• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Çaresizim...

Sevdiklerinizle siyaset tartışmayın olan size olur ama siyasetçiler yollarına devam ederler.bunu eşinize hatırlatın.diyelim intihar ettiniz her şey bitecek mi??yani acılardan kurtulacak mısınız???bu düşünceden vazgeçin.herkes istediği partiye oy verir,evli olsalar bile!eşinize bunu açıklayın.keşke diyerek şeytan sevindirmeyin.siyasetten konu açıldığında konuyu değiştirin.mezhep farkı demişken aslında hepimizin tek bir yaratıcısı var fakat dediğiniz gibi oluyor işte farklılıklar...

İşin ilginç yanı birkaç yıl önce eşimin ablası ve eniştesi bu oy olayı yüzünden kavga etmiş görümcem bir süre annesinin evinde kalmıştı. O zaman eniştesine demediğini bırakmıyorda değer mi diye :(

Genel olarak depresif bir yapım var çocukluğumdan beri. Belki inanç yönünde kendimi geliştirmeliyim.
kesınlıkle geliştirmelisiniz bencede unutmayalım kı bu dunya sadece bır sınav dünyası kımımız mutlu evlılıklerle sükür için ımtıhan edılıyoruz kımımızde mutsuz evlılıklerle sabır için imtihan edılıyoruz.eger mutlu degılsenız tabıkı sabredın demek bana düşmez ama inancınızı lutfen gelıstırın en azından bırkac kıtap okuyarak daha farklı dusunebılırsınız

Genel olarak depresif bir yapım var çocukluğumdan beri. Belki inanç yönünde kendimi geliştirmeliyim.
kesınlıkle geliştirmelisiniz bencede unutmayalım kı bu dunya sadece bır sınav dünyası kımımız mutlu evlılıklerle sükür için ımtıhan edılıyoruz kımımızde mutsuz evlılıklerle sabır için imtihan edılıyoruz.eger mutlu degılsenız tabıkı sabredın demek bana düşmez ama inancınızı lutfen gelıstırın en azından bırkac kıtap okuyarak daha farklı dusunebılırsınız
psikyatriyede gidin derim hafif sakinleştirici ilaç yazsın iyi gelir

O nasıl aşk ki siyasi görüşler yüzünden aranız açılıyor hemen.
Sanki partiler doyuruyor karnınızı.
Ay şu siyaset yüzünden birbirini yiyen, savaş çıkaran insanları çok akıl fukarası görüyorum vallahi..

Back
X