Çok çirkinim :(

Benim de aynen öyle ben de cok sık toplayamam , gevşek modeller evet hoş oluyo hatta bir kere denedim evden cıkarken cok beğendim. Tepeden topladım baya . Cok güzeldi ama evden bi cıktım,sacımda aramakas oldugu ıcın hep dağıldı aralardan cıktı . Ne yapmam lazım ?

al eline toka tarak dene nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yap
ama çok kafana takıp dert etme ;)
kendine yakışanı bulup onu yaparsın herkesin yüzüne yakışan bi model vs vardır canım

daha çok ufaksın,büyüme çağındasın,doğal olarak kendinle ilgili gelgitler yaşaman çok doğal.gördüğüm kadaryıyla da çok cici bi kızsın ve büyüyünce yüzüne bir olgunluk gelince daha da güzelleşeceksin..hepimiz geçirdik bunları,ben kendimi maymuna benzetirdim nefret ederdim bi de üstüne gözlüğüm vardı iri ve kiloluydum..zaman geçti çıtı pıtı incecik bi kız oldum,vücudun daha büyüme aşamasında..bi bitsin bakalım gelişimin de o zaman tekrar konuşalım:)
belirteyim ki çok şirinsin ve eminim ki büyüdükçe de daha da yüzün oturacak ve son olarak buraya girip iki satır bişey yazıyorsan demek ki gözlerinde problem yok ellerin var Allah'a şükür,yürüyebiliyorsun da,okula gidiyorsun..gerisi palavra..gerçek arkadaşların seni her halinle her düşüncenle kabul edendir unutma..:34:

Guzel goren guzel dusunur guzel dusunen de hayatindan lezzet alir.Bakis acini degistir.Bol bol "insanin kiyafetiyle karsilanacagini ama tavirlariyla ugurlanacagini"unutmaman gerektigini telkin et.Tv az seyret.Fizigini hatirlatacak her ortamdan uzak dur.Reklam yildizlarininda zannettigin gibi cok mutlu olduklarini sanma!Onlarinda ulasamadigi aldatildigi kompleksleri oldugunu unutma.En buyuk kazancin saglik,afiyet,zengin bir ic dunyasi ve sonsuz huzur oldugunu aklindan cikarma .Gerisi bos.Salla gitsiiiin

cnm çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır 100%100 doğru bir laf allah seni çokmu çirkin yarattıı hiçmi güzel yerin yok gözlerin var görebiliyorsun kulakların var duyabiliyorsun öyle deilmi birde böyle düşün bakış açını değiştirmelisin hem allahın gücüne gider hemde psikolojini bozmaktan başka bi işe yaramaz bu düşünce şükürler olsunki sağlıklıyızz elimiz kulağımız felan var kendini mutlu edicek şeyler bulmalısın acilen bence !!!!!

Bu problemi atlasam baska birine sarıyorum yine. Bu sefer de derslerim.Sevmiyorum calısmayı,son güne bırakıyorum sınavlara calısmayı ve düsük not alıyorum 6-7 de böyle degildi ama 8. sınıfta da tembellik basladı . :( program yapıyorum uymuyorum. :/
İse yaramazın tekiyim sanki

Canım ben daha öncede mesaj yazmıştım ama dayanamadım tekrar yazmak istedim kaç gündür topik mesajlarını görüyorum ve okuyorum sen çok tatlı ve çok güzel bir kızsın bu çirkinlik konusunu kim soktuysa aklına seni üzmeyi çok iyi başarmış tabi sen çok gençsin biz ne desekte sen kendini çirkin bulup üzmeye devam edeceksin taki ilerde güzel olduğunu farkettiğin zaman bu yazdıklarını okuyup bizi anlayacak ve kendine güleceksin ve boşa kendimi üzmüşüm diyeceksin
nerdenmi biliyorum bende senin yaşınadayken kendimi çok çirkin buluyordum da:3: sonra yaşım ilerledikçe çok güzel olduğumu başkaları bana hissettirince boşa üzmüşüm kendimi deyip kendimle barışmıştım
Allahın yarattığı herşey çok güzeldir sende çok güzelsin ilk önce şükretmelisin
Allah şükrolsun gözün görüyor kulağın duyuyor nefes alıyorsun sağlıklısın ya sağlıklı olmasaydın ne biliyim çaresi olmayan çok büyük bir hastalığın olsaydı
ben engelliler okulunda 6 sene çalıştım ne hayatlar var onlar bile senin kadar kendilerini üzmüyorlar şükrediyorlar insanlar tanısan işte o zaman kendini çirkin olmadığın halde çirkinim diye cezalandırdığın için kendine çok kızardın

kimse mükemmel değildir cnm sende kendi beyendiğin yönlerini düşün onları ön plana çıkart pozitif düşünmeye çalış hem daha gençsin ilerde daha da alımlı olcam de kendini motive et

canım sen daha cok küçüksün.. bu dönemde güzellik pek meydana cıkmaz..
ortaokul hocamı lise 2ye geçtigimde ziyarete girdim.. hocamın tepkisi 'çirkin ördek yavrum kugu gibi olmussun' oldu :1:
sen kaşınla gözünle oynama şimdiden.. bekle zamana bırak kendini bak ne kadar güzelleşeceksin.. yüz hatların oturacak..
o ışık var sende :54:

çoook küçücüksün dahaa ergenlik dönemi falan ondan dolayı böyle hissediyorsundur . Dikkatini başka uğraşılara ver ders çalışmak bir hobiyle uğraşmak gibi daha sağlıklı olacaktır:)

En can alıcı noktadan vurdun iste. Ders calısmak . Su an nette olmamam gerekir. Fen yazılım var 2 gün sonra ama istek yok ya. Bir gram istek yok yemin ederim. :/

benim kadar takıntılı bir dönem geçiren olmamıştır herhalde.inan canım hepsi geçiyorrr zamanlaa:46:

Back
X