bana geri don diyor agliyor telefonda. Aslinda Bukadar zor olacagini sanmiyordum ama bana bu ayrilik cok koydu mutduz bir evlilik olmasina ragmen belkide cocuklarim babasiz buyucek diye cok karmakarisik duygular. O kadin olmasaydi donerdim ama o kadini nasil kabullenirim cok caresizim neolur bana akil verin :(
O kadın olmasaydı dönerdim ne demektir yahu, size demediğini bırakmamış, namusunuza kadar ağır hakaretler etmiş. Size şiddet uygulanmış. Kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün. Yani bir de yardım istiyorsunuz, gayet açık değil mi yapmanız gereken şey? Aklım almıyor..

Artık dönme fikrini kafanızdan tamamen çıkarın bence. 2 ayda başkasını almış adam görmüyor musunuz? Hakaretler de cabası. Üstelik daha önce şans tanımışsınız eşinize, kullanamadığı ortada.

Evli olduğu halde mi geri çağırıyor seni?
Canım bak, defalarca bi karar vermiş, hep yarım bırakmışsın. Sanıyor musun ki geri dönsen evlatların ya da sen daha mutlu olacaksınız? Bu noktaya yeniden geleceksiniz bu aşikar. Şu an yaşadığın şey boşluk, yalnızlık duygusu. Sudan çıkmış balık gibisin tabiri caizse. Görüp alışman gereken çok daha huzurlu bir hayat var. Bir karar vermişsin çok emin bir şekilde. Bunu devam ettir lütfen. 2. Evliliği yapmış kocanla herşey edkisinden daha kötü olacak bu 2. eşle ayrılsa bile.

Artik geri dönüsü yok bu isin..

Imam nikahli biriyle yasiyormus bide..

Caninizin acimasi cok normal. Ama zaten mutsuz bir evlilikten bahsetmissiniz. Daha öncede ayrilmaya karar verip barismissiniz, ve yine ayni seyleri yasamissiniz..

Belkide hayirlisi budur sizin icin. Evlatlariniz var, sagliginizda yerinde cok sükür. Kendinize yeni bir düzen kurun. Eminim daha huzurlu olacaksiniz.

Allah yardimciniz olsun. Insallah bu günlerin ardindan güzel günler bekliyordur sizi ve evlatlarinizi..

Ayrıldı mı diğer kadından yoksa iki eşli hayat mı istiyor ?

Tamamen sizi kiskandirmak icin yapmis.bir kac tanidigim kisi boyle kiskandirmak amacli davrandilar.ve hayatlarini mahvettiler.bence esinizle barisin.

O evde mutlu olsaydiniz terketmezdiniz once bunu hatirlayin.Cocuklarinizin da o ortamda pek mutlu olup saglikli buyuyecegini sanmiyorum.İki ay sonra baska bir kadini sizin evinize getiren bir adam icin daha fazla uzulmeyin.İnsallah siz de cocuklarinizla birlikte mutlu bi hayat surersiniz bundan sonra hakkinizda hayirlisi olsun

Siz üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız hiç merak etmeyin...
Canınızın yanması çok normal.. zamanla aciniz hafifleyecek inşaAllah... Çocuklarınızla.musmustlu olmanızı gönülden arzu ediyorum..
Sizin arkanızdan hakaretler yağdıran bir aile ve hemen nikahlanan bir koca... İnanin geri dönmeye değmeyecektir...

Tamamen sizi kiskandirmak icin yapmis.bir kac tanidigim kisi boyle kiskandirmak amacli davrandilar.ve hayatlarini mahvettiler.bence esinizle barisin.
?! ciddi mi soyluyorsun bunu? siddet, hakaret, hir gur, iftiralar, degerlendirelemeyen sanslar, mahkeme kapilarindan donmeler ve asla duzelmeyen ve gittikce batan bi adam?

O imam nikahlı kadın ne olacak?Namussunuza dil uzatan ailede mutlu olabilecek misiniz?Bu adam değiştimi?Karar sizin!

UOTE="humeyraufuk, post: 37694431, member: 514690"]Evli olduğu halde mi geri çağırıyor seni?
Canım bak, defalarca bi karar vermiş, hep yarım bırakmışsın. Sanıyor musun ki geri dönsen evlatların ya da sen daha mutlu olacaksınız? Bu noktaya yeniden geleceksiniz bu aşikar. Şu an yaşadığın şey boşluk, yalnızlık duygusu. Sudan çıkmış balık gibisin tabiri caizse. Görüp alışman gereken çok daha huzurlu bir hayat var. Bir karar vermişsin çok emin bir şekilde. Bunu devam ettir lütfen. 2. Evliliği yapmış kocanla herşey edkisinden daha kötü olacak bu 2. eşle ayrılsa bile.[/QUOTE]
Be

Bunca hakarete ragmen kac kere donmussunuz yuvam bozulmasin cocuklarim babasiz buyumesin diye.Ama bu son yapilanlar heleki imam nikahi bundan sonra sizinde cocuklarinizda huzuru ve saglikli buyumeleri acisindan donmemeniz cok daha dogru olur siz zaten yapmaniz gerekenden fazlasini yapmissiniz artik kendiniz ve cocuklarinizin huzurunu dusunmelisiniz.

[QUOTE="nurlum, post: 37694449, member: 18856simdi anlamis hatalarimi duzelAyrıldı mı diğer kadından yoksa iki eşli hayat mı istiyor ?[/QUOTE]
Ben donersem onu birakacakmis benim degerimi simdi anlamis hatalarimi duzeltecegim diyor sen beni terkettin bu yanlis karara sen ittin beni diyor :(

İnanmayınız. Yeni eşe hizmetçi arıyor olabilir. Allah hakkınızda hayırlısını versin. İşlerinize de kolaylık dilerim.Çok zor.

Back
X