çok çirkinim artik dayanamiyorum

20 yaşındasın sanırım bu yaşlarda böyle hissetmen normal senin şanssızlığın çevren.. yaşın ilerlerdikçe kendini seveceksin :)

Günah konusunda böyle bilinçsiz yorumlar yapmazsanız keşke. İkisi de günahsa peki? İkisinden birini seçmek zorunda değil. Özgüvenini düşüren ınsanlardan uzak durmalı. Gerekirse bir uzmandan yardım almalı bu psikolojiden kurtulmak için.
İşin ne kadarını biliyorsunuz bilmiyorum ama benim bilgim bu. Eğer sizi intihar düşüncesine getirecek şekilde bi sorununuz varsa estetik yaptırmk elzemdir günah diyemezsiniz! Hükümler değişir hiçbir hüküm ilk günkü gibi kalmamıştır. Hele ki estetik füruat bir konu yani bu konudaki hüküm değişebilir...

Adam intihar ederim diyor basit bi çözümü varken neden insanları yok günah yok haram yok suç diyerek daha da psikolojisi bozuk hale sokuyorsunuz ben de bunu anlamıyorum :)

bazilari cidden sansli Rabbim ozene bezene yaratmis ama biz napioruz hayata mi küsüyoruz hayir tabii ki fönlu bir sac yuze uygun alinmis bir kaş ve hafif makyajla guzellesmiycek kiz tanimiyorum senin ilacin kuaforlerde ama ilk etapta radikal degisimlerden kaçın sacini boyatmak ya da sacini daha once kullanmadigin bi boyda kestirmek gibi...sonra al aynayi karsina hala goruntunde rahatsiz eden bi nokta varsa o noktaya yogunlas mesela burnun dudaklarin estetik zorunlu degil makyaj hileleriyle cok rahat hallederdin;makyaj malzemeleri de cok alternatifli

Back
X