• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
318
İstanbul
Akil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin

Once kendini toplayacaksin sen bir annesin ya sen kotu olursan o bebek nasil olacak... gune ben bugun cok iyiyim diye basla evladinla ilgilen evinin isini yap sonra git sacini basini yap makyaj yap yemegini hazirla aksam esihi bekle kendini kötü hissetmeye basladigin an ben iyiyim hic bir sorun yok bugun hersey cok guzel de

Once kendini toplayacaksin sen bir annesin ya sen kotu olursan o bebek nasil olacak... gune ben bugun cok iyiyim diye basla evladinla ilgilen evinin isini yap sonra git sacini basini yap makyaj yap yemegini hazirla aksam esihi bekle kendini kötü hissetmeye basladigin an ben iyiyim hic bir sorun yok bugun hersey cok guzel de
Denedim olmuyr kizim durmuyr ev isi yapmak yemek yapmak koskoca gun yetmiyr surekli huysuz uyumuyr ben geceden bitkin oluyrm birde oglum var 6 yasinda olmuyr iste idare edmyrm kafam kazan gibi hep kadinligimi unuttum 1.5 sene iliski olmamasi nedemek ya esim hic talep etmyr bende orali olmyrm anliycginiz moralim dip

hemen bırakmak yoköyle kendını bız annelerın hele hiç yok eşinin davarnışını anlamadım bazı erkekler doğum sonrası uzaklaşıyormuş ama bır dr yle çözersınız bu konuyu

Canım kg alınır, verilir. .
Böyle neden oldu . .
Evliliğini düzelt . .
Silkelen. .
Sen güzel, güçlü bir annesin ..
Millet doğurunca bakiyrm 2 ayolmadan formda ben gittikce kilo aldim esim gecen gun laf carptiriyr bankada banko gorevlisi bayan varmis cok bakimli guzelmis falan filan anlatiyr bana cok bozukdum duymamazliktan geldim ama aglamak istedim o an bazen kendimden vucudumdan tiksiniyrm adam napsin beni

Tek yapman gereken sadece anne değil eş olduğunu da hatırlamak asla içinden gelmese bile kuaföre git ve süsken bunu da bıkmadan yap biraz yorucu gelse de göreceksin ki ilk başarını aldığında gücün yerine gelecek kilona ise hiç takma hatta ona bedenini teşhir et erkekler kimi zaman kilolu severler

Millet doğurunca bakiyrm 2 ayolmadan formda ben gittikce kilo aldim esim gecen gun laf carptiriyr bankada banko gorevlisi bayan varmis cok bakimli guzelmis falan filan anlatiyr bana cok bozukdum duymamazliktan geldim ama aglamak istedim o an bazen kendimden vucudumdan tiksiniyrm adam napsin beni

Böyle düşünme. .:KK20:
O da sana neden anlatıyor. .:KK12:

Tek yapman gereken sadece anne değil eş olduğunu da hatırlamak asla içinden gelmese bile kuaföre git ve süsken bunu da bıkmadan yap biraz yorucu gelse de göreceksin ki ilk başarını aldığında gücün yerine gelecek kilona ise hiç takma hatta ona bedenini teşhir et erkekler kimi zaman kilolu severler
Malesf canim esim kilo sevmyrm kendime guvenmyrm cok utangacim normal insanlar bu saatte ya uyur yada baska seyler iste ben internette care ariyrm cok mutsuzum zaten cinsellik konusunda cok pasif ve bilgisizm esim istemyr artik beni

Malesf canim esim kilo sevmyrm kendime guvenmyrm cok utangacim normal insanlar bu saatte ya uyur yada baska seyler iste ben internette care ariyrm cok mutsuzum zaten cinsellik konusunda cok pasif ve bilgisizm esim istemyr artik beni

Bu bir süreç vucüdun toparlanacak bu yaşadığını bir çok kadın yaşıyor özel dönemde olduğun için geçici bir durum dilerim çabuk ve sağlıklı geçer allah yüzünü güldürsün

eşin çokmu mukemmel sankı kendı kendını bunalıma surukluyorsun halbukı senden ılgı sevgı bekleyen ıkı yavrun varmış bence seşinin sana yaklaşmamasındadakı sorun sende değil eşinde ne demek ya kılo aldı dıye yaklaşmamak yada bakımsız dıye falan kendını kandırma sorun kesınlıkle eşinde evli bir erkeğin bu durumu hiç normal değil

eşin çokmu mukemmel sankı kendı kendını bunalıma surukluyorsun halbukı senden ılgı sevgı bekleyen ıkı yavrun varmış bence seşinin sana yaklaşmamasındadakı sorun sende değil eşinde ne demek ya kılo aldı dıye yaklaşmamak yada bakımsız dıye falan kendını kandırma sorun kesınlıkle eşinde evli bir erkeğin bu durumu hiç normal değil
Bilmyrm bazen dusunyrm ama kendimde buluyrm sorunu 33 yasindayim aslinda esimi cok seviyrm ama cocuklar cok yipratti beni kendime aynada bakmadigim gunler oluyr yasama sevincimi yitirdim perdeleri kapayip oturasim var olmuyr ben ne iyi bir anne ne iyi bir es olamadim esim arada laf soz ediyr ne biliym ben baska erkekler nasil olurki benimki sorunlu diyeyim etrafta guvenip danisacagim bir buyugum arkadasim yokmu. Gecen gun komsum 2 cocugu var hemde biri 3 biri bir yasinda nerdeyse kocasi hergece istyrmus boyle anlatirken aglamak istedim sonra kuculdum paramparca oldum sanirim ben bakimsiz kilolu isve yapmayi bilmyrm ben nasil kadinlik yapilir bilmyrm zaten onceleride esime monoton bir cinsellik sundum hep bilmyrm ne nasil yapilir renk katilir

Ben de evli değilim çocuğum felan da yok ama ben bile kilo alıp verebiliyorum.Siz bir de anne olmuşsunuz kilo almanız da gayet doğal kafanıza takmayın isterseniz elbette eski formunuza da kavuşabilirsiniz.
Daha yeni taze anne ve güzel bir eş insansınız hep böyle düşünün kendinize önem vermeniz değerli hissetmeniz başta önemli olan :KK66:

Yoruldum yapamiyrm artik evi birakip kimslerin bilmdigi biryere basimi alip gidesim var ama cocuklarim bebegim aklima geliyr .kizim emerken bazen sunmus goguslerin diyor catlaklarim var kilolarimi hic soylemyrm bile yani ruh halim berbat istemyrm esim beni ne seksapalitesi guzel gormuyr bile beni

Bilmyrm bazen dusunyrm ama kendimde buluyrm sorunu 33 yasindayim aslinda esimi cok seviyrm ama cocuklar cok yipratti beni kendime aynada bakmadigim gunler oluyr yasama sevincimi yitirdim perdeleri kapayip oturasim var olmuyr ben ne iyi bir anne ne iyi bir es olamadim esim arada laf soz ediyr ne biliym ben baska erkekler nasil olurki benimki sorunlu diyeyim etrafta guvenip danisacagim bir buyugum arkadasim yokmu. Gecen gun komsum 2 cocugu var hemde biri 3 biri bir yasinda nerdeyse kocasi hergece istyrmus boyle anlatirken aglamak istedim sonra kuculdum paramparca oldum sanirim ben bakimsiz kilolu isve yapmayi bilmyrm ben nasil kadinlik yapilir bilmyrm zaten onceleride esime monoton bir cinsellik sundum hep bilmyrm ne nasil yapilir renk katilir

bence cinselliğin kiloyla faln değil istekle alakası var
çoğumuzun fazla kilosu var
ben evlendiğimde 49 şimdi 72 kiloyum
ben angelina olmadığım gibi eşim de brat pitt değil
kendine güven ev işini hayatını idame ettirecek kadar yap öncelik mutluluğun
eşim bana hep şunu söyler tamam evde düzen ve temizlik sevdiğim birşey ama kapıdan girdiğimde senin suratın asıksa mutsuzsan hiç birinin önemi yok
erkeklerin çoğu kapıyı açtığında huzur ister
cinsellik evlilikte çok önemlidir eşinle konuş bu konuda
umarım mutlu olacağın yolu bulursun

ne kadar bakımsız olursan ol bır erkeğin 1.5 yıl cinsellik yaşamamsı bunu istememsi sorun zaten başlı başına ama erkeğin sorunu yanı bakımsızlığından rahtsızdır ama daha az talep eder ama 1.5 yıl çok uzun bı sure bunun dışında kılonu çok merak ettım yanı 200 kılo falan olman lazımki bu adam bukadar rahatsız olsun durumdan bakım konusuysa sen ıstemedikçe kimse senı mutlu edemeez sen kendını bu anlamdada çok bırakmışsın insanalr çalışıp 2 çocuğu gayet ıyı ıdare edıyor bunun planını sen yapıcaksın yanı zorluk çekilmeden buyumuyor o çocuklar yapman gereken planlı davranmak gün içinde bak ozaman kıtap okucak yada gündüz kuşağındakı komık kadın pragramlarını izlicek vakıt bıle bulablırsın inan çare yıne sende yarın bı dene bır gun planlı davran bakalım nasıl gelişecek bu arada cınsellik konusunuda eşinle konuşmalısın neymiş derdı

varsın eviniz biraz kirli kalsınher akşam illaki yemek olmasın arada kahvaltıyla geçiştirin yada maddi durumunuz iyiyse dışardan soyleyin cünkü erkekler için bunlardan daha önemli olan cinsellik kadının güzel görünmesi ev işlerinden zaman artırıp kendinize bakın saçınızı boyatın çok hafifi makyaj yapın inanın sizde kendinizi iyi hissedeceksiniz

Kaç kilosunuz? Bukadar kafanıza taktığınız için soruyorum. Daha bebeğiniz çok küçük kendinize biraz dikkat etseniz toparlanırsınız. Ama psikolojiniz okadar iyi durumda değil bence. Eşinize söyleyin, kendinize bakım yapın alışveriş yapın yani kendiniz için bir şeyler yapın kendinize zaman ayırın.eşiniz çocukla biraz ilgilensin. Çatlaklar ise siz bir annesiniz onlar yavrularınızın hatırası öyle düşünün. Kendinize özen gösterdiğiniz zaman kilonuz biraz toparlandığı zaman o çatlaklar okadar üzmez sizi. Spor yapma şansınız yokmu? Ayrıca sutum azalır diye düşünmeyin olçulu yediğiniz surece bebeğiniz aç kalmaz hem 9 aylık artık ek gıda da alıyor olması gerekiyor. Lütfen kendinize saygı duyun yoksa çocuklarınıza hiçbir faydanız olmaz siz mutlu olmazsanız mutlu çocuklar yetiştiremezsiniz, her şeyin temelinde sizin kendinize olan duygularınız yatıyor. Eşinizin cinsellik mevzusu ile ilgili bir şey diyemiyorum 1.5 yıl anormal bir zaman ama önce lütfen kendinize saygı duyun.

Back
X