Çok ciddi bir sorunum var rezil oluyorum lütfen yardım edin.

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Arkadaşlar mart ayından beri facebookta adıma ait hesaplar açılıyor ve tüm arkadaşlarımı ekleyip millete olur olmadık şeyler yazıyor.
Ve tabi ki banada yazıyor ağza alınmayacak derecede küfürler hakaretlere maruz kalıyorum kim oldugunuda söylemiyor resmen dalga geçer gibi konuşuyor ve saf ayağına yatıyor. 2 en yakın arkadaşım adınada hesaplar açıyor ve sonra isim değiştirerek benim adıma yapıyor. Söylediğine göre derdi benimleymiş ama anlatmıyorda..
Benim fake hesaplarımı açıp benmişim gibi okuldan kişilerle konusuyor ve rezil ediyor. Yakında adım cıkıcak diye korkuyorum. onu geçtim küfürlü bir şekilde soyadımıda kullanarak hesapta açtı.. Facebooktan şikayet etmekle olmuyor baş edemiyorum artık. Kapansa tekrar açıyor en az 10 kez falan açmıştır abartmıyorum..
Sabah kalkıyorum kendimi arkadaş olarak eklemişim :S fake hesabım beni eklemiş yada arkadaslarımın hesabı beni eklemiş..
Benim adımdan milletle konuşması ve sürekli tehdite maruz kalmam canıma tek etti artık. Ne yapmamı önerirsiniz ?

sen şikayette bulunursan bilişimdekiler onu görürler zaten canım bence de git şikayet et
ama eğer o kişiyle konuşuyorsan önce ona söyle yarın savcılığa dilekçe veriyorum tespit ettircem seni diye belki korkar bırakır

öncelikler savcılığa şikayette bulunun ama o kişiye veya başkasına bişe demeden yapınki o kişi eylemlerine devam etsin ki bilişim suçları o kişiyi bulabilsin
bence birde oluyorsa facebookun kendi adminlarına mesaj yazıp durumu bildirin sizin kendi adınıza açtığınız ıp adresinizden sizin face hesabınız dışındaki başka adreslerden facebookuınuz açılmaz ayrıca belkide sizin adınıza hesap açılmasına sistem izin vermez

ayrıca yazmadan edemicem ne insanlar var ya
sorunu varsa yüzüne konuşsun boş gezenin boş kalfasımıdır nedir sinir oldum vallahi :47:

Son düzenleme:
öncelikler savcılığa şikayette bulunun ama o kişiye veya başkasına bişe demeden yapınki o kişi eylemlerine devam etsin ki bilişim suçları o kişiyi bulabilsin
bence birde oluyorsa facebookun kendi adminlarına mesaj yazıp durumu bildirin sizin kendi adınıza açtığınız ıp adresinizden sizin face hesabınız dışındaki başka adreslerden facebookuınuz açılmaz ayrıca belkide sizin adınıza hesap açılmasına sistem izin vermez

Facebooka mail attım ama geri dönmediler :(

Back
X