cok cirkinsin seninle nasil evkendim.

Maalesef sizi kaybetme korkusu olmadigindan sizin onu birakamayacaginizi dusundugunden aklindan gecen her seyi rahatca soyluyor gibi geldi. Kendinize daha cok bakip cok uyumlu uysal gorunmeseniz nasil olur acaba ama bakisi degisir mi acaba yoksaboyle geldi böyle gider mi bilemicem. Siz oncelikle kendinizi onemseyin umarim her sey gonlunuzce olur.

kocamla berbat gunler geciriyoruz.beni kadin dogum.drna goturecekti.tanidigi iyi biri varmis ama dedi ki o olmaz cunku onun yanina eski esimle gitmistik simdi anlar bosandigimi diyor.sadece vu degil.aaglik.ocagini degistirdi benimle evlenince.simdi ordaki hemsireler anlar bosnaip heniden evkendigimi diye.boyle daha var birkav tane.benden utaniyorsun dedigimde hayir ben sevmiyorum bosandigimin duyulmasini vs diyor.oyle bir konusuykr ki onan hak verirsiniz dinleseniz.seni o dr a gotururum ama iceri girmem sen dd bahsetme benim karim oldugundan diyor.sizce neddn boyle davraniyor
esim bana saka oldugnu soyleyerek soyle cumleler kuruyor.seni nasil aldim ben.cok.cirkinsin.erkek gibisin.aklinin yarisi yok senin.vs..sadece yorumlarinizi istiyorum.ben bir girdaba girdim.
🐂

İkinizinde ağır psikolojik sorunları var. 3 gündür konu konu üstüne açıyorsunuz. Birinde eşim popomu elledi bebege dokundu birinde cinsel yolla bakteri kapmissiniz başka birinden esiniz kabul etmiş.
Bence doktora gitmemesinde belki bu bakteriniz etken olabilir. Yani başka partnerle iliskiye girip kaptiginiz bakteriyi taniyanlar bilmesin istiyor olabilir. Sizde adami çok bunaltiyorsunuz zaten

Maalesef sizi kaybetme korkusu olmadigindan sizin onu birakamayacaginizi dusundugunden aklindan gecen her seyi rahatca soyluyor gibi geldi. Kendinize daha cok bakip cok uyumlu uysal gorunmeseniz nasil olur acaba ama bakisi degisir mi acaba yoksaboyle geldi böyle gider mi bilemicem. Siz oncelikle kendinizi onemseyin umarim her sey gonlunuzce olur.
kendime baksam duzelir mi

kocamla berbat gunler geciriyoruz.beni kadin dogum.drna goturecekti.tanidigi iyi biri varmis ama dedi ki o olmaz cunku onun yanina eski esimle gitmistik simdi anlar bosandigimi diyor.sadece vu degil.aaglik.ocagini degistirdi benimle evlenince.simdi ordaki hemsireler anlar bosnaip heniden evkendigimi diye.boyle daha var birkav tane.benden utaniyorsun dedigimde hayir ben sevmiyorum bosandigimin duyulmasini vs diyor.oyle bir konusuykr ki onan hak verirsiniz dinleseniz.seni o dr a gotururum ama iceri girmem sen dd bahsetme benim karim oldugundan diyor.sizce neddn boyle davraniyor
esim bana saka oldugnu soyleyerek soyle cumleler kuruyor.seni nasil aldim ben.cok.cirkinsin.erkek gibisin.aklinin yarisi yok senin.vs..sadece yorumlarinizi istiyorum.ben bir girdaba girdim.
Ve hala evlisiniz?
Cok enterasan.
Erkek gibisin nedemek yahu,
Hala senle evli oldğuma göre aklımın yarısı yok evet haklısın derim ben olsam.

Ben erkeklerin dediklerine değil davranışlarına bakma taraftarıyım.
Ayrıca öyle şaka olmaz.
Kaç yaşında bu adam " seninle nasıl evlendim çok cirkinmişşin." Diye şaka mı olur!
Tövbe estağfurullah..
Mantık evliliği mi aşk evliliği mi yaptınız?Veya ikisi de mi etken oldu?
Ilk eşinden neden boşanmış eşiniz?
Sizin ilk evliliğiniz mi?

Bebeğiniz ne kadarlık? Eşiniz götürmesin hastaneye, sağlık ocağına,siz kendiniz gidin bu kadar bağımlı olmayın. Psikoloğada girmelisiniz bence sizin de psikolojiniz iyi değil sağlıklı düşünemiyorsunuz. Çocuğunuz ve kendiniz için iyi olmak zorundasınız.

Kocanız için çok şey söylenir de siz kendinizden başlayın ilk önce.

madem boşanmakdan utandı vs o zaman neden boşandı. senin ki çok tutarsız. bence sende ona de ki seninle nasıl evlendim vasıfsız tutarsız adam :D

Bana daha çok yeniden evlendikten sonra temiz bir sayfada sizinle devam etmek istiyo ve gittiği her ortamda onun boşanmasının muhabbet konusu olmasını istemiyo gibi geldi ve normal geldi boşanmış bı kaç arkadaşım da kendisinin boşanma mevzusununn
acilmasindan rahatsız oluyo aaa sen boşandın mı ,ya sen bisanmismiydin vs vs gibi cümleler onları rahatsız ediyo. O yüzden eşinizin bu tavrı bana abes gelmesi ama sen çok çirkinsin nasıl evlendim vs onlara bişey soyleyemicem bu konularda ne kadar ciddi ancak siz bilebilirsinjz. Size ne kadar değer verdiğini sevip sevmediğini siz anlayabilirsiniz. Herkesin sevme şekli karakteri farklıdır benim eşim sosyal hayatında bile espri yapmaz ama erkek kardeşlerim bazen severken bile şaka diyip dalga geçiyorlar sanki

Kendi de david beckham heralde paşanın. Ben olsam heryere zorla götürür. Yeni karısıyım diye vurgularım. Sirf rencide olsun diye. Beni düsünmeyeni ben hic dusunmem

Densizliğide bir sınırı var..o çok mu yakışıklıymış saygısız şey..öyleyse biLe her yakışıklı da ADAM dan sayılmaz ..bilsin istedim..

• Beğen
Reactions: 000
sürekli böyle konu açmanla bu iş çözülmeyecek.artık "eğer gerçeksen" o bebeğinin hatrına lütfen bir psikoloğa git.ayrıca eşin zaten senle boşanmak istiyor sürekli boşanmak istediğini söylüyor.lütfen artık kendine çeki düzen ver , o bebeği düşün.

Back
X