• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim

önce bi yakınmayı bıraaaakkkkk. Çözüm sende, önce hemen bi diyete giriyosun. Sonra kesinlikle o saç baş yapılcak günde bi yarım saatini ayır kendine çeki düzen ver. Aynaya baktıkça gördüğün görüntü seni dahada dibe çekmesin, güzel bi kadın olduğuna eminim. Kendine bakmak emin ol seninde psikolojni düzelticek. Eşinde eve geldiğinde seni o halde görünce eminim hali tavrı değişicektir. Kendinide evliliğinide bu şekilde yıpratma, herşey sende bitiyor şu durumda.

Eşin eve geldiğinde bi şaşırsın benm hatuna nolmuş diye kendini bu şekilde salma lütfen. Sanırım bunun üstünde fazla durdum ama gerçekten önemli bence.

ev işi, yemek, çocuk bunlarda eşinden yardım al. İşten geldiğinde çocuklarla ilgilensn sana yardım etsin biraz, bazı şeyleri birlikte yapın. Dahası lütfen eşinle ilgilen ilgisini çek yani bi buçuk sene ne demek... Bu derece bırakman doğru mu sence? sonu ne olur bu işin?

Hepinize tesekkur ederim vakit ayirip yazdiginiz icin esim aksama kadar iste bu aralar haftada 3 gun hali saha macina gidiyor maca gittigine eminim 6 yadindaki oglumla gidiyrlar pestil gibi geliyrlar ben ufaklikla kaliyrm cunku disari ciksam hep huysuz huzursuz cocuk onunla bisey yapilamiyr.esime bakiyrm bazen yarim saat telde konusur bana gelince 5 dk. Konusamayiz geceleri sirtini doner yatar bir ara birakin kendime bakmayi tuvalete gidemyrmdum zamanla isteksizlige donustu aynaya bakinca yaslandigimi gordum saldim kendimi beni toparlayacak bisey kalmadim cocuk bak yemek yap eve bak temizlige bir ablamiz geliyr zaten ara ara yinede yetemyrm

Kimselr yok kapimizi calan oldunmu kaldinmi diyen esimde bu kadar depresyonda oldugumin farkinda degil 1.5 yil gecti istenmemek nasil bir duygu bilirmisiniz bende duygularim konusunda cok utangac ve ketumum

Biraz uzakmi kalsam diyorum annemede gondermyr cocuklara duskundur yalnizligi sevmez ama farkinda degil ben cok yalnizim evlendigim donem vajinusmus oldugumu ogrendim asmam 9 ayi buldu yani neredeyse 1 sene saglikli bir iliskimiz olmadi evde guler yuzlu sakin olurum genelde ama cocuklardan sonra agresiflestim cunku tek tartisma konumu cocuklardn cikiyr ve benim bir psikytrite gitmem gerektigini soyledi hic kendinde aramyr kusuru bu kadinda bunalabilir demiyor asiri rahat o yuzden buyuk oglum cok simarik ve kardesine zarar veriyor oda ses cikarmiyr ve tartisiyrz

bana kızmayın ama hiç bir erkek 1,5 sene sevişmeden duramaz, muhtemelen bu işi başka yerlerde hallediyordur. şimdi diyorsunuz ki sabahtan akaşama kadar işte bazen halı sahaya gider vs. isteyen erkek öyle güzel vakit yaratır ki. benim çevremde bir kaç arkadaşım bu şekilde, öğle arası bile sevgilileriyle kaçamak yapanlar var.

kendinizi toparlayın kilolu olmanız çirkin olmanız anlamına gelmez. güzel bir duş alın gerekirse 3 dk sürsün, hiç bir bebek 3 dk ağlamayla ölmez, ama mutsuz bir anne onu ömür boyu mutsuz eder. nemlendiricinizi sürün dişlerinizi fırçalayın, evde sürekli pijamayla gezmeyin evet belki bebek kusuyor falan üzerinize ama varsın olsun bluzunuza kussun ne olacak dünya malı sizin iyi hissetmenizden önemli değil.

hafif makyaj yapın kocanız gelmeye yakın, bir rimel bir ruj bir pudra yeter bile. bırakın o gün yatağınız dağınık kalsın toparlıcam diye yetersizlik hissetmeyin, bişi olmuyo yatak dağınıkken ben yıllardır öyle bırakırım.

maddi durumunuz nasıl bilmiyorum, siz gidemiyorsanız dşarı bi gün dışardan eve yemek söyleyin sürpriz olsun kocanıza. çocuklar uyuyunca da yanaşın yanına illa seks yapmak zorunda değilsiniz o tv izlerken siz de onunla ilgilenin sevdiğinizi hissettirin. öpüşün. bütün bunlar 2 dk bile sürse inanın çok şey değiştirir.

1,5 yıl çok uzun bir zaman kendinizi toparlayın cinsellik evliliğin %70 inin iyi gitmesini sağlar. sizi güzel hissettirir. karşınızda kocanız var ve sizi arzuluyor, daha güzel bir duygu olabilir mi? korkmayın 17 yaşındaki çocuklar bile korkusuzca neler yapıyor, o sizin kocanız ve helaliniz.

eşine bı sorsana o kilo alsaydı da sen onun suratına bakmasaydın ne hıssederdı hosuna gıder mıydı dıye

Spora git, yürüyüş yap.. hiç bir şey yapamazsan aç youtube dan videolar onları tekrarla.
Ahlanmak çözüm değil.. senin için yemekler mi daha önemli eşin mi :)) Otur ve ikisi arasında bir seçim yap.
Bu konuda eşine kızamayacağım.. bende yanımda kendini bırakmış biriyle birlikte olmak istemezdim.

Doğumda çooook kilo almış biri olarak söyleyebilirim ki istersen verebilirsin. Hala fazlalığım var yani doğumdan önce 36 bedenken şimdi 38-40 arası bedendeyim. Zor da olsa vermeye çalışıyorum. Oğluma 2 yıl ücretsiz izin alıp kendim baktım. Doğum yaptığım ilk yıl evden hastane haricinde sadece 3 kere çıktım. O da mecburiyetten. Çocuğum dışarda zor çocuk onunla bişey yapamıyorum diye çok söylendim. Sonra anladım ki ben dışarı çıkmaya başladıkça zamanla o da adapte oldu duruma. Şimdi her yere oğlumla rahat giderim. Hemde eşim arabayı götürmüşse otobüse dolmuşa bile binerim. Siz istedikten sonra yapabilirsiniz.

Mutlu anne=Mutlu çocuk=Mutlu aile bunu unutmayın. Siz ne kadar iyi olursanız çocuklarınızda o kadar iyi olur. Kendinizi sevin ve değer verin. Çocuğunuz uyuyunca kendinize vakit ayırın. Temizlik vs yapmayın o zamanlarda.

Her yemek yemek istediğinizde iki bardak su için. Evin içinde çok daha fazla hareket etmeye çalışın. Yavaş yavaş kilo verirsiniz. Porsiyon azaltmanın kilo vermeye çok etkili olduğunu düşünüyorum.

Bence hemen diyete başla zaten bi 5 kilo versen gerisi gelir git kuaföre saçını kestir boyat evlendim çok ilgilenme kocan ve çocuğun ilk planda olsun

Arkadaşım ben iyi bir eş olamadım lafına çok takıldım. İyi eş olamayan sen misin yoksa kocan mı? O çocukları karnında taşıyıp doğurup beslemek için oldu o sarkıklar çatlaklar ve kilolar. Ve bu çocuklar ikinizin. Sen eşinden doğum sonu destek görseydin herhalde kendini değerli hisseder ve psikolojini bu kadar bozup kendini yıpratmazdın. Herkesin vücudu mükemmel değil ama birbirimizi de bunun için sevmiyoruz zaten. Benim de kocaman bir ameliyat yara izim var. Eskiden baktıkça nefret ederdim. Ama evlenince kocam en çok burayı seviyorum diye diye bu takıntımdan kurtardı beni farkettim ki artık gözüme hiç takılmıyor. Yani sonuç olarak ona feda edilen yıllar ve bunların sende bıraktığı izlere saygılı olmadığı için sana layık eş olamayan o bence. Kilo vereceksen ve kendine bakacaksan önce yalnızca kendini mutlu etmek için yap.

Akil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin
Al bendende okadar 5 aylık bebeğim var eşimle birbirimizi zar zor görüyoruz iş çocuk ve bende üç tane var şişkoyum saçıma tarak vuramıyorum bırak giyinip süşlenmeyi kaşımı bile alamıyorum aynı durumdayım ama geçicek biliyorum sende karamsar olma kendine vakit ayır benim kadar yoğun değilsindir 3 çocuk ve adam evde bunalma kardeşim sık dişini bebişlerimiz sütten kesilsin toparlarız

Esin için değil ama önce kendin sonra da çocukların için kilo vermelisin
Esin çok mu yakışıklı ki kilondan şikayet ediyor
Kendisinin göbeği,keli,ne bileyim kusuru yok mu
Kusura bakma ama 1,5 yıl cinsellik olmaması aklıma başka şeyler getiriyor
Çünkü o yastaki bir erkek için bu kadar sure inan ki mümkün degil

Akil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin
peki 1,5 senedır sıze yaklasmayan esinıze sız yaklastınızmı hic.gıyinıp karsısına cıktınızmı mesela.yaklastıysanız ne yaptı.yada bunları karsınıza alıp konustnuzmu.ben sessiz duramazdım.

Hic normal degıl.benimde dogumum ve sora 6 ayı cok zor gecti.benimde 9 aylık bebegm var.depresyona grdim oturur aglardım hep.ama zamanla duzeldı.sen cok koyvermissın arkadasm kendını

Esinde is yok. Bankadaki gorevliyi anlatacagina ben aksamlari çocuklara bakayim sende yürüyüş yap kendine bak demeli ya da bu haftasonu diyetisyene gidelim demeli. Dogru olan yaklasim bu. Bankadaki gorevli cok bakimli demek karsindakini kiracak bisey

Denedim olmuyr kizim durmuyr ev isi yapmak yemek yapmak koskoca gun yetmiyr surekli huysuz uyumuyr ben geceden bitkin oluyrm birde oglum var 6 yasinda olmuyr iste idare edmyrm kafam kazan gibi hep kadinligimi unuttum 1.5 sene iliski olmamasi nedemek ya esim hic talep etmyr bende orali olmyrm anliycginiz moralim dip
Sen yanaşmadınmı hiç yanaştığındaki tepkisi varmı nedir yani?biraz özel oldu ama k.bakma yardım olmak acısından buarada hiç sordunmu nedir hiç konustunuzmu?1,5 uzun bir süre..

tek başına yapmadınızya çocuğu yahu 1,5 yıl ne demek.eşiniz başkasına örnek göstereceğine azcık bebeğe baksında sizde toparlanırsınız.üzülmeyin verirsiniz klolarınızıda burda eşinizide yardımcı olmak düşer çok kızıyorum böyle ilgisiz adamlara zayıfken iyi hoşta kilo alınca mı yaklaşmadı size ayy sinir oldumya.

forum bolumunde diyet spor bolumleri var,kizlar birbirine harika destek oluyorlar,gruplar olusturuyorlar cogu acayip motive..bence bdvden ziyade o taraflara bakin,kesinlikle kendinize gore bi diyet ve spor grubu bulacaksiniz:KK66:

esinizin sizi isteyip istemedigini bilmiyorsunuz ki,hani siz hamle yapsaniz da esiniz geri cevirse uzulun derim ama belki adam butun gun cok kosusturdugunuz icin sesini cikarmiyordur..
bi kere geliyorsunuz hayata,Allaha sukur evlatlariniz saglikli,kizinizin zor donemleri..kati gidaya alismak istemez,disleri canini yakar,yurumeye heveslenir herseyi kesfetmek ister ama sIkin disinizi 2 yasina az kalmis,ozaman daha ozgur olacaksiniz.

Hepinize tesekkur ederim bana yazip destkoldunz yatili misafirim var bugun yarin yazacagim sagolun destek ve yardimlariniz icin

bazı sorumlulukları eşine yıksan ciddi ciddi?
mesela çocugun bazı sorumluluklarını bildiğin eşine yık?hayır sen kapana kısılmış gibi bunalımdayken kocan özgürce cıvıldayıp koşuyor etrafta gibi bir his geldi bana..
bence bazı sorumlulukları kesinle eşine yıkmalısın

Back
X