Çok çaresizim

hayatta derdi olmayan insan çok az galiba
bende bekarım keşke evlensem diyorum
teyzemin çocuğu olmuyor keşke olsa diyor herkezin derdi var
anne baba olmak doğurmakla büyütmekle olmuyor
evladını anlamak bu kadar zor olmamalı
yaşadıklarınız çok ağır ne yazsam bilemiyorum çalışın dicem 5 yaşında bir çocuk
dayanın dicem sizi insan yerine koymayan bir yaratık
allah yardım etsin size ve evlatlarınıza

Senin yorumunu okurken hep kendi ysadiklarim aklima geldi .
Bu yuzden rabbim kimseye bu acilari yasatmasin.
Ysayan bilir sadece.
Bende eger bosanmasaydim senin ayni olacakti ama ben dayanamadim ailems akrabalarima herkese rest cektim.cunku biliyorfum bende sonumu bana hep bir eşya muamele yapacagini hiç adam olmayacagini bikiyordum.
Bu yuzden başim dik.
Simdi cok sukur her yonden cok iyiyim onun bana almadgi her seyi simdi kendim gidip aliyorum .
Kimseye hesap vermiyorum .
Cunku ben kazaniyorum parayi.
Ama inan rabbime sukur ediyorum bana yardim ettigi icin.
Beni ortalikda bir basima birakmadigi icin.
Siginma evlerkn bilmiyorum .
Ama sana sunu soyleyim eger calismiyorsan.
Vakiflar cocuk basi para veriyorlar sen o paralarla kendini idare edersin calisirdi cocuk bakarsin bir sekilde tutunursun .
Sen bu adamdan kurtlmaya bak.
Ama once bu adamdan bisanmalisin yoksa hiçbiryerden yardim alamazssin.
Cocuklarin velayetink de sen al seni dovdugune cocuklar sahitlik ederse belki olur..

Bir arkadaşım Tütüncülerden is aldığını söylemişti. Onlarda sigara sarma işi veriyormus. Haftalık 50 60 tl gibi birseydi sanırım. Artık her mahallede bir Tütüncü var bi sor istersen nasıl oluyor sana uygun mu

Bir de kuyumcularin keseleri yapiliyormus keseye ip geciriliyorMuş onu da bir araştır. .

Aklıma geldiği için yazıyorum fikir olsun diye tabi ki uyadabilir uymayadabilir size

hic durmayin orada. ailenize ihtiyaciniz yok. bakin yasim 24 ben de bunu yeni ogrendim. herseyin ustesinden gelirsiniz. sehir degistirin. Allah yardimciniz olsun

hangi şehirdesiniz? bulunduğunuz ilin barosundan adli yardım talep edin bu adama boşanma davası açın..size şiddet uyguluyor, intihara yönlendiriyor.. intihara yönlendirmek de ceza kanununda suç.. size verilen avukata her şeyi tek tek anlatın.. bunların hepsi suç.. çocuklar da şahit.. darp raporu alın.. yok öyle 3 çocuğu yapıp, çalıştırmayıp git kendini öldür demek.. vicdansız pislik.. o defolsun evden.. size de bakmak zorunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…