Çok çirkinim. Ne yapıcam?

21. Ergenlikten değil söylediklerim gerçekten. Kendimi cok kötü hissediyorum diğer insanlara bakıp neden onlar gibi değilim diye ağlıyorum hep
Özgüvenli insanlar nasıl gorunduklerinden bağımsız olarak çok havalı duruyorlar. Güzel olmak bu kadar önemli bir şey değil ki.
Bir sürü güzel insan var . Bazılarıyla iki kelime konusamazsin bile cahilse. Yani o güzelliğin anlamı bir yere kadar.

Cok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
estetik olmak istiyorum ama ailem kesinlikle karşı çıkar ben ne yapacağım
Gülüm eminim ki çirkin değilsindir.Bir zamanlar ben de öyle düşünürdüm ama hayat böyle geçmez seni anlıyorum .Doktora gitmeni tavsiye ederim faydası olur.Ayrica bana mesaj da her zaman atabilirsin aynı şeyleri yaşamış biri olarak yardım etmeye çalışırım. Hem birini güzelliği için sevmek çok kötü elbet o güzellik de bir süre sonra sıradan gelir önemseme bunları

Mecnun'a demişler,yahu bu kadar övdüğün Leyla'n da pek güzel bir şey değilmiş. Mecnun gülmüş,sen onu benim gözümle bir gör.
Yani güzellik bakan göze göre değişir canım eminim sen kendini şartlandırdığın için öyle görüyorsundur önce kendini sevmeyi dene.

Kendine haksızlık ediyorsun... Kendinle barışık olmaya çalış gerekirse destek al... çoğu insanda olmayan özelliklerin vardir elbet, eksiklerini degil artılarını düşünerek hayatina devam etmeye çalış... En büyük nimetle başla işe cok şükür sağlıklısin ve elin ayağın tutuyor... Şükret etrafta sağlığı senin kadar iyi olmayan bir bardak su icebilmek için birilerinden yardim alan insanları düşün...
Biraz bakim yaparak daha farklı görünebilirsin...
Ayrica seni kaşın gözün güzel diye seven insanla zaten işin olmasın olduğun gibi kabul edecek birileri çıkar elbet karşına karamsar olmayı bırak... :KK69:

Herkes guzel olan bakar guzel araba guzel ev guzel elbise bu buyle uzayip gider kendinizi kabul edin

Kaş yamukluğu nasıl oluyor ki kuaförde rahatlıkla düzeltilir o. Burnunuz çok kötü değilse bence göze batmaz herkes abartıyor burun güzelliği konusunu. Dudağınıza da kalemle şekil verebilirsiniz ayrıca bir dudak ne kadar yamuk olabilir cidden mantığım almadı. Telefonun arka kamerasına göre mi yargılıyorsunuz kendinizi acaba?

Öncelikle bir uzmandan yardım almalısın.Psikolojin kuvvetli olmalı.Daha sonra kapasitene göre bir işe girip para biriktirerek estetik olabilirsin.

Güzel bakan güzel görür. Illa estetik olmak istiyorsan olabilirsin. Bunuk icin ailenden izin almak zorunda degilsin ama herseyden önce özgüven ve kendini sevebilmen önemli.

Ya senin yasindayken ben de oyle sanardim.burnum hafif sola cekiyordu evet ama kotu degilmis eski resimlere bakiyorum.guzelmisim.yaptirdim sen de yaptirirsin.yalniz burun yaptirinca wouww olmuyosun.bi sure sonra bozuluyi ayni kalmiyo zaten.garip bi sekilde yapilan burun eski burnundan yillar icinde buyuk hale geliyo.

Ben kafanizda kurdugunuz gibi olduğunu düşünmüyorum ozguven problemleriniz var bence yinede cevap vereyim
Vallahi sadece kaporta olsa yetiyor artık estetisyenlere neleri nelere döndüruyorlar. Translar bile belli olmuyor artık ayni kadın oluyor.
Konu bana çok tuhaf geldi gözlük kulaklik takmamak bunu haketmemek nasıl olabilir aklım almadı. Burun yamuk olur da goz ağız saglik problemi yoksa nasıl yamuk oluyor. Olduysa bile neden kendinizi muzikten bile mahrum edecek kadar sevmemezlik ediyorsunuz. Önce psikologa sonra estetisyene gidin

Cok cirkinim. Burnum, dudağım, kaşlarım yamuk. Doğru düzgün bir fotoğrafım bile yok. Gözlük takmıyorum, dışarda kulaklıkla müzik dinlemiyorum vb. Cünkü bunları hak etmediğimi düşünüyorum insanlar benle dalga geçerler, tipine bakmadan havalı havalı duruyor derler diye. Şimdi internetten biriyle konusuyorum cok hoşuma gidiyor o buluşmak istiyorum ama bu tipimle nasıl buluşacağım ki (sadece güzel çıktığım bir kaç fotoyu attım, o fotoğraflarda bu yamukluklar belli değildi.)
estetik olmak istiyorum ama ailem kesinlikle karşı çıkar ben ne yapacağım

Gözlük ve kulaklık ne alaka Ya?
Ben de takmıyorum.
Aksine guzelligim gölgelenmesin diye:KK51:
Şaka şaka...
Peçe takıyorum zaten gözlük falan kullanmama gerek yok...

Bence destek al bacim...
Ne demek cok çirkinim.
Ne demek gözlük vs takmıyorum değersizim..
Dışarıdaki herkes adriana lima olduğu için hızlık takmıyor zaten..
Kendine değer verecek olan sensin...
Sen ben değersizim dersen herkes sana değersizin der...

Eminim güzel bir kadınsın.
Boşuna kompleks yapıyorsun

Eminim çirkin değilsindir bence kendine bakım yaptır kuaförde kaşlarını aldır eşitler düzgün olur. Yeni kıyafetler al saç şeklini rengini değiştir. Kompleks yapmışsın

images.jpeg.webp
images.jpeg-1.webp
images.jpeg-2.webp

Şuraya şunları bırakayım, çirkin kime neye göre ;)

çirkin kadın yoktur, fakir kadın vardır.şaka şaka :halay: :halay: şaka bir yana kulaklık kısmı bana tedaviye ihtiyacın var izlenimi uyandırdı.

Back
X