- 28 Temmuz 2016
- 6
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi vurgun yedim
-
Soğumuşsa artık zor.sevgilimle altı yıldır beraberdik arada bir kaç kaçamağı oldu ama bir daha yeminler etti sözler verdi tekrar barıştık zaten hiç ayrılmadık ailesini tanıyorum görüşüyoruz herkes biliyo evlencektik babası bu haziranın 15'i gibi söz yapçaktık diyo biz birlikte de oldukşimdi soğudum senden diyo hayatında başkası var benle ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla birlikte olmaya başladı evde kimsye ağız açtırmıyomuş babası sen o kızın hayatıyla oynadın iki yakan bi araya gelir mi zanneditosun demiş benle konuşuyo ama kendime bişey yapmamdan korktuğu için konuşuyomuş işe gir çalış toparlan diyo iş buldum ama işi bulan kişi bana asılıyo bunu ona söyledim belki kıskanır diye bana dediği bana sorma bçyle şeyleri ailene sor bana asılıyo de onlar ne derse onu yap dedi bana güveniyo musun dedim tam güveniyorum dicekken böyle şeyleri niye soruyosun dedi hayatımda başkası olmıcak biliyosun dimi dedei evet dedi ayrılık sebebi de evlenmek için baskı yapıyomuşum ama herkeste bana baskı yapıyodu bende konuşulanları anlattım ona ve kesin bi tarih istedim napmalıyım sizce döner mi son altı aya kadar çok çok iyiydi herşey bir anda unutur mu beni
Soğumuşsa artık zor.
Zaten artık çizmiş hayatını. Bence sen de kendi hayatına bak.
Zor değil,yapabilirsin.
Biraz topla kendini.
ısrar değil anlaşılan böyle bişey yaşamadınız ki inşallah yaşamazsınız nefes alamıyorum sudan çıkmış balık gibiyimSizi istemeyen biri için bu ısrar niye?
herkes aynı şeyi söylüyo sen güçlü olursan naptım ben dermiş bilmiyorum der mi o kadar katı birisi ki anlatamamArkadasim daha guclu ol daha basarili daha guzel ol o uzulsun o pisman olsun pesinden kosma
yani zaman içinde de mi olmaz
haklı olabilirsiniz ama gerçekten çok zor bütün dünyam başıma yıkıldı her karşıma çıkan düğün ne zaman diye soruyo o yüzden evden bile çıkamıyorumIsrar değil demişsiniz ama bu mesajınınzdan ve diğer yazdıklarınızdan öyle sonuç çıkmıyor yalnız. Evet yaşamadım çok şükür. Siz de o kişiyi umutmaya çalışın zor olur belki ama sizin için daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Belli ki daha gençsin önünde daha uzun yıllar var.
Birak gitsin zaten olmazmis zamanla gorceksin emin ol donmez artik bi sure aci cekersin ama biter elbet hayatina bak herseyin sonu gelmedi hayat hala devam ediyorsevgilimle altı yıldır beraberdik arada bir kaç kaçamağı oldu ama bir daha yeminler etti sözler verdi tekrar barıştık zaten hiç ayrılmadık ailesini tanıyorum görüşüyoruz herkes biliyo evlencektik babası bu haziranın 15'i gibi söz yapçaktık diyo biz birlikte de oldukşimdi soğudum senden diyo hayatında başkası var benle ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla birlikte olmaya başladı evde kimsye ağız açtırmıyomuş babası sen o kızın hayatıyla oynadın iki yakan bi araya gelir mi zanneditosun demiş benle konuşuyo ama kendime bişey yapmamdan korktuğu için konuşuyomuş işe gir çalış toparlan diyo iş buldum ama işi bulan kişi bana asılıyo bunu ona söyledim belki kıskanır diye bana dediği bana sorma bçyle şeyleri ailene sor bana asılıyo de onlar ne derse onu yap dedi bana güveniyo musun dedim tam güveniyorum dicekken böyle şeyleri niye soruyosun dedi hayatımda başkası olmıcak biliyosun dimi dedei evet dedi ayrılık sebebi de evlenmek için baskı yapıyomuşum ama herkeste bana baskı yapıyodu bende konuşulanları anlattım ona ve kesin bi tarih istedim napmalıyım sizce döner mi son altı aya kadar çok çok iyiydi herşey bir anda unutur mu beni
Oncelikle kendin icin guclu durcaksin o ikinci.planda. gelen gideni aratir derler kati durdugna bakma sen illaki sana bi adim atcaktrherkes aynı şeyi söylüyo sen güçlü olursan naptım ben dermiş bilmiyorum der mi o kadar katı birisi ki anlatamam
Bence kendine olan saygını kaybetmemek için bile onu arayıp sormayı kesmelisin. Başka bir uğraş bul kendine o zaman bunu yapmak senin için daha kolay olur. Sürekli onu arayıp soran sen biranda her şeyi pat diye kesersen dikkatini çekersin. Birazda mutlu havalarına gir ama kendi kendine tabi yine ona mesaj atıp arayıp sormadan onun uzaktan göreceği şekilde. Özlerse seviyosa gelecektir bir süre sonra gelmiyorsada o senden çoktan gitmiş demektir önüne bak arkadaşım başka adam mı yok sana.sevgilimle altı yıldır beraberdik arada bir kaç kaçamağı oldu ama bir daha yeminler etti sözler verdi tekrar barıştık zaten hiç ayrılmadık ailesini tanıyorum görüşüyoruz herkes biliyo evlencektik babası bu haziranın 15'i gibi söz yapçaktık diyo biz birlikte de oldukşimdi soğudum senden diyo hayatında başkası var benle ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla birlikte olmaya başladı evde kimsye ağız açtırmıyomuş babası sen o kızın hayatıyla oynadın iki yakan bi araya gelir mi zanneditosun demiş benle konuşuyo ama kendime bişey yapmamdan korktuğu için konuşuyomuş işe gir çalış toparlan diyo iş buldum ama işi bulan kişi bana asılıyo bunu ona söyledim belki kıskanır diye bana dediği bana sorma bçyle şeyleri ailene sor bana asılıyo de onlar ne derse onu yap dedi bana güveniyo musun dedim tam güveniyorum dicekken böyle şeyleri niye soruyosun dedi hayatımda başkası olmıcak biliyosun dimi dedei evet dedi ayrılık sebebi de evlenmek için baskı yapıyomuşum ama herkeste bana baskı yapıyodu bende konuşulanları anlattım ona ve kesin bi tarih istedim napmalıyım sizce döner mi son altı aya kadar çok çok iyiydi herşey bir anda unutur mu beni
Sana yasadıklarımı anlatsam roman olur. Burda paylaşamadıgım daha bircok sey. Anlayabılıyoruz seni, alışkanlık var, sevgi var ama adam senle ayrılmış 10 gun sonra başkasıyla olmuş. Sogudum demış, bana sorma demış. Daha ne hayır beklıosun bu adamdan. Toparla kendını ve yolunu çiz. Eger zaten bu adam senın kısmetınse gelır bulur senı. Biz şimdi ne dusunsekte ne yapsakta eger OLMAYACAK ISE OLMUYOR. O yuzden yıpratma kendını, hiçbirsey cozumsuz degıl. Yenı bir iş arayısına gir, sılkelen.ısrar değil anlaşılan böyle bişey yaşamadınız ki inşallah yaşamazsınız nefes alamıyorum sudan çıkmış balık gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?