- 11 Aralık 2018
- 42.605
- 264.778
- 598
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
Çocuk varsa bu adam neden hala boşandığının duyulmasından korkuyor tövbe tövbe şoktayım.
Bazı üyelerin konularında mantık aramıyoruz artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk varsa bu adam neden hala boşandığının duyulmasından korkuyor tövbe tövbe şoktayım.
ben artık bu üyenin gerçek olmdığını düşünüyorumBazı üyelerin konularında mantık aramıyoruz artık.
ben artık bu üyenin gerçek olmdığını düşünüyorumkonuları ve cevapları o kadar beynimi yakıyo ki
Başka konu açtıKonu sahibi çevrimiçi ama neden sorularımıza cevap yazmıyor???
Y yildizliyagmurlugeceler
Pardon dün açmış konuyu. Aynı anda dünkü ve bugünki konularına yorum yapılınca ayy işte her güne bir konu açılınca insan da şaşırıyor tabi.Ee üyeler aynı ama..
Ilginç..![]()
Ya ben konu sahibine sen öyle davran diyorum kısasa kısasYazık kız niye öyle davranıyorsun? Bir şey mi yaptı adam sana? Sadece şaka mı yani?
Özel bir soru ancak eşiniz boşandıktan sonra mı tanıştınız önce mi? Bu kendi içindeki kıyaslama anlamsız.Şaka 1 kere olur defalarca diyorsunuz..Evlendikten sonramı bu tavrı başladı yoksa önce vardı da farketmediniz mi? Çok ilginç geldi bana sizinle zorla evlenmedi sonuçta değil mi aşiret tarafından evlendirilmediniz?kocamla berbat gunler geciriyoruz.beni kadin dogum.drna goturecekti.tanidigi iyi biri varmis ama dedi ki o olmaz cunku onun yanina eski esimle gitmistik simdi anlar bosandigimi diyor.sadece vu degil.aaglik.ocagini degistirdi benimle evlenince.simdi ordaki hemsireler anlar bosnaip heniden evkendigimi diye.boyle daha var birkav tane.benden utaniyorsun dedigimde hayir ben sevmiyorum bosandigimin duyulmasini vs diyor.oyle bir konusuykr ki onan hak verirsiniz dinleseniz.seni o dr a gotururum ama iceri girmem sen dd bahsetme benim karim oldugundan diyor.sizce neddn boyle davraniyor
esim bana saka oldugnu soyleyerek soyle cumleler kuruyor.seni nasil aldim ben.cok.cirkinsin.erkek gibisin.aklinin yarisi yok senin.vs..sadece yorumlarinizi istiyorum.ben bir girdaba girdim.
Ya ben konu sahibine sen öyle davran diyorum kısasa kısas
Adam kadına öyle yapıyormuş ya
Inanamiyorum bana esim bos ol diyecek benim icin o an biter..Önceki konuları biliyor musunuz bilmiyorum ama eşi zaten boşanmak istiyormuş. Her gün boş ol boş ol diyormus.
Neden hastaneye tek başına gidemesin ki böyle bir adama muhtaç değilken ?
Hamile değil bir şey değil . Adam istemiyor her gün türlü hakaret duyup da beni hastaneye götürmedi diye sizlanmak normal mi sizce?
Yani rek sorun adamın Dr yanına beraber girmemesi olsa.ona gelene kadar neler var işte...Inanamiyorum bana esim bos ol diyecek benim icin o an biter..
Tamam adam normal degil ama bu kadar hakarete maruz kalmak bence adamın normal olmauan durumundan daha da ağır bir vaka..
Önceki konuları biliyor musunuz bilmiyorum ama eşi zaten boşanmak istiyormuş. Her gün boş ol boş ol diyormus.
Neden hastaneye tek başına gidemesin ki böyle bir adama muhtaç değilken ?
Hamile değil bir şey değil . Adam istemiyor her gün türlü hakaret duyup da beni hastaneye götürmedi diye sizlanmak normal mi sizce?
bilmiyorum saka diye dusunmek istiyroum ben de