cok cirkinsin seninle nasil evkendim.

Bence bu kişi çok sorunlu ayrıldı sizin duymanızı İstemiyor diyeceğim ama sağlık ocağı falan ne alaka yani. Hangi hemşire adamın boşanıp tekrar evlendiğini takip eder? Bence sizin eşiniz takıntılı ve psikolojik sorunları var.

Duyulmasını istememesi in sebebi ikinci kez boşanma düşüncesimi var acaba. Sii arada yok saymak gibi bir düşünce. Yani aklıma nedense bu geldi. Etti laflar hiç hoş değil öyle evlilik mi olur.

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanma lütfen insanların 2. Defa boşandığını duyması 1. Sinden daha dikkat çekicidir ayagini denk al diyebilirsin... Altan aldikca tepeye çıkmayı cok seviyor insanlar... :KK69:

Yani rek sorun adamın Dr yanına beraber girmemesi olsa.ona gelene kadar neler var işte...
Bir insanın kendini bu kadar degersizlestirmesine anlam veremiyorum.
Bence tek sorun esinde degil ki Kisi kendine guvenmiyor degersiz goruyor yoksa boyle hakaret etmesine izin vermezdi.
bir sure sonra esinin davranislari ona normal gelmeye baslayacak..

Bazen böyle şeyler okuyunca çok çok afedersiniz ama hoşt! Demek geliyor içimden. Gitsin de ilerde afgursun. Ezik insanlar karşılarındaki insanları güzel değilsin akıllı değilsin vs diyerek sindirmeye çalışıyorlar. Böyle tatmin oluyorlar. Çok gördüm böyle insanlar maalesef. Bunun tedavisi yok. Allah kurtarsın sizi.

Öğrensinler boşandığını sizinle evli oldugu halde başka kadınla mı evli sansınlar onu doktorda içeri girmem ne demek yaa 😡😡 boşan sen bundan ömrünü yer bu insanın

Bunalimin çözümü burda her gün aynı sorunlar üzerine dönen konular açmak mi?
Sayfalarca öneri geldi, ne yaptınız? Kaç yıldır bakteriniz var üstüne çocuk yapmışsınız yok kocam çocuğuma elledi evi terk ettim.
Burada vakit oldureceginize sorunlarınızı çözün.
Acil uzmana görünün.
Kocam çocuğumu elledi mi? Ben mi yanlış okuyorum bu Hanım'ın böyle bir konusu mu vardı? Ve hala bosanmadi mi? Allah'ım ben böyle şeyler duyunca sanki nefes alamıyorum. Dünya üstüme yıkılıyor. Aç kalırım açıkta kalırım çöpten yerim de evladıma kimseyi dokundurmam. Yarabbim sen yardım et bütün yavrulara.

Kocam çocuğumu elledi mi? Ben mi yanlış okuyorum bu Hanım'ın böyle bir konusu mu vardı? Ve hala bosanmadi mi? Allah'ım ben böyle şeyler duyunca sanki nefes alamıyorum. Dünya üstüme yıkılıyor. Aç kalırım açıkta kalırım çöpten yerim de evladıma kimseyi dokundurmam. Yarabbim sen yardım et bütün yavrulara.
Hayır yanlış anlamissiniz.
Kadında bir bakteri varmış, adam da banyodan çıkınca kadının poposunu ellemis, sonra da ellerini yıkamadan çocuğun yüzünü yikamis. İşte Kadın da çocuğa bakteri bulasacak diye çok korkup evi terk etmiş.
Ama bakteri öyle mühim bir şey değilmiş.zaten cocuktan önce de varmış ama tedavi olmamış. Şimdi de korkuyormus ama çocuğu temizlemek yerine evden kaçmış.
Yani bu hikaye nereden tutsan elinde kalıyor.

Hayır yanlış anlamissiniz.
Kadında bir bakteri varmış, adam da banyodan çıkınca kadının poposunu ellemis, sonra da ellerini yıkamadan çocuğun yüzünü yikamis. İşte Kadın da çocuğa bakteri bulasacak diye çok korkup evi terk etmiş.
Ama bakteri öyle mühim bir şey değilmiş.zaten cocuktan önce de varmış ama tedavi olmamış. Şimdi de korkuyormus ama çocuğu temizlemek yerine evden kaçmış.
Yani bu hikaye nereden tutsan elinde kalıyor.
Ay çok şükür. Konuyu bilmeden öyle mesajı okuyunca için öyle kötü oldu ki. Bu neymiş yahu? Saçma sapan şeyler. Tövbe yarabbim. Takıntılı sorunlu bir tip herhalde bu hanım abla? Sizi de gördüm kusura bakmayın boş boş şizofrenik bir hikaye için.

Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta .. gurubumuza bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Back
X