ÇOK ÇARESİZMM LÜTFEN YARDIM EDIN

kardelen043

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
16
2
36
40
Bebeğm 2 gündür doğru dürüst emmiyor uyumuyor .yeni doktora götürdüm gayet sağlıklı dedi muhtemelen gazı var bi türlü rahatlamıyor saatler sonra omuzumda uyuya kalıyor. Beşiğine koyar koymaz da uyanıyor çok çaresizm elimden bişey gelmiyor

Gazı varsa, meme de rahatlar yada gaz ona doygunluk hissi verdiği için emmez.

Gaz sancısı yüzünden derin uykuya dalamaz.

Eczaneden gaz giderici damla al, bebeği sıcak tur, karnına masaj yap, bacaklarını bisiklet sürer gibi yap.

İnşallah rahatlar.

İnternet den detaylı araştır, gaz için ne yapılabilir diye, burdan uzun oluyor yazması, Bi göz at canım.

Bnm oğlum da gazlı kolik bir bebekti.

N
Neler yapiyorsun peki gazi icin?
Kac aylik?
Zaman zaman hep olacak bu zor donemler.
O yuzden sakin olmali elinden geldigince bebegini rahatlatmaya calismalisin.

nedense en güzel dertlerden biri geldi bana doğsun da kucağımda uyusun diye dört gözle bekliyorum bende :) yeğenimden biliyorum gaz damlası verince rahatlıyor uyuyordu sakin ol senin sıkıntılı olmanda bebeğine yansıyor inşallah rahatlar Allah bağışlasın olmayanlara da nasip etsin ..

Israrla emmek istemiyor . Metsil, maflor, sab, şimdide zinco hepsini kullandım .sab rahatlattı ama uzun sür kullanmak doğruyu mu emin değilim güvenilir olmadığıda söyleniyor

Bi sürü yazı okudum bununla ilgili ama hiç biri çözüm olmadı 3. 5 aylık
Bebeğinin ayağını sıcak tut birde gaz damlası kullanıyorsan artık verme bence gaz damlaları daha sıkıntılı yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. benim oğlum kolikti çok çektim 4 aylık olana kadar. Ayağının altına sürekli sıcak su torbası koy gece uyurken battaniyenin üzerinde fln olsun arada değiştir sıcacık dursun ayakları
Dediğim gibi gaz damlasını kullanıyorsan kes verme
Birde youtube da baby sleep music var 30 dakikalık benimkini o sakinleştiriyordu. Uyuturken batraniyesiyle kollarını sar mutlaka yarım kundak yani emin ol çok işe yarıyor

Hmm birde bitki çayları kimyonlu rezene,ve gece çayı veriyorum gün aşırı küveti doldurup yarım saat 40 dakka bekletiyorum yapabildiğm kadar da gaz masajı yapıyorum

Benimki 1 ay boyunca sadece uykusunda emmisti, kimse ikna edemiyordu beni düzeleceğine ya da olagan bir durum olduğuna... ama geciyor, cok yipratsa da geçiyor.
Farkli yontemler deneyin, ayakta pispislayarak, hafif ziplayarak, yatarak vs mutlaka bir yontemi tutturursunuz. Hicbiri olmazsa uykusunda emzirin, kolay gelsin...

UOTE="seda222008, post: 49318798, member: 773231"]Bebeğinin ayağını sıcak tut birde gaz damlası kullanıyorsan artık verme bence gaz damlaları daha sıkıntılı yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. benim oğlum kolikti çok çektim 4 aylık olana kadar. Ayağının altına sürekli sıcak su torbası koy gece uyurken battaniyenin üzerinde fln olsun arada değiştir sıcacık dursun ayakları
Dediğim gibi gaz damlasını kullanıyorsan kes verme
Birde youtube da baby sleep music var 30 dakikalık benimkini o sakinleştiriyordu. Uyuturken batraniyesiyle kollarını sar mutlaka yarım kundak yani emin ol çok işe yarıyor[/QUOTE]
Ad
Belki şaka gibi gelecek ama onuda yaptık bugün hakikaten rahatlatıcı bir müzik hatta 5 dakikada uyumak garanti demişler kucağımda uyuya kaldı

Gun asiri suyun içinde 40 dakika bekletiyormusun cocuk usutuyor iste birde karni ağrıyordur. evim dogalgazli bile olsa banyoda hemen 10 dakikada yıkayıp hemen giydiriyorum üstelik klimayı da açıyorum sicacik olsun üsumesin diye

Ad
Belki şaka gibi gelecek ama onuda yaptık bugün hakikaten rahatlatıcı bir müzik hatta 5 dakikada uyumak garanti demişler kucağımda uyuya kaldı[/QUOTE]
Yok canım niye şaka gelsin bende yaptım benimki gaz sancıları bitene kadar o müzikle uyudu sonra alışacak diye korktum ama şuan müziksiz uyuyor sadece ayakta sallama alışkanlığı yadigar kaldı bize kolik döneminden beri. emmiyor oluşuda gazdan sen hemen her yolu denemişsin ama dediğim gibi bir gün dene bitki çayı dahil hiç birşey verme
Ayağı hep sıcak olsun
Ve yarım kundakla uyut muhakkakbaşta istemez aglar kollarını kurtarmaya uğraşır ama alışır çabucak ve kesintisiz uyur en azından bizde öyle oldu

Olacak diyor ama ben kıyamıyorum ki Anne Guvenlik annelik güzel bi duygu Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hmm birde bitki çayları kimyonlu rezene,ve gece çayı veriyorum gün aşırı küveti doldurup yarım saat 40 dakka bekletiyorum yapabildiğm kadar da gaz masajı yapıyorum
Suda bekletmekten vazgec.
Usutmussun bebegi sen.
Masajini duzgun yap.ilik zeytinyagi ile.saat yonunde.
Bitki caylarini karisik verme.agir gelir.karin agrisi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…