çok çikmazdayim :(

DidininDidisi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
5
0
6
Kocaeli
Kizlar merhaba . Ben deli gibi çocuk isteyen bir kadindim. Ne yaptim ne ettim ikna edemedim eşimi. Yaklasik 6 ay ağladım sizlandim istemedi daha sonra gordugu bir bebekten sonra istemeye basladi. Ayin 15 inde biz çalışmalara basladik. Şimdi benim 2 sorum var....

1: regl tarihimi hatirlamiyorum. 15 inden beri calisiyoruz . Bayramda hasta olmadigimi hatırlıyorum sadece. 4 gun once adet oncesi gibi agri cektim ama hasta olmadm. Aşırı kokulu akintim oldu . Ki bu olmazdi . 2 gun once migrenim tuttu. Agri kesici almadm ihtimalden dolayi. Dr a gittik. Hamilelik ihtimalim oldugunu soyledim test bile yapmadan sag ve sol kalcadan iğne vurup yolladi. Bende merak edip o aksam test alip yaptm negatifti. Hala hasta olmadim. Hic belirtileri de yok reglin. İyice kafam karisti.

Sonraaaaa :(

2: evet bebek istiyorum ama su anda calismiyorum ve aldığımız para direk borçları ve faturalari karşılıyor. Bir bebek olursa ona ya bakamazsam ? Ya yetemezsek ? Bunlari düşünmeye başladım ve eşimle konuştum. Ben vazgeçtim ddm. Kendim icin degil bebegimiz icin :( oda allah rizkini verir ben o bebegi istiyorum o bizimle uyuyacak fln dedi :( ya neden bu kadar kafam karıştı. Ne oluyor bana :(

Telden giriyorum imla ve cümle hataları icin ozur dilerim

belki de o akıntılar, relg olamamanız stresdendir. psikolojik olarak kendinizi bebek için hazırladıysanız da olabilir diye düşünüyorum.
ve bence de bebek kendi rızkıyla gelir. sizi etkilemek istemem kendi kararınız ancak şu dünyada en çok hayalini kurduğum şey sağlıklı hayırlı bıcır bıcır bi kız bebek.. o bi gelse bütün dertlerim biter ki.. hayatın anlamına kavuşmuş olurum, yavrum benim :16:

Bu dünyada hiç bir canlı yoktur ki , rızkını Allah ın vermediği..
Çocugunuza rızık veren ALLAH tır korkmayın istyorsanız olsun bebişiniz... inş.

Back
X