- 28 Ekim 2017
- 399
- 526
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çooooooooooook doğru. Asla kendimde beğenmediğim bir yeri söylemem. Çünkü söyleyince fark ediliyor.Kendi hakkında birine birşey söylediğinde bunu karşı taraf daha önce farketmemiş oluyor ve bundan sonrası senin sıfatlandırdığın gibi kalıyormuş.
Fazla kilom yok. Cok şükür halimize ama begenenim yok. Kendime bakiyorum. Boyum posum yerinde ama yüzüm cirkinFazla kilonuz mu var?
ben yazdım sandım aynen bende öyleyim yaş da geldiKizlar cok çirkinim. Kimse beni begenmiyo.30 yaşadım. İs yerinde kimse kafasini cevirip bakmiyo.giyimime onem veririm bakimliyim. Ama begenen yok. Herkes evlendi. Bana kafasini bile ceviren yok.
Çirkin insan yokdur:)
Onlarında içinde vardır ne güzellikler kimbilir:)Hem birine çirkin gelen diğerine güzel gelebiliyor:)Var. Olmaz olurmu. Hemde dolu.
Onlarında içinde vardır ne güzellikler kimbilir:)Hem birine çirkin gelen diğerine güzel gelebiliyor:)
Tabiki ruhlar aleminde yaşamıyoruz.Ama o güzellikleri görebilen biri lazım.Vardir kesinlikle...niye olmasin. Ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerek, bir insan güzel değilse güzel değildir.
Kismetini bilemeyiz tabiki. Jennifer Lopez marc anthony, adriana Lima havuc cocuk vs. Yani aşk heryere konuyor... nasip kısmet işi ama bu bir marc anthonyi clooney yapmiyor
Peki bizden beklentiniz nedir tam olarak? Yani nasil yardimci olalim sizeYaşım geldi gecti. Kismetimde çıkmıyo zaten. Yüzüm cirkin o yüzden bakan yok bana. Yapacak bisey yok. Allah saglik versin
Tabiki ruhlar aleminde yaşamıyoruz.Ama o güzellikleri görebilen biri lazım.
estetik yptirabilirsin burnunaKvende bakımlyim. Giyimime dikat ederim. Ama pek dikat ceken yapım yok. Burnum uzun meselatamam Rabbime binlerce şükür. Saglikliyiz ama insan sevmek sevilmek begenilmek istiyo. Zamani ne zaman bilmiyorum ama gecmeden biseyler olur insalah
![]()