• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

Irk ve mezhep farklılığı dediğiniz için eşinizin hemen ne tarafta olduğu anlaşılıyor.
Bence eşler böyle şeyleri başından düşünmeli çünkü zaten işin en kötü tarafı da bu.
Hele bu olaylar yaşanırken benim de eşim aynı şekilde düşünüyor olsa kesinlikle boşanırdım.

su an o iki parti oyle zitki
insanlar yolda giden otobusu tasliyolar
benim bi komsum sehitlerin sebebi olani destekliyor, onu gordummu gozume aglayan ana babalar sehitler geliyor elimde deil .. onlar içinde boyldir belki bilmiyorm sen hangi tarftasin .
herkes istedigini savunur ama bu kadar zitken kske evlenmeseydiniz
çocugunuz varmi ?

Çocuğumuz yok. 2 kez düşük yaptım. Belki de bir işaretti bu bilmiyorum. Tüp bebek denemeyi düşünüyorduk ama artık ne yaparız bilmiyorum. Belki benden çocuk istemez bundan sonra.

Partiler de aktif bir pozisyonunuz yoksa, bu derece sizi rahatsız eden ne ..
Siyaset konuşmayın, tartışmayın .. Bir evlilik bu yüzden bitmemeli ..

Sadece seçimden seçime oy kullanmaya gideriz ikimiz de hepsi bu. Gerekirse bundan sonra oy bile kullanmam.
Bence de birbirimizi severken bu yüzden bitmemeli.

Karsilikli birbirinizin gorusune saygi duyabilseniz hic boyle kavgalara gerek kalmaz esimle bende en basindan beri farkli siyasi gorusteyiz her yil o ayri oyunu kullanir ben ayri ama hic aramizda tartismasi olmadi sonucta herkes farkli bi birey ayni dusunmek zorunda degilya bastan bu sekilde bilerek seninle evlenmis ugrasmis esin haksiz...ama sirf bu konudan araniz acildi diye intihari dusunmekte saglikli degil her evlilikte sacma seylerden gerginlikler cikabiliyo umarim asarsiniz intihari dusunmek yerine bol bol dua edin

Kocan manyak galiba
Ona neymis senin oy verdigin partiden?
Siyaset konusmayin din konusmayin,bu sekilde evlilik daha guzel inan bana

Evliliğimizin başından beri ben de aynını söylüyorum. Siyasetten, dinden konuşmayalım diye ama yok olmuyor. Sürekli konu bir şekilde açılıyor. Ben ne kadar sussam da ya eşim ya arkadaşları ya ailesi esip gürlüyor. Ben sessizim ama yok bu da yetmiyor.

farklılıklar ortadan kalkmadığı sürece kişilerin anlaşamayacağını düşünüyorum.
o yüzden birbirinizi seviyorsanız neden olmasın tavrı bana komik geliyor.
üzücü bir durum ne yapılır bilemedim ama böyle her siyasi çalkantı sizin evliliğinize yansıyacaksa çok yorulursunuz.

Evliliğimizin başından beri ben de aynını söylüyorum. Siyasetten, dinden konuşmayalım diye ama yok olmuyor. Sürekli konu bir şekilde açılıyor. Ben ne kadar sussam da ya eşim ya arkadaşları ya ailesi esip gürlüyor. Ben sessizim ama yok bu da yetmiyor.
Bu kadar fanatiklerse seninle evlenmemesi gerekirdi simdi yaptigi sey seni rahatsiz etmekten oteye gecemez yani ne elde edecekse?biz de esimle siyasi olarak karsit goruslerdeyiz,dini inanisimiz da farkli tamamen ama hic konusmayiz,konussak bile kavga etmeyiz herkes fikrini soyler konu kapanir yani bunu saglamak zor degil,esin ne kadar anlayissizmis sana karsi

Pardon da bir siyasi görüş farklılığınız var diye eşiniz sizden soğuyacak uzaklaşacak,
siz de bu yüzden intihar edeceksiniz öyle mi ?
Kendinize değer vermiyorsunuz başkaları size neden değer versin ?
Kendinizi sevin hayat çok kısa..

Herkese Merhaba,
Konuya nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yaklaşık 3 yıl önce evlendik. Birbirinden çok farklı iki insanız. Eşim bana ilk açıldığında çok farklıyız diye kabul etmemiştim. Tam 4 yıl uğraştı, emek harcadı, beni ikna etti. Onu sevdim hem de çok. Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Buraya politik konu açmak yasak olduğu için ayrıntı veremeyeceğim ama aramızda ırk ve mezhep farklılığı var. Son dönemlerde ülkedeki karışıklık herkes gibi beni de eşimi de çok üzüyor. Ama sorun şu ki eşim bana soğuk davranmaya başladı. Giderek uzaklaşıyor benden. Çok az konuşmaya başladık. Sanki olanlardan ben sorumluyum. Seçimlerde oyumu onun hoşlanmadığı bir partiye verdim diye çok büyük kavga çıktı. Ben evi terk ettim. İntihar etmeyi bile düşündüm. Samimi iki arkadaşı var. Onlarla birlikte bütün şehirde beni aramış ağlayarak. Neyse bir şekilde aramız düzeldi. Herşey yolunda derken şimdi yine gerginlik başladı. Bu duruma çok üzülüyorum. Yine kafamda deli düşünceler. Hayattan bıktım. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. İntihar düşüncesinden bir türlü kurtulamıyorum. Bu gerilim beni mahvediyor. Sizce ne yapmalıyım.
nickinde konunda dibine kadar...neyse
siyasi konu yasak canım..

intıhar etmeyı bıle dusundum mevzusundan sonra sızı cıddıye almama kararı verdım
gerısınıde okumadım

intıhar etmeyı bıle dusundum mevzusundan sonra sızı cıddıye almama kararı verdım
gerısınıde okumadım

Ciddiye almak ya da almamak tamamen sizin tercihiniz. Sadece yazdığım ve hissettiğim herşey gerçek. Bu kimileri için zayıflık biliyorum ama benim yapım da bu.

Sadece seçimden seçime oy kullanmaya gideriz ikimiz de hepsi bu. Gerekirse bundan sonra oy bile kullanmam.
Bence de birbirimizi severken bu yüzden bitmemeli.

Sizi kötü etkiliyorsa haber kanallarını açmayın evde ..
Siyasiler sahte kişilikler onlar için bir evliliği yıkmaya değer mi ..
Anlatımlarınızdan belli ki birbirinize sevginiz güçlü bir bağ var aranızda ..
Aranızdaki tek sorun buysa yazık etmeyin derim ..

Siyasi bir konu değil aslında bu. Kendimin de eşimin de siyasi görüşlerinden bahsetmedim. Sadece farklı olduğumuzu ve bu farklılığın beni nasıl çaresiz hissettirdiğini yazmıştım.
tamamda sizin görüşünüzü görüyoruz ,bu durumda eşiniz tam zıt görüşteyse örnek veriyorum çok hassas olduğumuz şu dönemde istem dışı eşinize saydırabilirim ben.

ya da
tersi bir şekilde dibine kadar siyaset yapın. Ama açık görüşlü olarak, yani birbirinizin görüşünü anlamaya çalışarak.
Tüm görüşlerden kişilerin bulunduğu açık oturumları izleyin.
Aynı fikirde olmayabilirsiniz, ancak birbirinize saygı duyabilirsiniz, nedenlerini bilirseniz.

Onun dışında ailede aklı selim birinden görüş alabilirsiniz, sizin ailede var mı bilemem de, şöyle yaşlı ağırlığı olan dede ananeler iş görür, insanlara saçma şeyleri pat diye söylerler, bunun için aile bozmaya değer mi hepimiz kardeşiz gibisinden.

emanetcılerdensınız sanıyorum
yapcak bısey yok ayrılırsınız olmadı

Ofiste 3 kişiyiz 3 ümüzünde siyasi görüşü farklı tartışıp sonra bunların hepsi böyle diyebiliyoruz
ama evde daha farklı tabikii nacizane tavsiyem tartıştıktan sonra amaaan boşver bunların hepsi aynı diyebilin sandıktada özgür vicadanınızın sesini dinleyin derim..

yaşınız kaç bu arada

Back
X