Çok çirkinim. Ne yapıcam?

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
331
391
103
26
Cok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
estetik olmak istiyorum ama ailem kesinlikle karşı çıkar ben ne yapacağım

Neden böyle düşünüyorsun?
Sana yazanlar olduğuna göre çok da çirkin değilsin.

Cok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
Çok ezberden yazılmış gibi bunlar.
Gerçekten bunları yaşayıp üzülen birinin hissini alamadım ben sizden

Kaç yaşındasın?

Bende senin yaslarinda iken böyle düşünüyodum dışarı çıkmazdım biriyle konuşmak istemezdim ama bi gün aynaya baktım ve neden kendime hapis hayatı yaşıyorum dedim kendime olan güvenimi kazandım kendime bi özenli bakmaya başladım. Sakin kendini biseylerden mahrum bırakma

21. Ergenlikten değil söylediklerim gerçekten. Kendimi cok kötü hissediyorum diğer insanlara bakıp neden onlar gibi değilim diye ağlıyorum hep
Aslında büyüdükçe inan düzeliyor. 21 yaşımı düşünüyorum da cidden cocukmusum. Üniversiteye gidiyordum ve her sabah makyaj yapıyordum. Şimdi makyajin m'si umrumda değil. Güzelliğe gelince. Kendini tanirsan kendini guzellestirirsin. Kusur olarak gördüğün şeyleri ya kabul edeceksin ya da kamufle etmeyi öğreneceksin. Kasini boyayarak, dudagina kalemle şekil vererek mesela. Ve kesinlikle gözlük tak, kulaklık kullan. Sen kendini bu kadar aşağıda görürsen insanlar da öyle görecek çünkü. Zorla kendini.

Gerçekten bu kadar çirkin mısınız yahu çok merak ettim şimdi.
Ben hiç etrafımda çirkinliğin bakmadan neden gözlük kulaklık takmış diyeceğim hiç insan görmedim çünkü.
Takmissa takmış kendine yakistirmis takmış ne var bunda ben çok mu güzelim sanki.
Evet kimisine çok güzelim kimisine göre çok çirkinim. Ama ben kendime göre her zaman güzelim.

21. Ergenlikten değil söylediklerim gerçekten. Kendimi cok kötü hissediyorum diğer insanlara bakıp neden onlar gibi değilim diye ağlıyorum hep
Ben de o yaşlarda kendimi beğenmiyodum
Çirkinde bulmuyordum ama cidden beğenmiyodum. Yanılıyor olabilirsiniz teklif alıyor musunuz? Dışarıda bakıyor mu erkekler? Ben eski resimlerime bakınca ne kadar güzelmişim diyorum. O zaman kimseye inanmıyordum kendimi güzel bulmuyordum.

Makyaj hilelerini uygulayabilirsin bu devirde yapmayan yok.Burnun yamuksa kapatıcıyla toparlayabilirsin yani dene en azından veya kuaföre git onlar da yardımcı olur

dışarıda kulaklık takmak bence tehlikeli.çok güzel olmak zorunda değilsin makyaj ve bakımla herşey güzel oluyor.burun için estetik bir şekilde ikna et ol çok kafana takıyorsan ama onunda garantisi yok.

Estetik yaptirmana gerek yok.Bakımlı ol.Makyaj hilelerini ogren.Videolar izle.Cilt bakimi yaptir.İyi markalarin makyaj malzemelerini al..Kaliteli malzemelerle,iyi yapilmis bir makyaj her kadini guzel gosterir.

Back
X