Çok çirkinim :(

bak ne güzel akkili bir kiza benziyorsun yazisindan,,bence senin tek sorunun cevrendeki o insanin icinden ziyade disni gören...böyle kisilerle pek isin olmamali...

insanin 10 tane yalanci arkadasi olacagina sirf arkadaslik olsun diye,bir tane candan arkadasi olsun daha iyi.

senin icinin güzelliklerini gören,seni oldugun gibi kabullenen.

Zaten benim bi dostum var her zaman güzel oldugumu söyler bana.
Cirkin diyenlerin 2 side düşmanım,ondan mı öyle dediler yoksa dostum mu bana söylemeye cekiniyo bilmiyorum :(
Hani desem düsmanlarım cekemiyo neyimi cekemicekler cogu benden güzel zaten.

Zaten benim bi dostum var her zaman güzel oldugumu söyler bana.
Cirkin diyenlerin 2 side düşmanım,ondan mı öyle dediler yoksa dostum mu bana söylemeye cekiniyo bilmiyorum :(
Hani desem düsmanlarım cekemiyo neyimi cekemicekler cogu benden güzel zaten.

Allah insana düsman vermesin,bence bunlara cekemeyenler diyebiliriz.

takmana gerk yokkk kafana..inan ki yok:9:

Bilmem onlar gibi 2 yüzlü olamadığımdan dolayı düsmanlar sanırım.
2 gün önce birbirlerinin arkasından konusanlar su an can ciğer olmuş ne diyeyim.
Neyse teşekkür ederim hepinize önerilerinzden dolayı,takmamaya calısıcam. :/

canım bazı kızlar büyüdükçe evrim geçiriyor. örneğin; ben :) lise bitene kadar ben de tipsiz olduğumu düşünüyordum ama boyum uzadı, ideal kiloma kavuştum vs. çevremden de gayet güzel tepkiler alıyorum. yaşın biraz daha ilerlesin, yüz hatların yerine otursun gör bak o zaman ne kadar da güzel bir kız oluvermişsin :) fotoğrafını göremedim ama bence güzel bir kızsın, öyle hissediyorum.. kendini beğen ve sev ;)

Son düzenleme:
canım bazı kızlar büyüdükçe evrim geçiriyor. örneğin; ben :) lise bitene kadar ben de tipsiz olduğumu düşünüyordum ama boyum uzadı, ideal kiloma kavuştum vs. çevremden de gayet güzel tepkiler alıyorum. yaşın biraz daha ilerlesin, yüz hatların yerine otursun gör bak o zaman ne kadar da güzel bir kız oluvermişsin :) fotoğrafını göremedim ama bence güzel bir kızsın, öyle hissediyorum.. kendini beğen ve sev ;)

Son düzenleme:
Bence abartmışsın durumu. Herkes yaşar böyle şeyler. Kimsenin saati saatine, günü gününe uymaz ki. Bir gün beğeniriz kendimizi, ertesi gün beğenmeyiz. Olağan şeyler bunlar.

Ayrıca güzel bir kızın yanında kendimi sönük hissediyorum demişsin. Böyle bir şeyi aklından çıkar. Herkesin güzelliği kendinedir. Belki sana göre yanında bulunduğun kız çok güzel ama karşıdaki bir insana sorsan senin daha güzel olduğunu düşünebilir. Belli bir kalıbı yok bunun.

Bir de her insanın seni çok beğenmesini bekleme. Hepimizin ayrı zevkleri var. 5 kişi seni güzel bulurken, 3 kişi beğenmeyebilir ne var bunda! Kendinle barışık ol ve aynalara uzun süre bakma. Baktıkça bir kusur bulursun. Biraz da etraftaki, dünyadaki olaylara karşı duyarlı ol ve senin dert ettiğin şeyin ne kadar önemsiz bir durum olduğunu algılamaya çalış. Şükret haline.

Son düzenleme:
Ah senin yaşlarındayken kendimi anımsıyorum da,şimdi hafif bir tebessüm alıyor yüzümü.

İnanır mısın ben lisedeyken hiç aynaya bakmadım,çünkü kendimi hiç beğenmiyordum,hafif de kilo problemim vardı bir de okul üniformasını giyince iyice itici buluyordum kendimi :1:

Senin yaşlarındaki gibi bir kız için bunlar çok normal,bu arada fotoğrafını da çok beğendim,eminim sen o portreden çok daha "öte"bir güzelliktesin.

Neden,çünkü bizi var eden fiziksel görünümümüzün yanı sıra bir de ruhumuz var,eğer ruhun çirkinse dış görünümünü en pahalı kozmetikler,en ünlü markalar,en manken vücutlar bile güzelleştiremez,ama için güzelse,sen "güzelsin"canım. Zaman geçtikçe dediklerimi çok iyi anlayacaksın.

Şimdi tek yapman gereken aynanın karşısına geçip, "evet ben güzelim,ben herşeyin en iyisini hak ediyorum,ben buyum ve ben kendimi seviyorum" demek. İnsanların sana nasıl hayranlık duyduğunu göreceksin. Ama sana tavsiyem sakın değişme, kendin ol.

Karşılığını göreceksin :34:

ben 13 yaşındayken şişkomu şişko küt saçlı yüzünde yeni yeni sivilceleri çıkan çirkin bi kızdım. zamanla değişirsin kafana takma ama bencede çok abartmışsın. herkes sana çok güzelsin diyince dünya güzeli olmayacaksın çok çirkinsin diyincede çirkin olmayacaksın. ama kendine aşık bi kız olarak büyürsende mutlu olamazsın

Kız senin yaşındayken ben çirkin betty dim resmen. Sonra lise son sınıfta bir şeyler oldu bana. Ben anlayamadım. Kaşlarımı bıyıklarımı aldım (17 yaşındayken), ilk makyajımı 17 yaşında yaptım. Onda da staj yapıyordum o kadar bakımlı hatunların arasında sırıtmayayım diye. Sonra her şey bir değişik oldu; kapımda ağlayanını mı ararsın, ne subaylar ne mühendisler takıldı bana. Hele ki ilk erkek arkadaşım polisti; bratt pitt halt etmiş yanında. Benim de boyum kısa ve hiç gocunmadım. Kocamla aramızda 30cm var, kapı gibidir, onun yanında giyerim converselerimi, alırım oğlumu kucağıma gezeriz. Hiç kompleksim olmadı. Lise mezunuyum ünv.kazandım ama istediğim bölüm olmadı maalesef gitmedim ben de. Ama kendimi acayip geliştirdim. Hiç kafam karışmadan stephan hawking teorilerini okudum. Belli bir toplulukta anlayamayacağım çok az şey var. Ayrıca öyle komiğim ki etrafımdaki herkes bana hayran. Kendimi övmek için anlatmıyorum bunları; demem o ki ben senden büyükken çirkin bettydim, sonraları çok değiştim. Sen de değişeceksin, benim o yaşlardaki halimden kat kat güzelsin. Eksiğin olduğunu düşünüyorsan kapanacak durumdaysa kapat; elinden bir şey gelmiyorsagüzel olan yerlerini "zekanı, kültürünü vs" vurgula. Ve sana abla tavsiyesi lütfen makyaj yapma. Yahu bu yaşta makyaj kızlara güzellik değil olsa olsa sivilce verir... He unutmadan son bir şey daha var: kendine güven! Zira kendine güvenin yoksa hiçbir şeyin yok demektir...

98 doğumluysan güzel, seksi, çekici falan olmana imkan yok zaten. anca şirin tatlı falan olabilirsin. o nedenle üzülme fotografına gore de tatlı bi kızsın. bi beş sene sonra hala güzel olmadığını düşünürsen estetiği var makyajı var hallolur :51:

Liseden sonra görüp "ne olmuş buna böyle nasıl güzelleşmiş" dediğim o kadar çok kız vardı ki. liseye kadar henüz kendini tanıma, neyin yakışıp yakışmadığını anlama, bir stil oluşturma zamanındasın. ne demişler "çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır" :21:

Bence de çok tatlısın ve güzelsin daha çok gençsin daha serpiliceksin gittikçe dahada güzellşeceksin ay ne şanslısın :12:

Canım daha yaşın çok küçük böyle seyleri düşünmen için çok erken ayrıca çok tatlı bir kızsın kim soktu aklına çirkinsin diye sacma seyleri bilmem ki ? çok cici bir şeysin düşünme öyle seylerii (:

Konuyu görünce ilkokuldaki bi anım geldi aklıma sınıfta en güzel kız anketi yapmıştık ve birinci seçilmiştim.Fakat sınıfın en güzeli olduğum için olmadığını çok iyi biliyorum.Sevilen biriydim ben ve bunun güzelliğimle çirkinliğimle de hiçbir alakası yoktu.Bu hep böyle oldu hayatımda hala kendimi beğenmem sivilcelerimle uğraşıyorum falan filan ama sevildiğimi biliyorum çünkü arkadaşlarımın her sorununu dinlerim ayrım yapmam güldürürüm yanlarında olurum kim olursa olsun bunları sana ben şöyleyim böyleyim demek için yazmıyorum şuan ergenlik dönemine girmiş bulunuyosun ve uzunda bi sürede aklını hep böyle şeyler karıştırıcak bu insanlık kanunu ama kendine haksızlık etme.Güzellik rabbimin herkese farklı verdiği değiştiremeyeceğimiz türden bişey ama birde içimiz var nasıl bi insansın insanlarla aran nasıl bi problemin varmı ? eğer bunlarla ilgili bi sorunun varsa buraya bi konu aç tatlım çünkü burda kimse sana dış görünümünle ilgili yardımcı olamaz çok küçüksün erkek kız ilişkileri çevrende başladı artık ama inan bana şuan beğendiğin yakışıklı havalı erkekler varya onların 5 yıl sonra yüzlerine dönüp bakmıycaksın o senin arkadandan laf söyleyen kızlara oho ben bu kızlarımı kıskanmışım diyceksin kendini üzme bi yerin eksikse onu kapatıcak başka bi özelliğine yüklen sana herkes çok güzel demesin çok iyi desin çok dürüst desin bak bunları yaşadığım için yazıyorum ama şöyle bakıyorumda 18 yaşındayım ama o çok güzel çok havalı kızlar varya onlaın hiç biri halinden memnun değil hepsi ne yazıkki mutsuz hakkında hayırlısı olsun tatlım

tatlım ben okul psikolojik danışmanıyım.. emin ol şu an senin gibi düşünen okadar kızımız var ki. hepsi de senin gibi güzeller.. ama sen şimdi büyüme döneminde olduğun için onaylnmak ve insanların gözünde değerli olmak istiyorsun.. sizlerin psikolojisi tek bir sivilce ile de bozulabiliyor maalesef.. bazı arkadaşlarının ne dediği önemli değil.. sen olumluyu vurgulayanları dinle..

Back
X