- 9 Aralık 2016
- 16
- 2
- 36
- 40
- Konu Sahibi kardelen043
-
Neler yapiyorsun peki gazi icin?Bebeğm 2 gündür doğru dürüst emmiyor uyumuyor .yeni doktora götürdüm gayet sağlıklı dedi muhtemelen gazı var bi türlü rahatlamıyor saatler sonra omuzumda uyuya kalıyor. Beşiğine koyar koymaz da uyanıyor çok çaresizm elimden bişey gelmiyor
Bebeğinin ayağını sıcak tut birde gaz damlası kullanıyorsan artık verme bence gaz damlaları daha sıkıntılı yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. benim oğlum kolikti çok çektim 4 aylık olana kadar. Ayağının altına sürekli sıcak su torbası koy gece uyurken battaniyenin üzerinde fln olsun arada değiştir sıcacık dursun ayaklarıBi sürü yazı okudum bununla ilgili ama hiç biri çözüm olmadı 3. 5 aylık
doktorunu arasana canım?Israrla emmek istemiyor . Metsil, maflor, sab, şimdide zinco hepsini kullandım .sab rahatlattı ama uzun sür kullanmak doğruyu mu emin değilim güvenilir olmadığıda söyleniyor
AdUOTE="seda222008, post: 49318798, member: 773231"]Bebeğinin ayağını sıcak tut birde gaz damlası kullanıyorsan artık verme bence gaz damlaları daha sıkıntılı yapıyor gözlemlediğim kadarıyla. benim oğlum kolikti çok çektim 4 aylık olana kadar. Ayağının altına sürekli sıcak su torbası koy gece uyurken battaniyenin üzerinde fln olsun arada değiştir sıcacık dursun ayakları
Dediğim gibi gaz damlasını kullanıyorsan kes verme
Birde youtube da baby sleep music var 30 dakikalık benimkini o sakinleştiriyordu. Uyuturken batraniyesiyle kollarını sar mutlaka yarım kundak yani emin ol çok işe yarıyor
Suda bekletmekten vazgec.Hmm birde bitki çayları kimyonlu rezene,ve gece çayı veriyorum gün aşırı küveti doldurup yarım saat 40 dakka bekletiyorum yapabildiğm kadar da gaz masajı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?