çok çirkinim artik dayanamiyorum

Ashleyyyyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
67
18
3
cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik yaşamak istemiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben

Artık Bu konuya da açıklık getirmem gerekiyor sanırım.Evet çok güzel değilim.Mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim.İnsanların görünüşüme yaptığı yoruma çok kafamı takardım.Hala fısıldaştığını duyabiliyorum.Bakıyorlar inceliyorlar ama ben görmüyorum.Sanırım eskisi kadar takmıyorum belki de hiç takmıyorum.Diğer insanların ne düşündüğü umrumda bile değil artık.Çünkü umrumda olunca kendimi yıpratıyordum.Bu da bana zarar veriyordu.Ama her şey güzellik değil bence.En azından ben zekamla bir yerlere gelebilmek istiyorum mesela avukat olmak istiyorum.Başarılı bir avukat ,güçlü bir avukat.İnsanların hayatına faydalı olabilmek istiyorum.Belki işimde başarılı olursam ve seversem para da arkasından gelir.Belki paramla cilt bakımı belki estetik falan yaptırırım.Yeni tarz kıyafetler falan.Belki yine düzelmezsem de beni gerçekten seven birisini bulurum.Robot değiliz ki.Benim merhametim,başarım belki onu etkiler.Ki birini bulamasam bile bulmak zorunda değilim yaşantıma yanlız da devam edebilirim.Artık insanlara çirkin miyim demekten vazgeçtim.Artık kendim olucam.Kabuğumdan çıkıp kendimi geliştiricem yeni diller öğrenicem.Belki yurt dışına çıkarım.Açıktan da edebiyat okumayı düşünüyorum.Belki kitap yazarım.Umudumu asla kaybetmicem.Ben çirkinim diyi kenara çekilmicem.Herkesi Allah yarattı ve beni de böyle yarattıysa vardır elbet bi mükafatı belki sınanmam için böyleyimdir.Tek taktığım şeyler dersim olucak.Umarı her şey yolunda gider.Mutlu olmayı hakediyorum bence.

Son düzenleme:
Ablam bildiğin ahu derya,ay parçası derler ona. Beraber bı kıyafete baktimizda ona çuval giyse giyse yakışır derler,ben sigara içtiğinlmden cildim bozuldu,karama oldu vs. Aman hiç umrumda değil diyemeyecem üç saat önce maske yapmaya karar vermiştim hala kkdayim napayim,öleyim mi?
Ne demek kollara jilet vurmak herşey güzellik mi? Bende ablamdan uzunum 😌

Ablam bildiğin ahu derya,ay parçası derler ona. Beraber bı kıyafete baktimizda ona çuval giyse giyse yakışır derler,ben sigara içtiğinlmden cildim bozuldu,karama oldu vs. Aman hiç umrumda değil diyemeyecem üç saat önce maske yapmaya karar vermiştim hala kkdayim napayim,öleyim mi?
Ne demek kollara jilet vurmak herşey güzellik mi? Bende ablamdan uzunum 😌
kotu yorumlara moraliniz bozulmuyor mu

Sen kendini dışlarsan herkeste seni dışlar kardeşim önce kendini dışlama kendini sev mümkünse bir psikolaga görün yaşın kaç bilmiyorum ama çok ergence sözler sarf etmişsin dış görünüş hiç önemli değil seni seven insan elbette çıkacak hiçkimse dört dörtlük değil. Bende güzel değilim standart altı bi kadınım ama hiç aynaya bakıp ay çok çirkinim demedim kimseyede dedirtmedim umarım bu psikolojiden çıkarsın 😘

Bileklerini kesip intihar etmekten bahsediyor galiba
Ayy ben de kollarını jiletle almasından bahsediyor sandım 😶 ona da ayrı bi yujh yani ölmek istiyor estetik günah...... Allah akıllı mümin olmayı nasip etsin cümlemize.. Aminn

Milletin torba agzini buzemezsin.
Onlar beni cirkin buluyo diye inan tirnagimi bile kesmezdim.

Sana bisi soyliyimmi, erkeklerde farkli dusunuyo zannimca, akil, kivrak zeka, eglenceli ve hos vakit gecirebilecekleri kizlardan hoslaniyolar gibi.

Yani evet guzellik ilk adim olsada, 2 cumleyi kuramayan guzel biriyle beraber olmak nereye kadar..
Kendini sev kimseyede aldiris etme ;)

kotu yorumlara moraliniz bozulmuyor mu
Ne bozulacak gerçekten umrumda degil. Hatta kasimda çocukluktan kalma dikis izi var boydan boya,hep dalga konusu oldu hayatım boyunca bende dalga geçtim güldüm geçtim,çirkinliği güzel kıyafetle ne bilim farklı saçla makyajla kapatabilirsin. Ablam çok güzel hatun huyu boktan. Depresyonda olsam kendimi okdurme sebepler arasında cirkinlik aklımın ucuna gelmez. Ama şu var ben kıyafete önem veririm,kendime yakışanı alırım,makyaj hafif yaparım. Güzellik butundur,kıyafetle bakımla,hal tavırla kendini birakma.Kuaforde yüz tipine uygun saç şeklini bul boyat,fondöten,rimel mutlaka kullan gibi.

Gozume hos goeunmeyip tanidigimda ozguveninden oturu cok cekici gelen insanlar oluyor onemli olan hal tavir kendine guven bunlar karsi tarafa geciyor sizin yuzunuze cirkin diyen insanlarinda ici kotu goruntu hersey demek degil siz kendinizi sevin insanalrin sizin fiziksel ozelliklerinizle alakali kirici yorum yapmalarinada tepki gosterin pasif kalmayin buda bir adim

cok mutsuzum artik yasamak istemiyorum.Senelerdir cirkinligim yuzume vuruldu ben dayanamiyorum.Fotograflarda guzel cikmiyorum.Oz ailem bile bana nursuz meymenetsiz diyor.Teyzem cirkin betty diyor.Ve bazi kisiler ozurluye benziyorsun diyor.Makyajin pek fazla kurtaracagini dusunmuyorum.Estetik de pek ise yaramaz heralde hem gunah.Guzel kizlari gordukce ozeniyorum.Allah neden herkesi guzel yaratmamis ki.Cirkinligim yuzunden bir tane arkadasim bir tane sevgilim yok.Hep yalnizdim ve yanliz olucem herhalde.Cirkinlere her ortamda bir pislikmis gibi davranilir.Kimse sozune onem vermez.Kimse yuzume bile bakmiyor.Aynalara kustum.Kardesim benden guzel beni onunla kiyasliyorlar.Simdi diceksiniz cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.ya bakim yaptigim halde cirkinsem?Artik kollarima jilet vurmak istiyorum.Ama obur tarafta ebediyen yanmak istemiyorum.Hem cirkinim hem de sanssizim ve ozguvensizim.Hic bir seye yetenegim yok.Cok mutsuzum ben
Yaşınız kaç?

Bi insana nasıl "özürlüye benziyorsun" ya da "çirkin, meymenetsiz" diyebilir insan. Bana abartıyorsun gibi geliyor. Senin insanlara olan tavrın nasıldır? Sana öyle davranan insanlara sen de aynı şekilde karşılık ver. "Sen kendi tipine bak" de ve onun da hoşnut olmadığını bildiğim bir özelliğini vur yüzüne. Ger.zekalılar ya. Nasıl insanlar var bu dünyada...

Yazdıklarınızdan tek bir şeye katılıyorum o da özgüvensiz olmanız. Yani güzellik çirkinlik kavramı görecelidir. Kimine göre güzel kimine göre çirkinizdir yani çokta önemli değil. Önemli olan kişinin kendisi için güzel olması çok takmayın kimseyi yani.

Back
X