- Konu Sahibi tornado111
önce bi yakınmayı bıraaaakkkkk. Çözüm sende, önce hemen bi diyete giriyosun. Sonra kesinlikle o saç baş yapılcak günde bi yarım saatini ayır kendine çeki düzen ver. Aynaya baktıkça gördüğün görüntü seni dahada dibe çekmesin, güzel bi kadın olduğuna eminim. Kendine bakmak emin ol seninde psikolojni düzelticek. Eşinde eve geldiğinde seni o halde görünce eminim hali tavrı değişicektir. Kendinide evliliğinide bu şekilde yıpratma, herşey sende bitiyor şu durumda.
Eşin eve geldiğinde bi şaşırsın benm hatuna nolmuş diye kendini bu şekilde salma lütfen. Sanırım bunun üstünde fazla durdum ama gerçekten önemli bence.
ev işi, yemek, çocuk bunlarda eşinden yardım al. İşten geldiğinde çocuklarla ilgilensn sana yardım etsin biraz, bazı şeyleri birlikte yapın. Dahası lütfen eşinle ilgilen ilgisini çek yani bi buçuk sene ne demek... Bu derece bırakman doğru mu sence? sonu ne olur bu işin?
Eşin eve geldiğinde bi şaşırsın benm hatuna nolmuş diye kendini bu şekilde salma lütfen. Sanırım bunun üstünde fazla durdum ama gerçekten önemli bence.
ev işi, yemek, çocuk bunlarda eşinden yardım al. İşten geldiğinde çocuklarla ilgilensn sana yardım etsin biraz, bazı şeyleri birlikte yapın. Dahası lütfen eşinle ilgilen ilgisini çek yani bi buçuk sene ne demek... Bu derece bırakman doğru mu sence? sonu ne olur bu işin?