• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim

Hepinize ayri ayri yazip tesekkur etmek isterdim cok incesiniz tanimadiginz biri icin vakit ayirip destek olmaniz bile beni mutlu etti com sagolun yatili misafirim var giremdim bugun ben zamanla kendime olan guvenimi kaybettim arkadaslar cogu zaman oturup aklim kalbim ve ic sesimle kendimi yargilarim ve bana ne oldu derim eski halimden eser yok o civiltim heyecanim yasama sevincim yok belkide esimede negatif yukluyrm ama gerck sorun kendimi begenmyrm artik ve biseyleri basarip duzeltecegime dair umidim hergun azaliyr zamanla paylasirim Allah hepinize rahatlik versin

Akil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin
Canim bende tek basimayim daaaaa ailem cok uzakta ve esim ve oglumdan baska kimseciklerim yok almanyaya da 2 yil oldum geleli baska dil baska din bence hemen topla kendini bak ne guzel bebesin var kocan var daha ne olsun hem kilo dedigin sey ne ki alinir verilir illa vermek istiyosanda bindir cocugunu bebek arabasina sabahlari cik yuru hem sende hava almis olursun cok yemek yemek de cok sut yapmiyoki yani bende olmadi internetten sut yapicak seylere bak oku arastir sonrada topla kendini canim aaa hemen pes etme hiccc stress olma esin seni sevmese istemese cocugunuz olmazdi bak demek seviyoki sende bi parca gormek istiyo evin icinde ki bebeginiz var hemen topla kendini :KK19:

Hepinize ayri ayri yazip tesekkur etmek isterdim cok incesiniz tanimadiginz biri icin vakit ayirip destek olmaniz bile beni mutlu etti com sagolun yatili misafirim var giremdim bugun ben zamanla kendime olan guvenimi kaybettim arkadaslar cogu zaman oturup aklim kalbim ve ic sesimle kendimi yargilarim ve bana ne oldu derim eski halimden eser yok o civiltim heyecanim yasama sevincim yok belkide esimede negatif yukluyrm ama gerck sorun kendimi begenmyrm artik ve biseyleri basarip duzeltecegime dair umidim hergun azaliyr zamanla paylasirim Allah hepinize rahatlik versin
Neden kendinde değişiklik yapmıyorsunki...hem kendine hem eşine haksızlık ediyorsun.

İşte buna deli oluyorum deliiii. Onca ay karnımızda taşıyan biz stres hormonlar kilo vs cabası acı çekip doguran biz. Doğurduktan sonra yok emmedi sütüm az yine kilolar lohusalık vs bunalıma giren biz. Sen ne yaptın diye sorarlar adama. Afedersiniz ama bir o olay esnasında yardımda bulunmuş sonra bir sey yok. Tüm patırtıyı çeken biz. Ama sakın ümitsizliğe kapılmayın. Dünyanın en harika duygusunu tadıp anne olmuşsunuz sizin yerinizde olmak isteyen milyonlarca kişi var. Siz derin bir nefes alın ve gücünüzü toplayıp aynaya bakın ve ben çok güzelim başaracağım deyin. Ertelemeyin hemen başlayın. Güzel anlarınızı hatırlayın moral olur. Önce psikolojiniz iyi olsunki dışınıza yansısın bu durum. Siz saldıkça anlaşılan o ki eşiniz de salmış. Bankacı mankacı tuhaf yani.

Hay Allah ya, yani bilmiyorum kilo almak veya vermek bünye meselesi ama.
1,5 yıl boyunca hiç mi olmadı yani? 1 kere bile mi? Eşinize sordunuz mu hiç yani sen 1,5 yıldır nasıl başının çaresine bakıyorsun diye, acaba ondada mı isteksizliğe dönüştü?
Ben 26 kilo aldım hamileliğimde ve hemen veremedim birde emzirme döneminde de 7 kilo aldım, 45 kilo vardım yoktum önceden birden maşşallah kocaman oldum. Benim kocada bana seni ringlere atıcam kadın valla orta siklet boksör olursun artık derdi.
Ama ne oldu biraz çabayla kurtuldum kolay mı oldu hayır, ben bırak evden çıkmayı marketin çırağı gelse kapıyı açmak o çocuğa bile görünmek istemiyordum. Kolay değil ama uğraşmaya çalışsan biraz. Kendin için.

Be
Akil danisacak paylasacak kimsem yok 9 aylik bebegim var kilo aldim veremedim cirkinlestim hamile kaldiktan sonra esim ile hic beraber olmadik birbucuk sene oldu cok agresifim bebeği huysuz esimin bu hali kendimi daha cirkin hissetmeme sebep oldu hep bakimsizim icimden gelmiyr yasadigim sehirde yalnizm kimsem yok ev bebek basedemyrm bazen bosanmak bile geciyr aklimdan cunku esim benden cok uzaklasti ona iyi bir es guzel bakimli bir es olamadim psikolojim bozuldu yemeye verdim kendimi kizimda mama ekgida almak istmyr yemekten kessem sutum azaliyr stresse giriyrm varin diyin simdi neyapayim ben depresyondamyim acaba cozum yolu varmi ne olur yardim edin
ben 60 kiloda hamile kaldım 85kiloda dogum yaptm boyumda 1'60 hormonlardan dolayı 6aya kadar anne şutu verdm bebegim 8aylik diyete başladığımda 76kilodaydm suan 63 um demem suki dogum yapıp da öyle salmayın kendinizi biraz bakımlı olun vaktim yok diyorsun annen kayınvaliden 1saat bakan torunlarına bi kuaföre git bi bakım yap bi elbise bi makyaj yap kendine önem göster esın icin degil kendin icin yap bunu suan emziriyorsun devam et Tabiki de kilolu olup da bakımlı kadinlar da var emebildgi kadr emsin sonra hemen kurtulmalısınız kilondan azimli ol kararlı ol kendine ceki düzen ver tatlim

Denedim olmuyr kizim durmuyr ev isi yapmak yemek yapmak koskoca gun yetmiyr surekli huysuz uyumuyr ben geceden bitkin oluyrm birde oglum var 6 yasinda olmuyr iste idare edmyrm kafam kazan gibi hep kadinligimi unuttum 1.5 sene iliski olmamasi nedemek ya esim hic talep etmyr bende orali olmyrm anliycginiz moralim dip
Çocuğunuz anaokuluna gitmiyor mu?
Gitmiyorsa çok büyük hata.

Arkdaslar sagolun 6 yasindaki oglum tabiki okula gidiyr ama yazin evdeydi kizim 9 aylik kimsesiz bir sehirde yasiyrm kendi basima kapisini calack komsum yok buyuklerimiz uzakta yani cocuk emanet edeck.kimsem yok ayricak bu surecte.yiprandim 10 bundle.yasayan bisey degil stress ust uste yigilan kilolarim huysuz iki cocuk bebek arabasina binmeyen ek gida istemeyn bir bebek bunlar bahanemi bilmemde yiprandim iste

Back
X