- 7 Ekim 2014
- 72
- 13
- 13
- 32
böyle devam edersen daha cok kandırır.ac su gözünü bence artıkkArkadaslar bugun ogrendim kadin hamileymis yine kandirmis beni yine oynadi benimle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle devam edersen daha cok kandırır.ac su gözünü bence artıkkArkadaslar bugun ogrendim kadin hamileymis yine kandirmis beni yine oynadi benimle![]()
Benim babam da aynı senin eşin gibi. Annem çok sessiz bir kadın. Herşeye susuyordu. Bayram arefesinde babam ona fena bir dayak atmıştı. Lise 1e gidiyordum. Bu adamı çekmek zorunda değilsin dedim. Dayımları, anneannemleri aradım.Annem kardeşlerimi ve beni babama bırakıp gitti. Babam onu getirmek için gitti. Anneannemler kovmuşlar. Sonra 6. aya geldik. Biz çok zor durumdaydık. Erkek kardeşim 6 yaşındaydı. Annemi aratmış ona büyükbabamlar. Anne evde kimse yok. Ben seni çok özledim, yalnızım dedirtmişler. Ben de 3 çocuğa bakmaktan bıkmıştım açıkçası. 14 yaşındaydım. Babam anneni almaya gidiyorum, bu sefer de gelmezse boşancam ondan dedi. Annem küçük için çok üzülmüş, sonuçta 4 çocuğu vardı. Herkes çocukların şöyle olur, böyle olur demiş bi de. Annem de geri döndü. 6 Ay babam çok iyi davrandı anneme. Derken annem döndükten sonra 1 sene geçti. Ve babam eski haline döndü. Onların kavgalarının ceremesini de biz çektik senelerce. Hatta sana şöyle söyleyeyim ben evlenirken bile onca sıkıntı çıktı. Nişanlım geldiğinde babam anneme yatak odasında dayak attı. Çok üzüldüm. Bence çocuklarını düşünüp geri dönme. Sonuçta ben bir çocuk olarak hep boşanmalarını istedim. Sonra şu da var. Değmiyor... Çocuklar belli yaşı geçince annelerini tınlamıyorlar. Annemin kaç kez bunun için mi döndüm ben dediğini hatırlıyorum. Kimse için dönme. Eşinden soğumuşsun zaten. Olan heba ettiğin yıllara ve sana oluyor. Yaşın fazla geçmeden de başka biriyle evlen bence. Kimse için hayatını mahvettiğine değmiyor. Çocukların için bile inan. Annemden biliyorum. Bu ortamda büyüyen çocuk da o durumlardan etkilenip anneye babaya asi oluyor. Babadan korktukları için de hep anneyi üzüyorlar. Sakın dönme. Ne hali varsa görsün... Çocukların senin dayak yediğini görünce daha çok üzülür. İnan bana...Slm arkadaslar ben 15 yillik evliyim iki cocugum var. Evliligimde basdan beri cok kavgali gecti cok agir hakaretleri vardi bende karsilik verince zaman zaman siddete basliyordu. Defalarca uyarmama ragmen degismedi. Hatta iki sene once Avukata gittim kendisi teklif etmisti ayrilmayi belkide benden beklemiyordu bu cesareti. Ailesi duydu ve babasi yalvardi. Kendiside ozur diledi bidaha olmicak diye soz verdi Neyse bende acidim ve tekrar davami cektim. Ama kendisini uyardim bidaha olursa kesinlikle biter diye. Ustelik butun duzenimi bozup onun istedigi yere gittim isi geregi. Bu olay gecen sene oluyor. Bir senedir yine ayni hakaretlere devam etti her kavgada haftalarca kusup konusmadi yemekletimi yemedi her defasinda uyardim artik Dayanamiyorum terk ederim seni diye ama umursamiyordu. Ve bundan dort ay once onu terkettim cocuklarimida yanima alip pesimden geldi agladi yalvardi ama inancim guvencim gitmidti ona karsi ve cook cokk sogumustum ondan donmedim. Donmeyince babasi agza alinmicak hakarerler etti bana namusuma kadar. Iki ay sonra duydumki imam nikahiyla evlenmis benim oturdugum eve o kadini getirmis canim cok yandi. Ve simdi ariyor beni bana geri don diyor agliyor telefonda. Aslinda Bukadar zor olacagini sanmiyordum ama bana bu ayrilik cok koydu mutduz bir evlilik olmasina ragmen belkide cocuklarim babasiz buyucek diye cok karmakarisik duygular. O kadin olmasaydi donerdim ama o kadini nasil kabullenirim cok caresizim neolur bana akil verin![]()
Benim babam da aynı senin eşin gibi. Annem çok sessiz bir kadın. Herşeye susuyordu. Bayram arefesinde babam ona fena bir dayak atmıştı. Lise 1e gidiyordum. Bu adamı çekmek zorunda değilsin dedim. Dayımları, anneannemleri aradım.Annem kardeşlerimi ve beni babama bırakıp gitti. Babam onu getirmek için gitti. Anneannemler kovmuşlar. Sonra 6. aya geldik. Biz çok zor durumdaydık. Erkek kardeşim 6 yaşındaydı. Annemi aratmış ona büyükbabamlar. Anne evde kimse yok. Ben seni çok özledim, yalnızım dedirtmişler. Ben de 3 çocuğa bakmaktan bıkmıştım açıkçası. 14 yaşındaydım. Babam anneni almaya gidiyorum, bu sefer de gelmezse boşancam ondan dedi. Annem küçük için çok üzülmüş, sonuçta 4 çocuğu vardı. Herkes çocukların şöyle olur, böyle olur demiş bi de. Annem de geri döndü. 6 Ay babam çok iyi davrandı anneme. Derken annem döndükten sonra 1 sene geçti. Ve babam eski haline döndü. Onların kavgalarının ceremesini de biz çektik senelerce. Hatta sana şöyle söyleyeyim ben evlenirken bile onca sıkıntı çıktı. Nişanlım geldiğinde babam anneme yatak odasında dayak attı. Çok üzüldüm. Bence çocuklarını düşünüp geri dönme. Sonuçta ben bir çocuk olarak hep boşanmalarını istedim. Sonra şu da var. Değmiyor... Çocuklar belli yaşı geçince annelerini tınlamıyorlar. Annemin kaç kez bunun için mi döndüm ben dediğini hatırlıyorum. Kimse için dönme. Eşinden soğumuşsun zaten. Olan heba ettiğin yıllara ve sana oluyor. Yaşın fazla geçmeden de başka biriyle evlen bence. Kimse için hayatını mahvettiğine değmiyor. Çocukların için bile inan. Annemden biliyorum. Bu ortamda büyüyen çocuk da o durumlardan etkilenip anneye babaya asi oluyor. Babadan korktukları için de hep anneyi üzüyorlar. Sakın dönme. Ne hali varsa görsün... Çocukların senin dayak yediğini görünce daha çok üzülür. İnan bana...
yas 35 yolun yarısı eder.. daha o kadar gençsiniz ki...Haklisin canim cocuklarda simdiden basladi asi olmaya karsilik vermeye gercekten degmezve biliyormusun en aacisin yasim 35 ama gorenler benin 25 yadinda saniyor una ragmen begenmefi beni her halimi elestirdi
Benim teyzem de dul. Eşi vefat etti. O da 35 yaşında ama bu Haziranda evlendi. Hem de iki çocuklu :) Boşver takma sen. Bi yerlere girip çalışmaya bak. Kurban olan alsın seni. O da beğenmezse beğenmesin. Sanki onun için sıraya mı dizilmişler. Boşan ve elinde ne var ne yoksa al...Haklisin canim cocuklarda simdiden basladi asi olmaya karsilik vermeye gercekten degmezve biliyormusun en aacisin yasim 35 ama gorenler benin 25 yadinda saniyor una ragmen begenmefi beni her halimi elestirdi